Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cobre

0 bejegyzést írt és 228 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Könnyűszerkezetes gerendaház révén nyilván ilyen orientációjú kivitelezőket kerestünk. Kiindulási pontnak nagyszerű volt a Gerendaházak újság, melyben az ötletek mellett néhol a kivitelezőket is feltüntették. Persze az újságba azok a cégek kerülnek be, akik szánnak pénzt a megjelenésre, reklámra,…..
Tamás nyár közepén jelentkezett nálunk azzal, hogy menjünk el egy gyártói tesztmosásra vele, mivel megelégelte, hogy márkás és nem is olcsó mosógépe nem képes maradéktalanul megküzdeni a 3 gyerekes családban keletkező foltokkal. Panaszt tett a bolban, majd a gyártónál, végül a Békéltető Testületig…..
cobre 2017.10.03 09:56:28
@PITTA: Okozhatja egy másik ruha cipzára vagy mondjuk a melltartókapocs, ezeket ezért érdemes mosás előtt felhúzni, összeakasztani. Viszont okozhatják a mosógépdobon lévő vízkivzezető lyukak (minél nagyobb lyuk van rajta, annál inkább valószínű). A lyukakba belenyomódik az anyag, amikor pedig forog a dob, mindig tép egyet az anyagon, ahogy a lyukból kijön. Érdemes minél kisebb lyukméretű dobhoz ragaszkodni.
A felszolgálás díját az ételek árában benne lévőnek írni az étlapon, majd a számlához hozzáírni? Ügyes! Mondjuk legalább elnézést kértek miatta, meg módosították a bejárat melletti étlapot, ha sajátos megoldással is. Kedves Homár! Régebben sokat jártunk a budai Mamma Rosa pizzériába. Finom kaják…..
cobre 2016.03.07 19:53:30
@atpijkamo135: Ez valóban érdekes kérdés, tényleg 25%-os ÁFA-t számoltak a szevizdíjra, pedig ilyen már nem is létezik.
Az igazi kettős mérce: a bank, ami a rá vonatkozó törvényi határidőnek nem bír eleget tenni, de az ügyfeleket azért képes határozottan felszólítani arra, hogy csak 30 napon belül tehetnek panaszt. Mondjuk, ha se számla-, se kamatértesítést, de még csekket sem küldött évekig…..
cobre 2015.05.08 13:03:05
Baj van a szolgáltatással? Tagadjuk le. Tagadhatatlan? Olyan nincs, csak el nem tüntetett nyomok. Milyen megoldás már ez? Üdv! Miskolcon (és ahogy észrevettem az ország több pontján is) folyamatosan akadozik napok óta a DIGI által szolgáltatott net. Rengetegen jelezték nekik…..
cobre 2015.04.07 14:37:15
@Rosszindulatú Vászka: majdnem jó, annyival kiegészíteném, hogy csak első ellésig üsző, utána tehén, akár vemhes, akár nem.
Miért kell az idős embert megalázni? Megkerestük a betegjogi képviselőt, ő is csak csodálkozott, hogy hogy lehet így bánni egy beteggel, és intézkedni fog. Tisztelt blog!   Édesanyámat a házi orvosa beutalta a kórházba tüdőgyulladás gyanúval, a Szombathelyi Markusovszky…..
A Ringroup Oktató Kft.-t sokan szidták már, többek közt nyelvtanárok és szakképzőkben vizsgáztatók is. Ezúttal egy majdnem diákjuk fut hiába a tanfolyamra befizetett pénze után. Ő félév küzdelem után inkább hagyja az egészet a francba, de nem kéne. Sorstársak…..
cobre 2015.03.24 18:46:00
@Vadászbaszó nyúl: régen közjegyző csinálta, most e-szignóval rendelkező ügyvéd kell hozzá.
cobre 2015.03.24 18:47:07
@Manyecska: ezt nem tudtam, hogy ott is csináltatható, köszi az infót, megjegyzem legközelebbre (nálunk most volt aktuális).
Na elő a farbával! (Bevallom, én első blikkre nem jöttem rá, mit kell nézni.) Kedves Hilda! Hirdethetnél egy játékot: mi a vicces a mellékelt fecnin? Egy igazi homáros tudni fogja. Remélem mások is kedvet kapnak és további gondolkodtató feladatokat küldenek be…..
Szívbe markoló sorok a Zoltán lelkében kelt fájdalomról, melyet a Hungerit megújult receptje alapján készülő pulykamelle keltett. Isten veled Valdor-íz, te drága! Miért kellett elQrni a Valdor sajttal töltött pulykamell ízét? Tisztelt Valdor! Családom nagyon szereti a…..
A legáltalánosabb dolog, hogy ha időpontot kapok egy rendelésre, a minimum az, hogy az időponttól számított minimum 1-1,5 órával később kerülnek az emberek sorra. Tisztelt Praxis!   Most ez vicc akar lenni, hogy megváratják-e az embert, hogy miként bánnak az emberekkel? A…..
Gyermekem, Danku Zsolt (2006. 06. 16.), születési rendellenességgel jött a világra, hiányzik a hasfalhártyája, így nincs, ami tartsa a hasi belső szerveit. Versenyt futunk az idővel, mert amint elkezdődik a serdülőkori növekedés, az számára végzetes lehet. Gyermekem, Danku Zsolt…..
Kedves Homár! Rokkantnyugdíjjas vagyok, egyetlen kapcsolatom a külvilággal a mobilinternet. Az utcát nem tudom elhagyni önmagam. Propelleres netem van de annyira gyenge a térerő hogyha köd van akkor már nincs netem. Építettek egy vodafone tornyot a közelembe, annyira közel van hogy…..
