Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.

0 bejegyzést írt és 205 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma megint elmentek össze-vissza ezren tüntetni -- pedig a liberális demokrácia egyik legfontosabb jogintézményének, a sajtószabadságnak a védelméről volt szó. Budapestet, a polgári, liberális Magyarország utolsó helyőrségét nem érdekli a szabadság ügye, és amennyiben egy…..
Herbert Norman Schwarzkopf, Jr. 2014.06.10 16:24:04
@Blogger Géza:

Unionista egy monomániás elmebeteg, ezt teljesen nyilvánvaló.
  Jó, oké tisztázzuk az elején, hogy aljas voltam a címadással, bár egy szót sem hazudtam. Tényleg Orbán nevét vésték épp a Tisza-emlékmű kőtáblájára hétfő délelőtt, mikor ott jártam, de nem a miniszterelnökét, hanem Orbán Antalét. Ő volt ugyanis a Tisza-emlékmű…..
Herbert Norman Schwarzkopf, Jr. 2014.06.03 20:38:30
@Ádám Kiss:

Igen, a liberális Nyugatban. A Nyugat volt akkoriban a Narancs, tehát nem mérvadó a véleményük.
Herbert Norman Schwarzkopf, Jr. 2014.06.03 21:08:12
@Ádám Kiss:

Egy liberális, rendszerellenes laptól nehezen várható el, hogy egy konzervatív ikonnak, Tiszának hízelegjen, illetve az ő szobrát méltassa.
A PLT cikkére reflektáló, Mi lesz veled, fiatal középosztály? című cikkünk sok visszajelzést, nagy visszhangot kapott. Úgy döntöttünk: vitát, párbeszédet, beszélgetést indítunk a témáról egy cikksorozat formájában, amire elsősorban magukat megszólítottnak érző…..
Subba Ikertornyok: Orbán SP 2014.05.27 10:24:26
Jóóóój :D Metyu. Már megint! ..
Herbert Norman Schwarzkopf, Jr. 2014.05.27 16:36:40
Orbán beiktatási beszéde a legjobb volt, amit valaha mondott. Az első öt perc után kezdtem odafigyelni, a tizedik percben megragadott, és végig megtartott. A miniszterelnök gondolatmenete eddig ismeretlen kifejezésekre és összefüggésekre támaszkodott, amelyek a 2000 körüli Orbán…..
Herbert Norman Schwarzkopf, Jr. 2014.05.11 23:11:04
@unionista:

Tessék, itt van egy friss, jó minőségű kép az Orbán-családról. Rajta van az édesapja, az édesanyja és anyai nagyanyja.

Kérlek, mutasd már meg, hogy szerinted melyik a cigány. Mert én csak fehér, magyar emberek látok.

Itt a kép:

i.imgur.com/BWZVyKp.jpg
Herbert Norman Schwarzkopf, Jr. 2014.05.11 23:36:09
@unionista:

Oké, nekem ne gyere régi rosszul beszkennelt újságokkal.

Itt vannak a friss, jó minőségű képek az Orbán-családról. Ezek a képek az elmúlt években készültek, egy részüket az Origo fotósa csinálta, de vannak közöttük Blikk- és Index-fotók is. Ezek nem PR fotók, hanem sajtófotók.

Újra arra kérlek, hogy nézd meg őket, és mondd meg, hogy cigányokat látsz-e rajtuk.

Tessék, egy tegnapi fotóval kezdem. A miniszterelnöki eskütételen készült. Orbán apja, édesanyja és nagymamája:

i.imgur.com/ZjWNNyC.jpg

i.imgur.com/oyrOf2T.jpg

i.imgur.com/BvKazpU.jpg

i.imgur.com/vMKmcl4.jpg
Herbert Norman Schwarzkopf, Jr. 2014.05.11 23:42:06
@unionista:

Orbánt a nemzetközi sajtó folyamatosan rasszista, nacionalista zsidó- és cigánygyűlölő diktátornak állítja be.

A hozzád hasonló széljobbos agyhalottak pedig hol cigányozzák, hol pedig zsidózzák.

