Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tincze

0 bejegyzést írt és 82 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Évekkel ezelőtt egy powerpoint prezentáció keringett az unatkozó irodisták email fiókjai között. Egy fehérhomokos tengerpart felett elszálltak a repülők, de olyan alcsonyan, hogy szinte meg lehetett érinteni a 747-eseket. Az emberek bikinben és fecskében ugráltak a vasmadarak alatt.…..
tincze 2019.09.22 18:07:04
120 millió éves 3 dimenziós térkép? 290 millió éves megkövesedett emberi lábnyom? 2,8 milliárd éves, mintákkal, vonalakkal ellátott fémgolyók? Az oda nem illő, rejtélyes leletek láttán, különös gondolatok fogalmazódnak meg a fejünkben. Vajon csalás, esetleg félreértés…..
tincze 2014.11.15 16:26:07
@eloi: tegyük fel, hogy létezik evolúció. Azt úgy tudjuk, hogy volt kardfogú tigris. Viszont akkor kell, hogy legyen előtte tőr fogú, azelőtt konyhakés fogú ,stb tigris. Én még soha nem hallottam egyiket sem. / Nem mintha ez bármit is jelentene :-) /
Drága Szerelmem! A Brazíliai Világbajnokság hamarosan elkezdődik. Hadd osszak meg veled néhány szabályt, amelyek betartása a szépséged és kapcsolatunk megóvásának a záloga. Jól hallottad! Ezek nem javaslatok, ezek szabályok! 1. Június 12 és Július 13 között a TV az enyém!…..
Napi Szégyen Kezdődik... 2014.06.04 22:46:12
Üdv mindenkinek! Ennek az egésznek az ötlete már régóta közöttünk volt, csak még nem is tudtunk róla. Nap mint nap hány olyan hírbe lehet belefutni, amelynek végén keserű tanulságként borul ki az olvasóból, hogy "Tiszta szégyen..."  Nem kisebb feladatra vállalkozunk, mint…..
tincze 2014.06.06 17:24:45
De komolyan. Kicsit unott képpel kezdtem nézni, hogy már megint egy videó Budapestről, aztán rátapadtam. A Vajdahunyadvár ködös képeinél kezdtem el figyelni, a Mátyás-templom mellett emelkedő drónnál pedig már teljesen megvett a videó. Szépen viszi tovább a csak az Urbin 28…..
„-Jól van, de eltekintve a csatornától, gyógyászattól, oktatástól, bortól, közrendtől, öntözéstől, utaktól, vízvezetékhálózattól, mit tettek a rómaiak értünk? - Békét hoztak. - Ó, békét, DEMAGÓG!” Brian élete . Miközben diktátorokat is megszégyenítő…..
Hájl Lídelek! Dulván pofán csaptam a webdesignel labszolgámat, hogy csináljon valamit a saját heléin ücsölgés helyett! Meg is lett az eledménye, mint láthatjátok! Igazi lómai klónikává lett a flont end vagy mi. Mondtam is neki, hogy kockává kövezem, ha nem csinál…..
Könnyen lehet, hogy a mai posztért kapok majd hideget-meleget, de mégis kiteszem Judit levelét, mert azt gondolom, a blog olvasói és hozzászólói (vagyis Ti) számtalanszor bebizonyítottátok már, hogy igazi közösségként működtök. Márpedig itt most egy fiatal lány kér tanácsot,…..
tincze 2012.08.02 12:25:08
@bpetya75:
hát mire gondolt ?
geolgus az geologizáljon!

ha műkörmöt akar építeni , az egy másik szakma
- Jó estét kívánok kedves nézőink! Gundel Takács Gábor vagyok, Deák Horváth Péterrel együtt köszöntjük önöket Londonból, a XXX. Olimpiai Játékok megnyitóünnepségéről. Mivel a házigazdák sportjai szerencsére nem szerepelnek a műsorban, labdarúgásban pedig sosem nyernek…..
Bőven van benne hely az istállónakAz Airbus nekilátott az A380-as összeszerelésének, ezúttal viszont nem az Emirates, vagy a Lufthansa, hanem Alwaleed bin Talal megrendelésére. Jól tippelünk, ha arra gondolunk, hogy a szaúdi hercegnek esze ágában sincs beszállni a légiközlekedési…..
Az észak-koreai vezető váratlan halála az egész világot megdöbbentette, Kim Dzsongilt országa és népe mellett népes családja is gyászolja, amelynek több tagja is Koreán kívül lett híres ember.Teljes gyászba borult a népes Kim család, amiről kevesen tudják, hogy Észak-Koreán…..
tincze 2011.12.21 12:37:38
TComment Kéne. Nyolcér' 2011.12.21 07:16:34
Egy hétig erről áradoztam mindenkinek, aztán megtankoltuk és elővettük az árlistát. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
tincze 2011.12.21 09:17:43
@akos696: mi éppen autó váltáson törpölünk / ki nem ? :-) / és úgy tűnik , hogy most is maradunk majd a passatnál.
ha anno a jókomám ford kereskedő nem olyan módon áll hozzánk ,ahogyan tette , sztem a mai napig fordosok lennénk.:-(
belehajszolt anno egy astra kombiba, utána passatba, ...
pedig a sierra kombi a szívünk csücske volt.
Hardcore Star Wars-rajongóként mindig is sokkoló volt a tudat, hogy amíg Han Solo, azaz Harrison Ford 20 milliót vágott zsebre minden egyes főszerepéért, addig Leia hercegnőből a Jedi visszatér után csak egy kövér és megkeseredett, alkoholista megélhetési író lett. Aki ráadásul…..
Laci barátommal úgy döntöttünk, hogy ma zúzapörkölt készítése közben elvégzünk egy igen egyszerű tesztet. Már régóta terveztem, most végre megcsináljuk.A kaja alapanyag vásárlás közben vettünk 6 db olcsó sört, ezeket fogjuk letesztelni, hogy valóban rosszabb-e az ízük,…..
Tőlünk, autósoktól elvárják – és nem egyszer kényszerítenek -, hogy ésszel, takarékosan és minél kevesebbet közlekedjünk, ideje bizonyítania a nép választott képviselőinek.Tessék spórolni, erre jó a Skoda Superb.Mai cikkünk blogposztja...
Napi Maflás A KARATE MÁSIK ARCA 2011.03.20 07:11:00
Morio Higaonna már többször szerepelt a blogban. A karatéról a legtöbb embernek az ütések-rúgások jutnak eszébe, pedig az okinawai eredetű rendszerek jóval sokoldalúbbak. A távolról indított támadásokat közelharccal folytatják, és nemegyszer valamilyen dobással oldják meg a…..
tincze 2011.03.21 18:03:25
@venszivar: én meg 1x legyőztem egy pingpong világbajnokot meg egy sakk világbajnokot!
a pingpong világbajnokot sakkban , a sakkvilágbajnokot meg pingpongban! :-)