Mikor kikísérte a doktornő a rendelőből a betegeket(?) – hárman voltak benn egyszerre, és hangosan röhögcséltek sokáig – ő is megerősítette, hogy nem ad időpontot, mert influenza járvány van. Tisztelt praxis blog!   Múlt péntek este a vérnyomásom és a pulzusom…..
cobre 2015.02.10 15:27:45
@csakolvasok11: Lehet, hogy vele nem lehet kedélyesen elbeszélgetni, így onnan a beszélgetős páciensek inkább átmennek egy másik dokihoz. Vagy lényegesen rosszabb híre van, mint a másiknak. :)
cobre 2015.02.11 11:03:23
@efi: 2015.02.10. 19:26:45
"Amúgy meg 50% 82%-a szavazott ellene. Vagyis 41%."
50% 82%-a nem 41, hanem 20,5% a 100%-hoz viszonyítva.
Levélírónk félévet várt, hogy mérsékelje a BKK miatt keletkezett sistergő gyűlöletet magában. Mérsékelten sikerült. Kicsit érthető is, mert a raklapnyi jegyet lobogtató idegenvezőre rendőrt hívni, azért mégiscsak nem normális. 5 csillagos szálloda ide,  egyik…..
Durva sztori, és az egyáltalán nem nyugtat meg, hogy a többségtől valószínűleg nem tudnának csak úgy 800 ezer forintot levonni. Kedves Homár! A Citibankkal kapcsolatban lenne egy érdekes és tanulságos történetünk, ami sajnos velünk történt. Az események: 2014 májusban…..
Nagyot futnak ma a húsos részlegek. Alábbi panaszosunk a Sparban próbálkozott, de a bolt egy mesterhármas védvonallal megakadályozta a vásárlást. A pénztárgépbe más egységárat felvinni, mint a kiírt? Ügyes! A panaszra azzal védekezni, hogy rossz áron mér a mérleg?…..
cobre 2015.01.16 19:02:04
@milyennőazilyen: De remélhetően a darált hús nem onnan veszi, abba az ecetes kezelésen is túlesett dolgokat teszik.

A másik "kedvencem" a Spar sült hús pultja. Pedig biztosan a frissből sütik ugye, és nem abból, ami már eladhatatlanul néz ki, de egy erős fűszerezés és sütés után még ehetőnek tűnik.
Emlékeznek még a szeptemberi iskolakezdésre? Na  Renáta azóta intézi bekrepált HTC-je ügyét a Telekomnál, és még milyen higgadtan! Még azt a próbát is káromkodás nélkül vette, hogy a javíthatatlannak nyilvánított telefonja helyett a T saját kontingenséből akartak…..
Höjj, amikor az ész meg a jómodor pisilni megy, a virtus meg gyorsan belecsap a klaviatúrába! Ahelyett, hogy elküldte volna a saját oldalukat. 2015. január 5. 17:00 Üdv,  érdeklődni szeretnék, hogy következő…..
Egyszerűen letették a telefont. Kétszer is! Tisztelt Praxisblog! Ez év április 24-én este sztrókot kaptam, egyedül voltam otthon, mivel egyedül élek. Tudtam, hogy sztrókom van, ezért azt is tudtam, hogy a minél hamarabb kórházba kell kerülnöm. Lebénult a fél oldalam, nem…..
cobre 2015.01.06 08:48:54
@Diorella Queen: Nagyon tévedsz. A diszpécserek sokszor maguk is mentősök.
Attila 3 in 1 levele a panaszon túl egy nyálcsorgatós történetet és egy nyílt levelet is tartalmaz a bedöglött iPhone 6 kapcsán. (Igen, ez az a készülék, amit novemberben kezdtek árulni itthon, ami gyakrolatilag egy várólistára való felkerülést, nem új telót jelentett még…..
KRESZ meg rendőr ügyben nem igazán illetékes a Homár, de ezzel is mindenki úgy van, mint a focival meg a pörköltfőzéssel, úgyhogy kivételesen hajrá. A segítségeteket szeretném kérni, kissé lemaradtam az egyedfejlődésben, ami a törvénykezést illeti. Én még ott tartok, hogy…..
Bence elégedetlenül dünnyög a bajsza alatt, pedig akár üdvözölhetné is, hogy a Remingtonnál győzött a Girl Power (oké, kicsit úgy tűnik, a józan ész fölött is). Kedves Tékozló Homár! Az alábbi egyben humoros és felbosszantó sztorit szeretném megosztani veled, ezt a…..
Egy Homár olvasó férfi kozmetikai csomagot vett kuponéknál, aztán többrendbeli csalódás miatt harcias amazonként reklamált, ahol olyanokat írt a levélben, hogy "Rendben, elolvastam, de NEM FOGADOM EL a választ." Kíváncsian várjuk a sztori végét, még akkor is, ha a parfüm-nem…..
Olvasónk metrózott jeggyel és egy háromévessel, mégis elhangzott a címbeli mondat egy ellenőr szájából. Mekkora primkóság kell már ehhez. Tisztelt BKK!  2014.12.11-én 13:05 –kor utaztam a 3 éves kislányommal az M4-es metrón. Kelenföldön szálltunk fel és a Nyugati tér…..
cobre 2014.12.16 15:06:43
@ancsika: olvasd el azt, amit 2014.12.16. 15:03:08-kor írtam neked.
cobre 2014.12.16 15:08:55
@Manyecska /kűdtem levélt!/: Mázlid volt. :)
cobre 2014.12.16 15:12:25
@ancsika: Nem felszín, "csak" aluljáró szint. A folyosó egyik oldalán van az M4 liftje, másik oldalán az M3 bejárata.
Alul is át lehet menni a kettő között, de ha őt a kedves peronnál lévő ellenőrök a lifthez irányították, esélye sem volt, hogy megtalálja ezt az átjárót.