Regisztráció Blogot indítok
Adatok
user11

2 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba A hét képe: Isten báránya 2008.10.13 09:54:00
Régi szép idők jutnak eszembe a kép láttán, amikor black metal koncertről a ráadás szám alatt kiosontam, hogy láthassam azokat a hithű sátánistákat, akik úgy néztek ki a leizzadt sminkükkel az arcukon mintha a Wiener Walzeren pakolták volna a szenet. Itt még aranyos kis…..
Subba Amikor azt hiszed laza vagy 2008.09.05 09:30:00
Nem minden csintalankodás végződik úgy, ahogyan azt tervezték. Bennünket az előre megtervezett csintalankodások nem is igazán érdekelnek. Pláne, ha ilyen elcsépelt dologról van szó. Ilyenkor csakis a barátok (?) és rokonok jószándékában (?) bízhatunk. Szemetek előre!   ..
user11 2008.09.05 21:33:24
fulokercs.gportal.hu/gindex.php?pg=28301918
Ajánlom figyelmébe mindenkinek!!!Nagggggyyyyon vad...:)
Herr Martini 2008.03.31 18:57:12
fakk fakk fakk..
Herr Martini 2008.03.31 13:13:00
Nahh az első próbálkozás.....
user11 2008.03.31 15:57:54
Elérkezett az idő, hogy kihirdessük az első Szakítósbulit, amit az olvasók akaratának megfelelően január 24-én rendezünk meg. Figyelem, ez nem az óriási, február 14-i Valentin Break, amiről az egész világon beszélni fognak (ennyit elárulhatunk előre), hanem egy…..
Szép, létösszegző szakítólevelet kaptunk egy lánytől, az általános iskolai levélgalacsinoktól a gimnáziumi szarkavaró barátokon át vezet az út a nyitott kapcsolatok borzalmához. Az én személyes kedvencem a karatés sztori, nektek melyik tetszett a…..
Nagyon sajnálom, hogy soha nem voltam koleszos, mert ez olyan élmény lehet, amit az unokáimnak is mesélhetnék. A kollégium varázslatos világ, amelyikbe rendszeresen jártam, ott például nagyon finom palacsintát sütöttek, zabáltam is eleget. De nem tudtam megszokni soha, olyan fura. A…..
Az első fontos kapcsolatában a lány rögtön találkozott a legszemetebb férfival, C-vel. A C-k mindig ilyenek, jegyezzük meg. És ki lehetett Sz.? Nem tudjuk. De ez a szerelmi sokszög senkinek sem jó, csak nekünk, mert meg tudjuk írni.A lány (én) 16, a fiú, - nevezzük C-nek- 20.…..
Az internet nemcsak a társkeresést könnyíti meg, hanem a lekoptatást is. Mert bár személytelenebb és szarabb, de sokkal egyszerűbb, mint valakivel azért találkozni egy kávézóban az Andrássyn, hogy elmondd neki, te nem úgy gondolod. Mert igen, félreérthető voltam, de te még…..
Eddig valahogy kimaradtak azok a történetek, amikben a barátok közé ékelődött be valaki. Délutáni sztorinkban ez történt. Küldjetek még ilyeneket, mert ezt a területet valamiért nem dolgoztuk még fel. Annyira semleges az elbeszélő, hogy szinte alig derülnek ki részletek, ezért…..
A Zöld Pardon az a hely, ahol szerelmek szövődnek a nyári éjszakában, miközben vad, erotikus táncban hömpölyög a tömeg valamelyik tíz évvel ezelőtti alternatív slágerre. Itt mindig veszélyes ismerkedni, mivel vagy egy 16 évesbe ütközik az ember fia vagy úgy jár, mint a…..
Maci@Work · http://hungaricum.blog.hu 2008.01.03. 18:25:54 valuska,Nem akartok szakitshabirsz bulit tartani? Lehetne ismerkedni meg szabadon kurvaanyazni az ellenkezo nemre par korso sor, vbk mellett:) Mi eredetileg egy nagy, közös, Valentin-napi összeborulásra gondoltunk, ahol a…..
Egy nagyon dühös lány írt nekünk ékezetek nélkül. Részegen szerette a fiú a lányt, józanon kevésbé. A lánynak azért kellett örülnie, ha együtt vannak, akkor nem fekszik le 100 lánnyal. Figyelem, a fájdalommérő magas számokat mutat!Azėrt irok, mert duhos vagyok. Duhos es…..
Igazi szívet melengető love-storyként indul a történet, de hát a távkapcsolat az, amiben mi ugyebár egyáltalán nem hiszünk, úgyhogy némileg kiszámíthatóak voltak a történet fordulatai, de ez az utolsó vacsora jelenet...ez...ez...ez mi?Sziasztok. Ez egy régi sztori, lassan 15…..
Többszereplős melodráma sok testi szerelemmel, amiben főszereplőnk egy búcsúszexszel ugrajta ki a nyulat a bokorból. A történetben új garbót is kell vásárolni.Sziasztok,inkább tanulnom kéne, mint ide írni, de abban reménykedem, hogy ha kiirom magamból akkor utána jobban megy a…..