Ebből látszik, hogy Orbán valamit nagyon jól csinál!
A tegnapi Népszabadság legérdekesebb cikke a baloldal sanyarú helyzetéről szól. Nagy N. Péter legfontosabb megállapítása, hogy „Amióta csak léteznek, ezt csinálják: megújulnak.” Úgy értelmezem az immár negyedszázados folyamatot, hogy 1989. október 7-én a platformok…..
Még mindig a felcsúti Pancho Aréna.Orbán Viktor még mindig görcsösön ragaszkodik ahhoz, hogy "nemközpénzből" épült, pedig a TAÓ-rendszer közpénz, Brüsszel felé is így lett bejelentve, a NAV hagyja jóvá az adókedvezményt, és a költségvetésből hiányzik az a társasági…..
Ha Magyarország helyzetét két képben kellene összefoglalni, akkor valószínűleg az alábbi kettő elég sokat mond. Az 1800 lakosú Felcsút és Orbán csapatának 3500 fős stadionja. (Egy leírás a stadionról, ahol fűthető VIP-székek vannak. És ahol nem sportszergyártók, hanem…..
Az Alkotmánybíróság április 11-ei döntésével elutasított egy, a Kúria határozatával szembeni alkotmányjogi panaszt. A megtámadott kúriai döntés ugyanis megállapította, hogy a Zuglói Lapok című kiadvány egyoldalú hírközlésével megsértette a választási esélyegyenlőség…..
Herbert Norman Schwarzkopf, Jr. 2014.04.17 11:17:43
Herbert Norman Schwarzkopf, Jr. 2014.04.17 13:30:15
@Bogyó 2:

Valahogy ellensúlyozni kell a balliberális médiadominanciát.
Nagyban zajlik a párhuzamos valóság megteremtése, aminek egyik élharcosa Lázár János. Kronológia: 1, Január elején jött a hír, hogy a kormány emlékművet állít a német megszállásnak. 2, Január végén kiszivárogtak sasos-angyalos szobor tervei. 3, Óriási…..
Ma sikeresen lezajlott a Vona-Orbán miniszterelnök-jelölti vita, amit Vona halálbiztosra beígért a múlt héten.Készítettek az eseményre plakátot, és kiküldték a meghívót a teljes sajtónak, sőt a Ustreamen volt élő közvetítés is. A vita telt ház előtt, jó hangulatban…..
Herbert Norman Schwarzkopf, Jr. 2014.04.05 01:01:07
@Joe84:

Ha én kivívom dekaverseny Cristiano Ronaldót, és ő nem jön el, akkor a Ronaldó gyáva?
Simon és Rogán. Ugyanazt követték el, mégis teljesen máshol vannak. Mi a különbség a pártlogón kívül? // BejegyzésKötöttségek nélkül által ..
Herbert Norman Schwarzkopf, Jr. 2014.04.01 23:40:48
@Roggán Anttal Fidesz 300 millió honnan van?:

Ha az osztrák hatóságok nem figyelnek fel Simon gyanús számlájára és nem értesítik a magyar nyomozókat, Simon még ma is a Maszop elnökhelyettese lenne és buzgón szervezné az éhségmeneteket Török Zsocával és Nyakó Pityukával. Simon tehát teljesen véletlenül bukott le. Ezzel szemben Rogán önszántából, mindenféle külső nyomás nélkül maga korrigálta a vagyonnyilatkozatát, és mindent nyilvánosságra hozott. El is titkolhatta volna, sosem derül ki. Ezek után még adóhatósági vizsgálatot kér saját maga ellen. Ez így volt tisztességes.

Egyébként Rogánéknak rengeteg hitelük van, 60 millió forinttal tartoznak csak a bankoknak, de kaptak családi segítséget, és magánszemélyeknek is tartoznak.

Simon Gábor az alvilággal szövetkezve hamis okmányokkal és hamisított bissau-guinea útlevéllel kb 500-600 milliárdot rejtett el itthoni és külföldi bankokban. Tegnap kiderült, hogy Simonnak grazi és egy zürichi bankszámlája is volt.

Szóval ne hasonlítsuk már össze a két ügyet. Simon egy kibaszott maffiózó, Rogán pedig csak egy hülye, aki rosszul töltötte ki a vagyonnyilatkozatát.
Herbert Norman Schwarzkopf, Jr. 2014.04.01 23:46:59
@Amadeus62:

Mi a csúsztatás? Kérlek, írd le részletesen.
Március 15-én végre mi is megnézhetjük, hogy milyen Kossuth teret épített nekünk az állam 25 milliárdból. Székelyzászló, óriásdorong és kősivatag: már az előzetesen közzétett fotók alapján is sok furcsaságra számíthatunk. Kép innen A napokban tesztelte a BKK a 2-es…..
Herbert Norman Schwarzkopf, Jr. 2014.03.12 16:32:36
@jpmjpm:

Látogatóközpont is épült.

