Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yanacska

16 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pornó műfaját nem sokáig műveltem. Nehezen ment az a közöny, ami ott megjelenik egymással szemben az emberekben. Külsőségek nagyon fontosak, a haverkodás, nyalizás, fejben meg nem voltak erősek a pornósok. Látom, hogyan lehet beragadni abba a szakmába, egyik egykori partneremet…..
Yanacska 2014.01.01 19:16:42
@waldorfbalcon: Már elnézést előre is hogy megkérdezem, de pontosan hová sikerült kitörnie Kőbányáról a fent nevezett hölgynek? Én úgy tudom, panelban lakik, és nem áll túl jól anyagilag...szakmai karrierje pedig annyi volt, hogy kapott pár pornó oscart, az ebben az országban valami? Akkor le is tett valamit az asztalra? Egyébként ezt a "kitörést" cicciolina csinálta jól, elment innen, és éldegél a szép nagy villájában. Ő valódi egzisztenciát épített magának, más kérdés, hogy azt képtelen bárkivel megosztani, és az is érdekes, hogy ezek a kiégett pornós nők nem sok férfi érdeklődését keltik fel a magánéletben...
Yanacska 2014.01.01 19:18:32
@neoteny: Egy szóval sem mondtam hogy kokó, az túl költséges lenne...:)Viszont ha egyszer módod van rá, dugj egy nagyot kokós befolyásoltság alatt, egyszer megéri kipróbálni. Bakancslistás tevékenység...
Yanacska 2014.01.01 19:19:17
@NemNick: Nem hittem hogy Isten, azt hittem jó nő...
Tartozom egy vallomással, nem volt időm írni az elmúlt hónapokban, ezért két korábban hirdetések mellett megjelent promóciós bejegyzést tettem közzé, nem volt szép, nem volt érthető, hiszen mindkettőben a férfi volt a császár, az evolúció csúcsa, aki egy órában hússzor…..
Yanacska 2013.12.28 13:44:11
@Gyurma73: Szia kedves Gyurma! Nem pakoltam éjjel vagont, de annyira találó a hasonlat, hogy eszembe jutott, volt olyan férfi az életemben, aki nagyon közel állt hozzám, és éjszaka vagont pakolt, emlékszem rá, hogy annyira szerelmes voltam, hogy éjszakákat vártam rá az autóban, amíg ő dolgozott. Nem akartam távol lenni tőle egy pillanatra sem, és tél volt...A prostitúció nem elkényelmesedett Paris Hilton műfaj (ő gyorsan ki is szállt), hidd el hogy ez egy kemény embert próbáló műfaj, sajnálom hogy a férfiakat nem lehet betenni egy próbanapra...Egyébként te pakoltál vagont, ha már itt tartunk?
Yanacska 2013.12.28 17:19:40
@Ronald: Nem tudom Jocóval mi lett, meg azt sem értem hogy miért nem adtál egyenes választ arra a kérdésre, hogy te pakoltál-e vagont? Azt sem értem, hogy a vagonpakolás mitől keményebb munka, mint az, ha minden nap lefekszel három pasival...Ha már ezt ebben a formában nem tudom kivitelezni, legalább napi három nővel próbáld ki, érdekelne meddig bírod energiával. Miért esik rosszul ennyire az embereknek, ha valakinek fizetnek a szexért?
Yanacska 2013.12.28 17:27:19
@Mojzes Pál: Ami nekem soft, az neked már lehet hogy túl durva, a határok elmosódnak, mindenki mást gondol arról, hogy mi a szexben a normális. Az öklözés nem egy nagy dolog, én azt gondolom bőven belefér a soft kategóriába, sokkal durvább és elvetemültebb dolgokat lehet látni a pornófilmekben. Nem tettem senkiben maradandó kárt, és nem is fájt a partneremnek.
Ginával unatkoztunk, a kis bár nem ment jól ott vidéken a semmi közepén, ezért ismét el kezdtünk munkát keresni. Bújtuk az újságokat, hétről-hétre több és több helyet néztünk meg. Érdekes tapasztalatokat szereztünk már a nézelődéssel is. Bementünk egy körúti peep…..