ha "danos" az illető akkor az mester.
még,ha ott lenyomták akkor is :-)
Bár Mussolini felhőkarcoló építési kezdeményezéseit sorra lehurrogták az építészek, a fasizmus húszévnyi regnálása alatt 192 kisebb-nagyobb méretű, ma is élhető és szerethető települést hagyott az utókorra. "Mussolini az építész" Korabeli falfestmények montázsa. (Grafika: Falanszter.blog.hu)..
tincze 2011.01.30 16:23:09
@gitáros:

egyrészt amikor gimiben tanultuk a fasizmus megalomániás szobrait,nekem eszembe jutott a szocreál ,hogy nem annyira különbözik tőle. akkor most mi van?
másrészt még túl közel vagyunk hozzá!mármint a "komcsikhoz" .
szerintem majd a történelem fogja tudni megítélni őket!
Ennél találóbb idézetet nem is választhatott volna Schmitt Pál Köztársasági Elnök Úr szövegírója a Sólyom előtti hagyományok szerint éjfélkor elhangzott újévi köszöntőbe. Politika, politika, politika.....nem lehetett volna legalább ebből kihagyni?És mi a rossebért…..
tincze 2011.01.01 16:26:53
A köztársasági elnöki honlapra feltették az éjszakai beszédet. Az anyag utolsó előtti sora a következő: "Isten, áld meg a magyart! Jó kedvel, bőséggel!" A nyelvhelyesség mellett kiálló, de azt sikertelenül gyakorló elnökünk ismét bakizott a helyesírásban…..
tincze 2011.01.01 12:16:08
Megpróbáltam, nem megy... Itt ülök éjnek idején a gép előtt és rájöttem, hogy ebből nem tudok nem posztot rittyenteni itt, a lemilen...Az egyik testvérblog posztjának hozzászólásai között említette az egyik kommentelő, hogy tán három évvel ezelőtt számolta össze a Magyar…..
tincze 2010.09.07 19:37:13
@blist: igen-igen!én is hallottam! B-vel kezdődött a neve és abos-ra végződött! :-)
Folyékony Kenyér Rémszarvas 2010.06.21 10:27:00
Olthatatlan tudásszomjam már megint jégre vitt. Ha hülyének is néztek a többiek, amiért Prágában kanadai sört veszek, illedelmesen hallgattak. Sosem ittam kanadai sört. Muszáj volt kipróbálnom a Moosehead Lagert. Persze nem voltam teljesen gyanútlan, de amikor kitöltöttem, és…..
Egy normális helyen az embernek nincs szüksége autóra. Ha nagyon vágyna rá, persze hobbiból lehet, de milyen kretén egy hobbi már az autózás?! Vélemények az azonos című írásunkról...
tincze 2010.05.26 16:26:52
@pioker1933: a nagyváros nem arról szól, hogy te ott bicajozgassál.
ha bicajozni akarsz akkor költözz pl. gyomaendrődre,szarvasra vagy mezőtúrra!ott kibiciklizheted magad .és még szájkosár se kell amiben aq napokban egy nagyvárosban bicajozó kretén-társadat láttam tüntetni! :-)
tincze 2010.05.26 16:43:05
Számtalan település került iszonyú nehéz helyzetbe az árvíz, belvíz, lezúduló esővíz miatt. Mind eszközökben, mind emberi erőben hiány mutatkozik, az emberek átfázva, átfagyva éjjel-nappal dolgoznak a gátakon, hogy mentsék, ami menthető. Minden elismerésem azoknak, akik ezt…..
tincze 2010.05.20 20:32:31
@Matteo79: biztos, hogy btto 300 e?
a járulékokat nem számolod bele?vki azt is kifizeti!