Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kw

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tardai történetek Nyolcvannégy 2010.03.22 09:00:00
Minden nő kurva! Ezzel próbálta nyugtatni Vladi a bátyját, ami elég szarul hangzott, mivel ő volt az, aki felszarvazta a tesóját. Dzseni Diamond volt a legkevésbé hibás. Egy elhanyagolt gumipina kevés dolog miatt hibáztatható, még akkor is, ha egy napon belül egy komplett…..
Modorosblog A Modoros Férfi 2010.02.21 10:57:00
Ciao Ágesz, :-) A korábbi kérdésedre válaszolva, hogy hiteles-e a férfiak szemében a nagy "igényesség", amivel a hölgyek az elsö alkalommal készülődnek - hát nem az! Ahogy a használtautó-kereskedők mondják: bármit el lehet adni, ha elég festéket és vaxot használsz…..
R 'n' R Szakosztály Probléma 2010.02.19 19:21:25
a szakosztályblogon bizony gyakran jelennek meg demagóg, általánosító, féligazságokra operáló, vagy épp soviniszta írások. szó se róla, ez így van rendjén. azonban az még egy véletlenül idetévedt liberális budapesti értelmiségi számára is egyértelmű, hogy például olyan,…..
kw 2010.02.20 20:22:31
(előljáróban leszögezném: nem célom, hogy kölönösebben vicces posztot írjak erről a visszataszító organizmusról. nem célom, hogy elérjem, vagy akár csak megközelítsem a gyűlöltellenségeink blog színvonalát. csupán csak járom utamat a kurtz és gudea proféta által…..
Kicsit megkéstem a hírrel, de azért lehozzuk mert mindig elmosolyodunk, ha arra gondolunk, hogy tini csajok orrba-szájba dugatják magukat. A társadalmi és erkölcsi értékeket most hagyjuk; egyszerűen jól esik összekacsintani a srácokkal és ellőni a "a büdös kis kurvák"…..
Nézzük meg, hogy írja le a Galgagyörkön történteket Bayer Zsolt, a Magyar Hírlap újságírója és a Magyar Távirati Iroda, az ország első számú hírforrása, melynek tudósításait minden hazai médium használja (eleve érdekes, hogy egy MTI hír hogy lehet tele az "úgy…..
Subba A kibernátor visszavág 2008.04.02 07:54:00
Botrány! Már megint perrel fenyegették meg a Subbát!! Bizonyára emlékeztek még arra a tavaly augusztusi posztunkra, amiben beszámoltunk két világhírre törő magyar találmányról, az AIDS és ezer más betegség gyógymódjáról, két forradalmi műszerről a MATÉRIA IDENTIFIKÁNSról…..
Subba Subba szív iWiW: Topmodell 2008.03.07 12:57:00
Egyszerűen nem mertük vállalni a kockázatát annak, hogy ma sem lesz esetleg válogatás. Ugye hogy már alig bírtátok? - Top-Modell- Kedves beküldőnk érdekes hasonlóságot vélt felfedezni a képek között, hopsz!- A három Szigli- Szivárvány alatt- Jó buli után megesik az ilyesmi-…..
A videót azoknak küldjük akiknek nincs iWiW-es hozzáférésük. Így talán kaphatnak valamit ők is az igazi iWiW-es életérzésből.   - Búvárné - Hoff.hu - Gyilkos humor - Span és én - Lali szülinapi ajándéka - Jó mi? Jó hát - IFA TETKÓ!!! - Citadella - A csajok…..
Tudjuk, ínséges volt a múlt hét iwiw szempontjából, mea culpa, mea maxima culpa, de engesztelésképp itt egy jókora adag, szóval csemegézzetek kedvetekre. - Felmegy a cukra (miről beszél szegény asszony?) - Huhh - Végre egy felhasználó saját készítésű videóval - Kedvenc képem…..
Subba Subba szív iWiW: PartyARC 2008.01.04 10:34:00
Ünnepeljük az év első péntekét válogatással! Átkotortuk a hozzászólásokat is, találtunk sok érdekes egyéniséget. Imádjuk a különc képeket, a ribanckásokat csak megszokásból kapjátok. Jelszó, felhasználónév, kattint!- Fotók: Erika (anyukám)- Meleg Zoli-…..
kw 2008.01.05 14:52:31
Subba Subba iWiW: Na rendes voltam? 2007.12.21 08:58:00
Tegyétek le a kényszerzubbonyt, van válogatás. Voltak dobásaim az életben!19évesen lefeküdtem az 54éves tanárommal!Mindig az időseb pasik vonzottak!Eddig sajnos mindenkit meg csaltam!De hát ez vagyok én!Azt mondják sunyi és megbizhatatlan, hazug vagyok, de meg probálok meg…..
kw 2007.12.21 14:45:36