Yanacska 2013.12.28 13:51:05
@dönő:

"Modim":)))! Én magam is sokat gondoltam / gondolok rád, nagy öröm számomra, hogy "itt vagy". Még mindig imádom Modiglianit, képzeld Bécsben, az Albertinában találtam egy Modigliani képet, leültem elé, és néztem legalább félórán keresztül, képtelen voltam felállni, odaszegezett valami...Mostanában kezdem megkedvelni Degas-t is:)

Remélem veled minden a legnagyobb rendben...Baráti ölelés, és forró csók: Yana
Ez csak szex, semmi több - ezzel nyugtatom magam, miközben rágondolok,és kéjes vigyor jelenik meg az arcomon. A titokzatos, kedves "Mr. X"3hónapja toppant be először hozzám. Nem is tudom, hogy valóbanlétezik, vagy csak álmodom. Az ideális FÉRFI... Az ágyban vállalkozószellemű,…..
Múlt héten volt nálam egy nagyon érdekes ember. Kedves, figyelmes,rávett egy kis szerepjátékra. Nem volt meg az üzemi hőfok nálam, ésvalószínűleg ezt ő is érzékelte, ezért egy régi általa (remélem)látásból megtapasztalt élményre hagyatkozva kezdtünk el játszani. Ővolt a…..
Elolvastam a legújabb rólam írt beszámolót. Régóta nem nevettem ilyen jót, esküszöm, hogy félóránként ránézek, és könnybe lábadnak a szemeim. Hihetetlen humora van a pasinak. Idézet tőle: " Zarándokolni nem Mekkába, hanem hozzá kellene, egy félóra a társaságában, és…..
Yana, a szexfüggő Gina 2013.11.04 09:00:00
Abban az időszakban rendkívül kihívó öltözékben jártam. Olyan miniszoknyákban, és apró nadrágokban, amiből kilátszott a fél popsim. Magas talpú, "holdjáró" szandálban, amik optikailag még inkább megnövelték a láb hosszát. Melltartó nélkül, apró felsőkben, épphogy…..
Minden nap ugyanúgy zajlott. Reggel korán keltem, órákig utazgattam. Időben össze kellett szedni magunkat, és viszonylag csinosan, kipihenve várni a vendégeket. Szexi rövid ruhában, magas sarkúban, kisminkelve. A nők egymás között nem gondolnám, hogy túlzottan toleránsak…..
Yanacska 2013.10.24 21:16:14
@Betelgeuse-2: Volt, és van hónaljszőrzetes szolgáltató, egyébként ez egy lassan húsz éves sztori...az emberbe beleégnek a különleges szexuális élmények...nem figyelsz;)
Yanacska 2013.10.24 21:18:45
@puncogó: Nagyon meglepődnél, ha tudnád milyen nők dolgoznak ebben a szakmában, nem feltétlenül dubajozó topmodellek:)Azon is meglepődnél, hogy a perverz férfiak milyen dolgokat kérnek a nem dubajozó, nem topmodellektől...majd elmesélem
Yanacska 2013.10.24 21:22:49
@(6+3=9; 8+1=9 Akkor?) THY Rokk *n* Troller: Túl sok pornót nézel, ez lehet alapvetően a bajod. Szerintem nem írtam, hogy ez volt az első anális együttlétem, (mert nem ez volt). Az anális együttlét során nagyon könnyű eljutni a csúcsra, javaslom próbáld ki!
52.805 látogató nyitotta meg a legutóbbi bejegyzést. Hálás köszönet!                                                       *** Mivel a Becherovkára nem…..
Yanacska 2013.10.23 19:22:40
@blacksheep001: Szürke ha valaki 18 évesen, a napi három vendég után még arra gondol, dughatna egyet a sarki fodrásszal, mert az fiatal és jóképű? Gondolom neked minden napod ilyen, ezért nem tudod értékelni...Elbaszott egy nő vagyok.