Ha semmi más nem épült volna, csak egy új látogatóközpont, már megérte volna az egész. Ugyanis eddig az összes turista a szabad ég alatt várakozott. Esőben, szélben, kánikulában. Még WC-re sem tudtak elmenni, mert a téren nem volt, az Országház mosdóit pedig nem használhatták. Most világszínvonalú földalatti látogatóközpont várja majd őket, ruhatárral, mosdókkal, kávázóval, ajándékbolttal.
Herbert Norman Schwarzkopf, Jr. 2014.03.12 16:45:55
@jpmjpm:

Azonnal megtérül, hiszen Országházat meglátogató évente közel félmillió turistának ezentúl nem a bokorban kell majd pisilnie, nem kell a hóviharban a téren várakoznia, és nem kell a csúnya, lerobbant parkolót bámulnia az Országház előtt.

A Kossuth tér átépítése 25 milliárdba került, de félmillió külföldi turista és 2 millió budapesti polgár komfortérzete simán megér ennyit.
Herbert Norman Schwarzkopf, Jr. 2014.03.12 17:45:54
@Szelid sunmalac:

Milliárdokat. Most megnyugodtál?
Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke abban a pillanatban bukik meg, amelyben az orosz tankok átlépik Ukrajna határát. Furcsa a magyar belpolitika, és nem is igazságos Orbán Viktorral szemben, de aki akkora politikai hibát vét mint ő, annak mennie kell. Az ukrán helyzet…..
Úgy gondolom ez elsősorban a kormány felelőssége! Ha felsőbb szinten nem vennék semmibe a betegellátást és az ápolók munkáját,akkor szerintem nem itt tartanánk. 33 éve dolgozom az egészségügyben, tudom, hogy vannak ilyen kollégák, ezzel együtt nem szabad általánosítani!…..
Herbert Norman Schwarzkopf, Jr. 2014.03.02 15:51:56
Az igazi nagy baj nem is azzal lenne, hogy a nemzet pocakos focihuszára ilyen kijelentésre ragadtatja el magát. Jó, ez is jellemzi elmebeli állapotának silányságát, ahol túlteng tündérország víziója, amit már többször is hangoztatott beszédeiben. Az igazi baj azokkal van, akik…..
Herbert Norman Schwarzkopf, Jr. 2014.02.22 21:53:35
Herbert Norman Schwarzkopf, Jr. 2014.02.22 21:54:31
Minél közelebb kerülünk a választásokhoz, annál több jel figyelmeztet arra, hogy Magyarországon természetesen megszűnt a jogállam. Korábban hihetetlennek nevezhető intézmények és döntések születnek (és ezek nyomán megengedhetővé válnak olyan rég elfeledett képességeink,…..
Herbert Norman Schwarzkopf, Jr. 2014.02.21 10:39:47
"Megállapodtak az összefogás pártjai a Modern Magyarország Mozgalommal szerdán. Bokros Lajos pártja kívülről támogatja az ellenzéki szövetséget. (...)Bokros Lajos közölte: kívülről támogatják az összefogást, sem egyéni, sem listás helyet nem kértek. Azt mondta:…..
Herbert Norman Schwarzkopf, Jr. 2014.02.19 15:48:00
Hiába is kapcsolgatjuk a rádiónkat, mindenhol az MTI előre felmondott, uniformizált híreibe fogunk ütközni. Hogy miért? Mert az állami hírszolgáltatás olcsó, ezért ezt veszik át közszolgálati mellett a magánrádiók is. A közszolgálati rádióhíreket pedig mint legutóbb…..
2 napja csak, hogy Szabó László Zsolt, a köztévét egyszer már tönkretevő MTVA vezérigazgazgató az alábbi interjúrészlettel örvendeztette meg az abszurd humor hazai kedvelőit:  – Egytől tízig tartó skálán, ahol az egy az elfogult, a tíz pedig az objektív, hová…..
Herbert Norman Schwarzkopf, Jr. 2014.02.12 17:54:19
Az elmúlt napok eseményei rámutattak, bizony képviselői vagyonbevallás ide vagy oda, az egyáltalán nem biztos, hogy a valós helyzetet tükrözi, ha más nem annak okán, hogy a tisztelt politikus nem talált olyan rovatot, amibe tudta volna írni kósza egy-kétszázmillióját. A gondja…..
Herbert Norman Schwarzkopf, Jr. 2014.02.12 16:01:30
2011. május: Összes atomerőművét bezárja Németország 2022-ig   A német kormány 2021-ig 17 atomerőművet zárnak be Németországban, 2022-ben pedig a maradék három atomerőművet is bezárják, ha sikeresen végrehajtották a beígért energiapolitikai fordulatot. A fukusimai…..