Regisztráció Blogot indítok
Adatok
igazigaigaz

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Számtalan híresség járt hazánkban, az elmúlt évtizedekben és szinte mindenkit meg is örökítettek fotókon az utókornak. Az MTI Fotóarchívumában is rengeteg külföldi uralkodóról, színészről, zenészről, sportolóról, politikusról sőt még űrhajósról is találunk képeket. 1990. május 9. A hivatalos…..
Aszongya, hogy: Ezt a tények+origo+nézettség guglizás után kaptam, illetve ízelítőt, amiből ide fotósoppoltam egy képet fentre, de nem is Photshoppal hanem egy ingyenes online szerkesztő appal, de ez mindegy is, a lényeg, hogy ugye a jobber sajtó eddig kényszeresen hangoztatta a Tények fölényét,…..
igazigaigaz 2018.12.05 15:20:30
@Thunder_th: Nagyon egyetértek a véleményeddel!
A szerdai napon az MTI híre nyomán két cikkben is foglalkoztunk az Indexen a horvát válogatott nyílt levelével. A Zlatko Dalic szövetségi kapitány, illetve a teljes válogatott keret és stáb által jegyzett szöveg számtalan érdekes megállapítást tartalmazott a helyi politika és futball kapcsolatáról.…..
igazigaigaz 2018.07.19 10:01:34
@szemöldöki: Soros?
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy pontosan ezt vártam. A fenéket. Nem úgy képzeltem el a mostani választást 1-2 évvel ezelőtt, hogy az MSZP miniszterelnök-jelöltjére kell szavaznom, és egy olyan listára, amely akár Gyurcsányt is magába foglalhatja, ha meg akarom állítani Orbán…..
Budapest-Bordeaux Risi e bisi pasta 2013.09.06 13:56:29
Igen, tisztában vagyok vele, hogy a cím enyhe képzavarról árulkodik, merthogy hogyan is lehet egy étel egyszerre rizs (risi) és tészta (pasta), de mindjárt megmagyarázom, hogyan is áll össze a dolog a fejemben. Szóval ugye adott az olaszok világhíres risi e bisije, ami lényegében…..
igazigaigaz 2013.09.07 10:36:34
Wentworth Miller, a Prison Break, azaz Szökés című sorozat egykori főszereplője most, 41 évesen látta elérkezettnek az időt arra, hogy a nyilvánosság előtt is felvállalja másságát, nem mintha ez bárkire is tartozna rajta és a fasziján kívül, de most már mindegy. A sorozatban…..