Egyéként nekem nem kell itt "összeszednem" magam, mert nem megrendelésre, hanem kedvtelésből írok, nagy különbség, ez most nem promóció...
Az előző posztomat egy nap alatt 45.367-en olvasták, köszönöm szépen:)                                                      *** Az első impotens vendégem…..
Yanacska 2013.10.05 19:38:10
@Macika(2): Dolgoztam, pénzért tettem, nem mondhattam nemet. Kiküldött egy közvetítő iroda, mit tehettem volna? Hívtam volna őket fel, hogy bocs, de a kliens ronda, és koszos, nem vállalom. Szerinted hány percen belül találtak volna helyettem egy másik lányt? Egy vagy kettő? Mindent elvállaltam normális kereteken belül, mert meg akartam élni. Azt gondoltam, hogy egy koszos ember jobb, mint az aki szex közben meg akar verni, vagy más képtelen ötletet talál ki. (mert képtelen ötletek vannak...az egyik kolléganőm mesélte, hogy házhoz járás közben a vendég azt kérte, öltözzön be menyasszonynak, és feküdjön bele egy koporsóba, miközben ő erre verte ki) Ha jobban belegondolsz, akkor inkább a kések a falon, mérlegelni kellett pillanatok alatt. Az agresszió meg bonyolult, mert mindenkiben ott lapul, nem tudod ki mitől kattan be...
Yanacska 2013.10.05 19:45:25
@blacksheep001: Ugye nem gondolod komolyan, hogy minden vendéggel külön elmegyünk kávézni, hogy megnézzük kicsoda...kinek lenne erre ideje? Üres köröket futnánk, a kávézás során sem tudod meg senkiről, hogy kicsoda, attól hogy tíz percig jól viselkedik, még lehet ő a Hasfelmetsző Jack. Ebből csak az látszik, hogy otthon, vagy a munkahelyeden volt erre két perced, és "jól" végiggondoltad mit kellene tenni, hogy biztonságosan és vidáman teljen egy kurva hétköznapja.:D de legalább van benned jóindulat...amit nagyon nagyra értékelek:))úgyhogy ez egy tízpontos hozzászólás, nálam megkaptad a mai első helyet:)
Yanacska 2013.10.05 19:52:17
@blacksheep001: Még annyit, hogy Salvador Dali munkái is szürreálisak, mégis sokan kedvelik. Miért ne takaríthana egy kurva? Mert az emberi motívum a történetben? Adtam hozzá némi pluszt, és ettől már elfogadhatatlan? "A kurva csak elveszi a pénzt, úgy csinál, mint aki dolgozik, aztán gyorsan meggazdagodik"? Mert ez a sztereotípia...Ki kell térnem majd erre a gyors meggazdagodásra is:)
Előre jelzem,hogy még sok-sok ide nem illő dolgot fogsz tapasztalni:)
Egy évvel a szüzességem elvesztése után, megismerkedtem álmaim férfijával. Egy igazi görög félisten volt, a szex eleinte fájt, majd néhány alkalom után fantasztikus lett. Két év múlva elváltak útjaink. 19 évesen egy korábbi félbehagyott kapcsolatomat élesztettem újjá. Nagy…..
Yanacska 2013.09.16 10:52:36
@Sólyom Tomi: Az élet írja a legjobb forgatókönyveket. Minden ember valós a történetekben. Még a 12 éves kislány is létező személy, a szüzességem elvevőjének a nevén, épp tegnap gondolkodtam, és néhány perc után be is ugrott, mindjárt rákeresek facebook-on, igazából kíváncsi vagyok rá milyen lett, és a "kislányt" is megnézem:)A verőlegénynek szintén van neve, és arca...sajnos
Yanacska 2013.10.02 23:57:00
@Sólyom Tomi: Kedves Solymos Tóni! Nekem is sok minden fáj, most leginkább a hátam. Jó éjszakát kívánok neked! Remélem egyszer megérted majd, hogy nem olvastam arról, amit itt leírok/megosztok az emberekkel, hanem ezt a saját életem ihlette. Egyezzünk ki egy döntetlenben drága Tónikám!
