Regisztráció Blogot indítok
Adatok
irongrass (törölt)

0 bejegyzést írt és 87 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megújult a Liberálisok honlapja. Aki nem tudná: ez Fodor Gábor nem létező pártja, amelyik facebook-bejegyzésekkel és sajtótájékoztatókkal próbálja a létezés látszatát kelteni. A párt egyetlen célja, hogy Fodor Gábor az MSZP listáján parlamentbe jutást érő helyet kapjon,…..
irongrass (törölt) 2013.09.17 12:15:25
Mesterházy Attila és Bajnai Gordon sajátos együttállásuk első közös nyilatkozatában lemondásra szólították fel a rendeleti kormányzás szükségességét felvető Kövér Lászlót. Az eseményen felbuzdult Török Zsolt MSZP-szóvivő a Facebookon a hírt az alábbi a fotóval…..
Proszektúra Szociális temetés 2013.09.10 13:39:27
Papuska, húzza már ki valahogy még a jövő év elejéig, januártól már ingyen is eltemettethetjük, Schmuck Andor segítségével!     Igen, Schmuck Andor pártja számára messze a legfontosabb kérdés a szépkorúak képviseletében a mai Magyarországon, a szociális temettetés…..
Úgy tűnik, a miniszterelnök minden téren kiszolgálja azokat, akikre úgy érzi, szüksége van a 2014-es választások megnyeréséhez, vagy a választási vereség utáni balhékhoz. Ez a feltételezés többször felvetődött már a stadionépítésekkel kapcsolatban. Sokan gondolják…..
irongrass (törölt) 2013.09.11 07:14:48
Újszülötteknek: Gyurcsányt a hívei köszöntik kitartással:

forum.index.hu/Article/showArticle?t=9162858
"A "fasisztaellenes" Duna party végén, ahogy elindult a menet, azt ordították Gy. F.-nek a hívei (!), hogy "Kitartás! Kitartás, miniszterelnök úr!", de vagy tucatszor megismételve a "Kitartás!" felkiáltást, jó hangosan! A cipők is vidáman nézték és az áldozatok szellemei is örültek."
irongrass (törölt) 2013.09.11 08:38:34
@MACISAJT: mi öregek még emlékszünk ezekre, ez a baj velünk, kollega
Íme, hát elkezdődött a finálé: (Index/InfoRádió) A parlamentnek nagyobb mozgásteret kellene adnia a mindenkori kormánynak, mondta Kövér László házelnök az InfoRádió Aréna című műsorában. Kövér szerint a mostani, törvényekhez kötött kormányzásra már nincs szükség,…..
irongrass (törölt) 2013.09.10 15:59:34
@s: nem kár érte, csak 1 521 271 magyar nemzetiségű él az országban
irongrass (törölt) 2013.09.10 16:20:57
@s:

kövér beszédét Gyurcsány forgatta ki, ezt ő maga ismerte be:
hu.wikipedia.org/wiki/Gyurcs%C3%A1ny_Ferenc

"2002-ben a választási kampány során az ő ötlete alapján szerveztek a szocialisták tüntetést és kampányt, ami Kövér László „köteles beszéd”[73] néven híressé vált mondatainak kiforgatására épült. Debreczeni József könyvében később Gyurcsány beismerte, hogy Kövér kijelentését tudatosan rossz szándékúan értelmezve, hatásvadász módon, félelemkeltésre használták fel a kampány során.[74] "

Tehát ez nem más most, mint Kötélbeszéd 2.0
Ásítás. Sipítozzatok. Sikítozzatok.
irongrass (törölt) 2013.09.10 16:36:45
@s: fenét, a komcsik alatt sokkal jobban lehet élni, már anyagilag. szabad a vásár ...

a ballib egy dologban jó: úgy kopasztja meg a szavazóit, hogy azok még élvezik is! sajnos, a fidesz ehhez béna is, hülye is
Az utóbbi napokban még a csapból is a miniszterelnök lányának esküvője folyt. Furcsa tendencia van kialakulóban: egyre kevesebbet találkozunk Orbán Viktorral, mint politikai döntéshozóval, és kerül egyre jobban előtérbe a celeb: Viktor, aki lánya kérése ellenére mégis…..
irongrass (törölt) 2013.09.10 14:41:21
@mim:

Tipikus libsiként fogalmad nincs a törvényekről, sebaj ...

