Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Angel White

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Éhes embert nem jó hergelni, hazug embert meg hamar utolérik. Hogy Theo Papáék mindezek ellenére minek ködösítenek, ahelyett, hogy bevallanák az elkavart megrendelést, sosem fogom megérteni. Lehet, hogy Gáborék akkor sem akarnák soha többet tőlük a pizzát, de biztosan kisebb…..
Az ember azt gondolná, hogy egy állatmenhely boldog, ha örökbefogadási szándékkal tér be hozzájuk valaki, ha meg még 6 kiló kutyakaját is cígöl magával, akkor egyenesen az Örömódát tolja le neki a teljes személyzet két szólamban - de nem. Azért reméljük végül minden…..
Denise Rutkowski  1993-ban ezüstérmes lett a világ legrangosabb testépítő versenyén a Ms. Olympián. Viszont ami ezután történt vele azt mi is nehezen hittük el, és egy darabig az álhírek egyikeként kezeltük, ám sajnos azóta sem tudtuk kamu hírként igazolni. Életrajzáról csak…..
Sírunk a krómozott lökhárító és a kézifékkar után, majd beülünk a klímába és bekapcsoljuk a navit. Ki van nyalva a fenekünk, csak nem ismerjük be. Mai közélet-cikkünk kommentposztja...
Gulyás István riporter legendás interjújáról lesz szó, de távolabbról indítunk. Köztudott, hogy a magyar köztévé feladata, hogy alternatív valóságot fessen a kedves tévénéző nappalijába. Úgy tegyen, mintha visszatértünk volna a Kádár-rendszerbe, a magyarság ősi…..
V.C. körzetében az összes Nemzeti Dohánybolt zárva volt a Nagy Októberi Tankfoglalás emlékére, mert szerinte mindenki a Békemeneten pogózott. Mondjuk ünnepnapokon általában zárva vannak, de persze elképzelhető, hogy kötelező volt a részvétel: Inkább bohózatba illik a…..
Itt választ kaphat minden kérdésére, ami a IV. Totalcar Hungaroring Pályanappal kapcsolatos. Jöhet!..
Angel White 2013.08.28 17:53:55
@ommm: Szia! Ráklikkeltem az itt feliratra....feldobott egy e-mailt....oda írtam : Fehér Attila Fiat 850 LZB053 és szombatra de nem akarok pályára menni és XXL pólóméretem van.....na és én meg itt csak vártam a válasz e-mailt....ennyi
:(