Yanacska 2013.10.03 00:00:23
@Macika(2): Nem lehet könnyen kiszállni ezekből a kapcsolatokból. Okosan függőséget építenek fel. Nincs kiút, erről csak azok tudnának még mesélni, akik hasonló cipőben jártak. Megszabadulni nem könnyű. Nekem az orrom (is) bánja a nyomokat életem végéig:( Együtt kell vele élnem, minden reggel amikor belenézek a tükörbe, eszembe jut az a szörnyű időszak.
Megittam egy kis pohár Becherovkát, így egyszerűbb ellazulnom, és emlékeznem azokra az időkre. Nem volt könnyű, amikor az első vendég miatt felhívott a főnöknőm. Főnöknőm, akit tudom, mi vitt rá arra, hogy egy (ilyen) közvetítőirodát üzemeltessen. Volt két lánya, akiket…..
Izgalom ide vagy oda, megpróbáltam más módszerek után nézni. El kezdtem nézegetni az Expressz újság hasábjait. Egyébként is gyakran megfordult a kezemben, ezért az újság utolsó oldalain lévő szabadidős „Nő keres Urat” és ennek inverze kezdett foglalkoztatni. Nagyszámú,…..
Yana, a szexfüggő Prológus 2013.09.07 13:12:39
Mindenki él a pótcselekvés intézményével. Van, aki körmöt rág, van, aki hajat tép, én mostanában többet eszem a kelleténél, de nem volt ez mindig így…Korábban inkább szexeltem, volt az életemnek 15 olyan éve, amikor semmi más nem járt a fejemben, csak az, hogyan tudnék…..
Yanacska 2013.09.12 13:12:12
@vörösbor(de)minőségi: Kedves "vörösbor", ha már annyira szereted a kitárulkozást, áruld már el, hogy a "vörösbor" a vezeték- vagy a keresztneved? Egyébként az írásaimat felfoghatod egyfajta gyónásként, most jött el az ideje annak, hogy megosszam az élményeimet azokkal akiket érdekel.
Ha ez "két perces pornó ezer karakterből", akkor te mit keresel itt? Olvass inkább a merkantilista prioritásról (Kern A. után szabadon)a saját blogodban, amit nyilván sokkal jobban megfogalmazol, mint én.
Yanacska 2013.09.12 13:13:12
@Cpt. Flint: Segítek majd megérteni a matekot:)
Yana, a szexfüggő Szűzpecsenye 2013.09.11 12:09:20
A szüzességemet mindig felesleges tehernek éreztem. Körülöttem mindenki gyorsan lett "nagylány", a menstruáló barátnők már a fejükben szövögették ábrándjaikat a szexről. Ezután sorra el is veszítették. Én éretlen voltam, nem menstruáltam, csak a szorongás volt az enyém.…..
Yanacska 2013.09.12 13:04:08
@karacsi_maci: Józsikám, annyira vártam már a jelentkezésedet. Aznap éjjel elszakadt az óvszer, így felhalmozódott 21 évnyi tartásdíj, amit ki kellene fizetned.:D
Már gyerekként is állandóan maszturbáltam. Mindent magamba dugtam tíz éves koromtól kezdve, amit találtam, és alkalmasnak ítéltem arra, hogy élvezetet okozzon: gyertyát, különböző flakonok kupakjait. Ekkor kezdődött a fékevesztett élvezet. Még a macskával is megpróbáltam…..
Yanacska 2013.09.11 12:16:05
@martono: Nagyon kedves tőled, de most el vagyok látva kolbásszal:) Majd később visszatérhetünk rá;)
Yanacska 2013.09.11 12:20:26
@Poroszkai Attila: Te egy igazi orákulum vagy. Valóban szőrös vagyok, csak nem a mellkasomon, és nem az arcomon;)