"közszereplő az a személy, aki közhatalmat gyakorol, gyakorolt vagy közhatalom gyakorlásával járó tisztségre jelölték, illetve aki a politikai közvéleményt feladatszerűen alakítja vagy alakította."
2003. évi III.tv. 1.§/(2) bek./13. pont

**********************************
Orbán Ráhel tehát nem közszereplő.
**********************************
irongrass (törölt) 2013.09.10 15:04:19
@mim: @Hoppácska:

Olvasd már el, mit írt az elvtársad!!!

" mim 2013.09.10. 14:32:04
@irongrass: A miniszterelnök közszereplővé tette"

Beszéld meg mim elvtársaddal ... a piros bögre azért jár már neked mára így is.
irongrass (törölt) 2013.09.10 16:18:07
@nandras01: érdekes, andriska, de csak ti ballibek hallottátok, láttátok ennyit, mi magyarok nem.
A hétvége fő eseménye, Orbán Ráhel és Tiborcz István esküvője bővelkedett említésre méltó eseményekben, összeállítottunk egy képgalériát. "útfelújításokat és kátyúzásokat végeztek el a lakodalom helyszínére vezető utakon Csabdiban, illetve a területileg…..
irongrass (törölt) 2013.09.10 12:36:34
@Melchi Zadok: cipolla = gyurcsány. de te csak tapsolj a szemkilövetődnek ...
irongrass (törölt) 2013.09.10 12:40:00
@Silent Bob: te írtál nekem kisöreg, én csak udvariasan válaszoltam neked. tudod, nálunk magyaroknál volt még nevelés. szomorú, hogy nálatok fontosabbak voltak az állatok, így nem falaztak le neked egy gyerekszobára valót az istállóból. na de első a parasztgazdaság, ugye, tifelétek bizonyára.
irongrass (törölt) 2013.09.10 13:30:44
@Deszkás: jójó, értem én :)@Aram Hacsakúgynem: te, mondd már, mi az a párizsi? ilyen rosszul fizet téged ez a libás, hogy patkányhúsra tellik csak? részvétem.

@Deszkás: jójó, értem én :)
Kövér László hétfő este közölte: "a parlamentnek nagyobb mozgásteret kellene adnia a kormánynak, hogy az közvetlenül, rendeletekkel irányítson." Ilyen rendeleti kormányzás csak vészhelyzetekben, háborúk idején szokott előfordulni. S nem egész ciklusra (négy évre)…..
Az egész ország esküvői lázban ég: dolgos aszfaltozó munkások járnak közpénzből csűrdöngölőt a templom előtt, mások fütyörészve meszelik a kiválasztott helyszín oldalát, a sajtósok morognak, hogy Viktor papa nem engedi be őket a tanyára, az autósok morognak, mert őket…..
Még rá sem léphettünk a gyepre, amit az Erzsébet téri óriáskerék elbontása után a Sziget Kft-vel állíthattak helyre, de már újabb bódéváros épült rá. A Libamájfesztivál egyszerűen arrébb tette a kordonokat, és ácsolja a hétvégi rendezvényre a faházakat azokon a…..
Akkoriban olyanok voltak a körülmények, hogy jó kormányzás mellett is elkerülhetetlenül minimum 73,7%-ra nőtt volna az államadósság. Kíváncsi rá ön is, hogy miért? A minap érdekes kiruccanást tett blogunk egyik szerzője a Vastagbőr blogon. Ott tulajdonképpen az…..
irongrass (törölt) 2013.09.05 17:37:50
@milyen szép a Vértes, ó:

ezt miből vetted le, kicsihuszár???? fantáziád pörög, mi, kishusom???
irongrass (törölt) 2013.09.05 17:39:58
@ZF2: kattintásszámra megy a vastagbőr, keresni akarnak, csak a pénz érdekli őket. de majd amikor megy ez a mostani garnitúra a levesbe, lesz pofára esés, mert hiába fgják visszavárni a magyarokat kommentelni. emlékezni fognak sokan arra, mit művelt a vastagbőr.

