Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lepattanó korong

0 bejegyzést írt és 263 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tömegek álltak sorba meleg ételért Már órákkal a Krisna-tudatú Hívők hagyományos karácsonyi ételosztásának kezdete előtt hosszú sor állt a Blaha Lujza téren. Első és legfontosabb: hatalmas respekt a krisnásoknak, hogy pártállástól, kormánytól, nemi hovatartozástól…..
Pézsma A romlás virágai 2012.12.29 05:01:37
Azóta voltam biztos benne, hogy újra megpróbálják kinyírni a Szimpla kertet és társait, amióta Rogán Antal szeptemberben bejelentette, hogy jól megrendszabályozza a belvárosi mulatóhelyeket. Ez a gumiszabály a drogterjesztés és a prostitúció visszaszorítására hivatkozva…..
Tankcsapda – Rockmafia Debrecen(Tankcsapda Music) Kevés olyan magyar zenekart, előadót lehet említeni az elmúlt húsz évből, amelyikről mindenkinek van véleménye. Már a Kispálban se vagyok biztos, Ákosban és a Tankcsapdában viszont száz százalékig. Valószínűleg Magyarország…..
A lényeg, hogy a számot minden körülmények között végig kell énekelni, ahogy a jó Aketosz mondotta. Néha egy borz seggébe nézve, néha kígyók közé nyúlva. Ettől a csaj eléggé metálosra veszi a figurát persze, de tizedjére is annyira vicces, hogy hasonlóan üvöltesz a…..
lepattanó korong 2012.11.21 13:28:19
@Hedonista Daidalosz: Gondolom nem hallottad még a "szárnyas patkányok" kifejezést. ;-)
Néztem az olimpián ezeket a piros-fehér-zöld zászóba burkolózott, nemzeti színekkel kifestett embereket, akik olyan lelkesen énekelték a magyar himnuszt. Nem tudom, hogy akik a Puskás stadionban jártak szerda este, hányan szurkoltak Londonban, mindenesetre, a londoni aranyérmeket…..
Nagy a mozgás a játékospiacon 2012.06.20 22:50 Hblog..
lepattanó korong 2012.06.23 12:40:36
@csiszi: Mondjuk pont Pozsgaitól már láttam ilyet a válogatottban, magyar - ukrán felkészülési meccsen. Persze nem mértem a sebességet, úgyhogy ott a pont. :-)
Médiatörténelmi pillanathoz érkeztünk ma: a magyar sajtóban talán még sosem jelent meg olyan cikk, amiben a média és a gazdaság, illetve a média és az állami cégek viszonyáról olyan leplezetlen módon beszéltek volna, mint ma a Gépnarancsban. A Megpróbálják cenzúrázni a…..
lepattanó korong 2012.06.21 18:32:30
A héten számos ismert zenekar rukkolt elő új videóval, amelyek közül van olyan, amit akár most 2012 egyik legjobbjai közé sorolnánk. Ez Jay-Z és Kanye West közös produkciója, amit a zseniális Romain Garvas rendezett. Szórakoztatóságban azonban hadra kél vele El-P drogmámoros…..
lepattanó korong 2012.06.03 19:36:02
@VladimirDrake: Te meg valami nagyon egyszerű arc lehetsz.
A legfontosabb: megvan a szombati, Bosznia-Hercegovina elleni kezdőcsapat. Keiren Westwood – Paul McShane, Richard Dunne, Sean St. Ledger, Stephen Ward – Damien Duff, Glenn Whelan, Darron Gibson, James McClean – Robbie Keane, Kevin Doyle. * Vagyis: Given kapusnak egyelőre…..
lepattanó korong 2012.06.03 19:06:14
@babyface1: @Vasárnapi húsleves: nem szeretnék döntőbírót játszani egy parttalan vitában, de itt is csak az van, hogy az angolok hívták white niggernek az íreket. ;-)
www.urbandictionary.com/define.php?term=white+nigger
PromontorBlog Mannerheim és Horthy 2010.10.15 08:19:00
Évforduló Olvasom a wikipédia bejegyzést a 66 évvel ezelőtti kiugrási kisérletről és morgok. Ilyeneket ír: Október 15-én megkezdődött a kiugrási kísérlet, ami a nyilas és a németbarát tisztek ellenállásán megbukott. Hm, hát igen. Azok a gonosz nyilas és németbarát tisztek, akik nem átallottak…..
lepattanó korong 2012.05.22 15:00:11
@Terézágyú: "Csak 98%-ban. A magyar nyelv finnugor." Ne aggódj, az egyik közeli rokonom finnugrisztika szakon diplomázott, elég érvelést hallottam már tőle és más nyelvészektől is. Nekem a kéz - käsi, vér - veri, hal - kala jellegű erőltetett kapcsolatok kicsit kevésnek tűnnek. A törökkel való összes egyezést meg a 150 évvel magyarázzák, hát röhögök.
Újra divízió 1-es vb-t rendezünk 2012.05.17. 12:05 F. Kapus..
Így szurkolnak Európa jégcsarnokaiban  2012.05.13. 11:44 F. Kapus..
Petterssonnak 35 másodpercig tartott a vb 2012.05.07 12:51 F.Kapus..
lepattanó korong 2012.05.07 21:53:44
Nyáron három fesztiválkoncertet ad, ősszel pedig új, ezúttal elektronikus hangzású albumot jelentet meg a nemrég Kossuth-díjjal kitüntetett Ákos. A készülő nagylemez első kimásolt felvétele, az Előkelő idegen című dal a mai napon, április 12-én jelenik meg hivatalosan, ami a…..
z underground örök és elpusztíthatatlan, tartja a mondás. Ez különösen igaz napjainkban is, amikor 66 percenként jelenik meg új blackmetal(os) lemez, természetesen mindegyik vagy kazettán vagy bakeliten, a tagok saját vérében megfürösztve. A Lángoló Fatemplomok célja nem más,…..
A Debrecen megvédte bajnoki címét 2012.03.02 15:58 Hblog..
Na, ezzel is megvolnánk, megvan az Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulója, a Compact Disco, aminek egyik tagja a műsor közben azzal biztatta a nézőket szavazásra, hogy majd ők felteszik Magyarországot a térképre, ha eljutnak Bakuba. Nem ez volt az egyetlen otromba megjegyzés a…..
lepattanó korong 2012.02.13 13:08:11
@méregzsák: idézném a Szargyerek nevű zenekar "Miért van ennyi megvezetett álrokkker Tankcsapdás köcsög?" c. számának szövegét:

