Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Petya007

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Ikarusok készítője, a Magyar Autóbuszgyártó Kft. nyerte a BKV PKD (Partly Knocked Down) tenderét. Az első új háromajtós Ikarus V127 2014 tavaszán állhat forgalomba. Korábban megírtuk, hogy a BKV PKD, azaz részben kiszerelt konstrukcióban szállna be az autóbuszgyártásba.…..
Petya007 2014.05.01 07:52:03
@==T==: De legalább IKARUS... És ez már jó hír.
A legendás járműgyár nemcsak a legnagyobb példányszámú sorozata (200-as széria) miatt kapott óriási figyelmet a világban, hanem az autóbuszok biztonságosabbá tételéért is. A magyar mérnökök fáradozásait a nyolcvanas évek derekán a szakma legnagyobb elismerése mellett…..
retro gastro Selyemcukor 2010.10.08 06:09:00
A selyemcukor sokakkal ellentétben nem tartozott a kedvenc csemegéim közé. Celofán szerű zacskója állagában hasonlított a dunakavics zacskójára, és magában hordozta az állandó veszélyt, hogy széthasadva az összes cukorszem szétgurul. Amennyiben a cukor - leginkább egy makkhoz…..
Petya007 2013.08.21 20:07:57
@csodalámpa: Valahogy úgy :)
retro gastro Kanálgép 2010.11.30 06:03:00
A kanálgép a Magyar Néphadseregnél rendszeresített evőeszköz készlet volt, mely hajlított alumínium ötvözetből állt, és igen praktikusan a honvédségi gyakorló nadrág erre kialakított oldalzsebébe volt csúsztatható. Mi sem szolgálhatta a sorkatonai szolgálat alatti…..
Finomfőzelékről röviden: a sugárban omlő rókázás kismiska hozzá képest. Langyos édes sűrű fehér cucc a szájban répa darabokkal... Ilyenkor mindig azt kellett eldönteni, hogy ez a róka most jön vagy megy. És nézzünk szembe a tényekkel: ezt hétről hétre megkaptuk…..
A kelkáposzta-főzelék a neve miatt fenntartás nélkül kiközösítésre ítéltetett a napközis ebédek széles skáláján. Nem azért, mert a többi annyival jobb lett volna, de dolgozatok, házi feladatok és kötelező olvasmányok alatt roskadozván demonstratívan utasítottuk el…..