ezért is járatják alighanem most csúcsra a blogjukat, tudják ők maguk is, most kell lehúzni belőle a zsét, mert utána kapáltak nekik. eljátszották a hitelességüket ...
A jelek arra mutatnak, hogy elindult a Windows 8 térhódítása. A Net Applications felmérése szerint, amely az asztali és mobil rendszerek, illetve böngészők felhasználási arányát méri, a Windows 8-hoz tartozik az asztali rendszerek közötti augusztusi böngészőforgalom 7,4…..
ras2 Tanévnyitó iskolasirató 2013.08.31 22:48:26
Pusztuljatok bilincses iskolák! - mondta a költő (igaz, felkiáltójel nélkül), s most úgy néz ki, felerészben teljesül ifjúkori kívánsága: az iskola pusztul, a bilincsek maradnak. Orbánék sok gazemberséget követtek el, de a legnagyobb gaztett valószínűleg ez, amit az iskolával…..
irongrass (törölt) 2013.09.01 14:39:50
@vega4: fizessék meg a tanárt a dupla óratartásét. ha nem, akkor bizony, legyenek egyben. piac, tudjátok, az, amit ti is annyira imádtok!
irongrass (törölt) 2013.09.01 14:41:47
@egy nagyi: a kétmillió cigány miatt van az egész napos iskola. ez van, ez libsi elv, a többségi társadalom igazodik a kisebbségihez. sokadszorra. ugyan úgy, mint ahogy a 14 évre vitték le a szabad kufircolást is.
irongrass (törölt) 2013.09.01 15:54:00
@75. Vladys: Sajna, a cigányimádatotok miatt kénytelen igazodni a PC elvekhez a fidesz is. Ez van, köszönjétek meg az LMP-nek, Gyurcsánynak és a többi megélhetési rettegőnek.
Gyorshír: A mai napon lemondott a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája elnöki posztjáról Nagy Dávid. Forrásaink szerint ezt a döntését azzal magyarázta, hogy kapott egy zsíros állást az államtitkárságon magánéleti és tanulmányi okai vannak. Amint…..
irongrass (törölt) 2013.08.31 16:50:58
@Online Távmunkás: A szervezet elnöke? LOL De azért megpróbálom elképzelni, ahogy a miniszterelnök, de akár csak egy pártelnök, vagy hogy maradjunk a ti köreiteknél, egy rektor vagy egy dékán leül szépen az intézménye, szervezete CMS rendszer elé és elkezdi frissítgetni. Ez olyan életszerű ám ... S hát az amúgy is baromi fontos, azt azonnal frissíteni kell, mert az online világ ilyen rohanós, mi? Ha nem cserélik le, csak a jövő héten, akkor összedől a világ.

