Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bibok

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem csak a panírozott kínai csirkével vannak gondok, hanem Viktor szerint a Milka praniléból is kimaradt az eperlekvár. Legalábbis a csomagoláson látható termékfotó ránézésre nem azonos a dobozban található termékkel. Biztos új recept, vagy megszaladt a fotosop: Tegnap vettünk…..
Anita szerette volna kideríteni, hogy visszacserélik-e a Budaörsön az egy hónappal ezelőtt vásárolt, akkor 6 napja lejárt sajtot, de hiába nyomozta ki az ügyfélszolgálat titkos telefonszámát, mert elég hamar kinyomták: Körülbelül egy hónapja nagybevásároltam a budaörsi…..
Ahelyett, hogy naiv ügyfél örülne, hogy többet nem kell pénzt dobálni a bevásárlókocsiba a Lidlben, panaszkodik, mert már bedobta, de nem lehet kiszedni: Mai napon a maglódi úti lidlbe tévedtem be. Bamba vásárlóként betoltam a 100ft-os pénzérmét a bevásárlókocsiba,…..
A szórólapozás agresszív alfajával találkozott naiv lakó házuk bejárati ajtaján. A jelek szerint vegyi eszközök nélkül nem lehet eltávolítani a Pizza King reklámját az üvegről: Az alábbi matricát a panelházunk bejárati üvegajtajára ragasztották tegnap éjjel. Nem tudom,…..
Kinga nem érti, mi viszont nem csodálkozunk, hogy a tranzakciós védelmi pénz óta miért nem szeretik a boltban, ha párszáz forintot kártyával akarnak fizetni. Legalábbis a IX. kerületben hosszas küzdelem árán sikerült csak: Egy IX. kerületi Non Stopban (PADU Kereskedelmi Kft.…..
Naiv bliccelő sérelmezi, hogy köszönés és bemutatkozás nélkül vágták hátba, amikor megpróbált elmenekülni a megállóból, miután jegyhiány okán 3 ellenőr leszállította a villamosról: Ma (2013. szeptember 22-én vasárnap) a 14:39-kor Kelenföldről induló 19-es villamosra…..
Péter nem érti, hogyan lehet a Vatera akkora tapló, hogy a meghiúsult vásárlások után kivetett párszáz forintos jutalékot azelőtt kiadja behajtásra, hogy felfogná, hogy nem volt biznisz: Elég régóta (még bőven az Allegroup idők előtt) regisztrált tagja vagyok a Vaterának,…..
Norbi a csepeli Tescóban lőtte ezeket a szupergazdaságos fánkokat: Ezúttal küldöm szeretettel a csepeli Tesco lekváros buktáját (szept 24. esti vásárlás). Gondolom kellett a péknek a lekvár. ..
A bútorbolt kezdőlapján találta Roland ezt a jófajta felárazást: UPDATE 08/24: Az Ikeában is észrevették a gikszert: Láttuk a Tékozló Homáron 2013. augusztus 23-án megjelent vásárlói észrevételt, amely a FÄRGRIK 18 db-os étkészlet árváltozására hívja fel a…..
Péter nem követte a Homáron a Wizzair kézipoggyász-áremelést, úgyhogy meglepődött, amikor 42 ezer forintra ledhúzták a repülőtéren már kiutazásnál: Augusztusban néhány napot Rómában töltöttem két nagykorú, egyetemista gyerekemmel, akik tanulmányi eredményükért…..
Úgy látszik hiába koptatjuk a billentyűzetet már 8 éve, ha még mindig vannak emberek, akik azt hiszik, hogy a Magyar Posta arra van, hogy a jelöletlen szirszarjaikat borítékba tuszkolva elvigye A-ból B-be. Tessék fizetni a szolgáltatásért és máris lehet interneten nyomon…..
Múltkor volt egy orangeways ügyfél, akik légkondicionált Mercedes buszt kaptak, amikor ottfelejtették őket Prágában. Emiliáé viszont annyira szakadt buszt kaptak, ami 3,5 óra késéssel érkezett meg hajnalban: Augusztus harmadikán Prágából szerettem volna hazatérni az este 11…..
Tovább fodrozódnak a hullámok a Moszkva téri Gastland étterem körül. Legújabb panaszosunkat megpróbálták túszul ejteni, és pofonnal fenyegették miután megették a grilltálukat és cserébe ők nem akarták az egész "menüt" kifizetni. Végül naiv ügyfél hívta a rendőrséget,…..