"Béna kis tini Tankcsapdás csicskák
Elmentek ti a picsába!

Tankcsapdába estetek, kis buzik
Nincs igény, nincs kiút!

Álrokker szarok hát mit csináltok?
A gimiben keménynek kell lenni
A Tankcsapda ezt ki is elégíti!
Nem tudjátok, mi a jó mert…

Megvezetett gombahajú, simatökű csicska szarok vagytok!
Te szar!

Háromnegyedes gatyó? Tank-póló?
Takarodj te szar!!!"
Tegnap megvolt az első "munkanapom" a Costes-ben, csak 5 órát voltam, de az is alaposan lefárasztott, pedig nem is volt olyan kemény, mint gondoltam volna előre. Mondjuk a reggel 7-es keléshez eleve nem vagyok szokva, de 8-kor már ott akartam lenni, ahogy mindeki más is, a szerda a mise en…..
1. A terven utólag felfedezett kósza, konszignálatlan nyílászárókat írd a költségvetésbe a soron következő konszignációs jellel anélkül, hogy a tervlapokon vagy a konszignációban javítanád. Ezután minden adandó alkalommal hivatkozz az adott nyílászáróra az általad…..
Vártuk, hogy Magyarországra utazzunk  2011.04.05. 19:50 F. Kapus..
Voodoo Music Club, Csepel, szombat, 23.30 – A parketten frissen kihantolt cowboyok, lakkruhás hegesztőtanoncok és Gomez Addams zabigyerekei. A Twin Peaks-es törpe bizonyára takarásban van, de mérget vehetünk rá, hogy itt bugizik. A hangfalakból előtörő hangfoszlányok ezúttal is…..
0. Mielőtt kinyitod a szemed, nagyon erősen reméld, hogy otthon vagy. Ha otthon vagy, az sokkal könnyebbé fogja tenni a pillanatokon belül bekövetkező pokoljárást. Ha otthon vagy, az emellett sok mindent jelent:   a. Képes voltál valahogy hazateleportálódni. Az jó, az nagyon…..
Á, dehogyis, de azért NPH rekciója megér egy misét. How I Met Your Mother-promó a Twitterről. ..
lepattanó korong 2011.02.02 15:45:06