Ti tényleg Taigetosz érettek vagytok, ha ezt komolyan gondoljátok.
irongrass (törölt) 2013.09.01 10:48:03
@Online Távmunkás: Ti tényleg ezzel a prosztó paraszt, a másiknak beszólogató stílussal akarjátok meggyőzni az ingadozó választókat? A lóphaß se szavaz így a hahára, gyermekem, csak elzavarjátok a népet.
Csizmadia Ervin írása a nol.hu-n jelent meg. Kedves Alföldi Róbert! Kedves alkotói társulat! Amikor augusztus 20-án véget ért az önök új darabjának tévéközvetítése, első lelkesültségemben azt írtam a Facebookon: „Alföldi Istvánja hosszas méltatást kíván, és lesz…..
Proszektúra Dr. Zagy nyomul 2013.08.30 13:47:43
Röstellem, hogy csak a napokban figyeltem fel ennek a dr. Ténynek a sajátos tényközlő tevékenységére. http://www.drteny.com/ Igen, dr. Tényként aposztrofálja magát az interneten, de sem róla, sem „szüleiről” nem találunk semmi további információt, egyetlen tényt sem,…..
Webisztán A lassú dizájn 2013.08.29 13:34:36
A webszájt- vagy mobilalkalmazás-fejlesztés sokszor abban a szemléletben történik, mintha a felhasználó csak és kizárólag azt a webszájtot/mobilappot használná. Mintha a felhasználónak az egyetlen munkája az lenne, hogy egy adott webes vagy mobil szolgáltatást fogyaszt.…..
Akik Orbánék leváltását remélik 2014-től, azok számára ez volt „rosszkedvünk nyara”. Az MSZP–Együtt egyezkedés kis híján kifutott az időből. Ma délután egy lépéssel a fal előtt született meg a megállapodás. Első ránézésre kevesebb mint a felében sikerült…..
irongrass (törölt) 2013.08.30 12:56:14
@Brix: guli a barátod: még balról is beismerték már, hogy ez városi legenda, gyártott rágalom.

de arra jó az ilyen legendárium, hogy saját sikertelenségével való őszinte szembenézés helyett a ballibek másra mutogassanak. ostoba önhipnózis, de nem kár érte, 2014-el esélyesen a semmibe hull a mai balliberális oldal, mely épp olyan szélsőséges, mintha ma még meglenne az NSDAP utódpártja.
irongrass (törölt) 2013.08.30 13:17:39
@$$$=$$$: Vagyis úgy kellene szavazni a "demokratikus" ellenzékre, hogy Gyurcsány, bármikor, akár a szavazás után is visszaólálkodhat az MSZP-be (meglehet, eleve ez a terv és átverés az egész eddigi, minden színjáték!), nem is oly meglepő módon mint elnök, aki ugye mint legleglegalkalmasabb, miniszterelnökké avanzsál. Neeeem, köszike, de ezt neeeeem. Az elkúró tömegbelövetőből elég volt, totálisan.
irongrass (törölt) 2013.08.30 13:18:11
@iii: gugli a barátod, ne fogok a lustaságod miatt dolgozni
A Magyar Narancs információja szerint a Kaposvári Egyetem Pedagógiai Karán, sőt, később az EHÖKben is “elfelejtettek” választásokat kiíírni. Közben az EHÖK-elnök kapcsolatai a Fidelitasig vezetnek, nem csoda, ha itt elmaradtak a diáktüntetések. A Kaposvári Egyetemen…..
Veszprémben a néhány napos rossz idő elég volt ahhoz, hogy súlyosan megviselje a százmilliókért épített vadonatúj beruházásokat. Miközben tóvá változott a belváros közlekedési csomópontban a 150 milliós aluljáró, a város határában épült kerékpáros alagútban mocsár…..
irongrass (törölt) 2013.08.29 01:18:09
@fda: A felhőszakadás lemosta volna a szőnyeget is, nem tudod úgy rögzíteni ezen az egy lábas rézsűn. Mondom, ide még a hidrovetés is necces, mert sok mindent tud az, de a 42 fok, ami napon 50-55, azért még annak is kihívás. De hát a sok itt írogató maszopzombi a műszaki tényekkel nehezen boldogul, csak mantrázzák a piros bögréért a fideszdroidozást. Ennyit tudnak.
A fideszesek úgy látszik se az értelemmel, se a hatékonysággal se az emberséggel nem foglalkoznak, amikor a szegényeket kell büntetni. Hiába volt teljesen sikertelen, hiába meszelte el az Alkotmánybíróság visszahozzák a hajléktalan emberek büntetéséről szoló törvényeket és…..
Szóval Saeed Malekpour Iránban született, és hosszú ideje Kanadában élt és dolgozott webfejlesztőként, majd 2008-ban hazalátogatott a kvázi vallásos diktatúrában élő Iránba a haldokló édesapjához és akkor BAMM: lecsukták az iráni hatóságok. Nem tudjuk, hogy Saeed…..