Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dselmeczi

51 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan nem marad olyan esemény, amit A Simpson család alkotói nem jósoltak volna meg korábban. Így van ez a koronavírussal is, ami nemrég tűnt fel a kínai Wuhan városában. A halálos áldozatokat követelő, gyorsan terjedő vírust több országban is kimutatták már, szerencsére magyar megbetegedésről,…..
Neve sokak számára lehet ismerős a különböző sorozatok, filmek végefőcíme alatt hallható stáblistákból. Pálinkó Mária olyan nagyszerű magyar változatok elkészítésében vett részt gyártásvezetőként, mint többek között a Wayne világa, a Hudson Hawk, az Űrgolyhók, illetve az 1992-es Aladdin rajzfilm,…..
Frappáns és humoros videót készített Földi Tamás, az Active szinkronstúdió tulajdonosa, akivel a Médiazabálók podcastben márciusban készítettünk interjút. Most a Black Friday őrületre rápakolva a szinkroniskolát végzett Józsit alakítja, aki Zuglóban lakik, és a videó tanulsága szerint nagyon olcsón…..
A fiúk a klubból (Queer as Folk) sikerén felbuzdulva indult 2004-ben a The L Word, melyet hazánkban is bemutatott a Cool. A főként leszbikusok életét feldolgozó széria itthon, sem máshol nem lett igazán átütő siker, és meg sem közelítette az LMBTQ társadalom számára…..
Szombat este Nádai Anikó az összefoglalóban jelentette be, hogy azonnali hatállyal kizárták a Való Világ 9 powered by Big Brother egyik játékosát, mivel veszélyeztette társa testi épségét. Videón mutatjuk hogy fogadták a villalakók társuk távozását...
Az önkéntes szerkesztőséggel működő Star Trek tematikus sci-fi oldalunk néhány hónapja látványosan a közösségépítés felé mozdult. Házon belül is kíváncsiak lettünk, hogy a csapat miként képzeli el a jövőt, és helyét a rajongói szcénában, illetve a piacon egyaránt. Az Űrszekerek második emberét,…..
Március 30-a óta Oroszországban tilos olyan képet birtokolni, mutogatni, megosztani, mely a szélsőségesen LMBT-ellenes Putyinról, Oroszország elnökéről azt sugallja, hogy nem hetero. Nem is kellett több Stephen Colbertnek és a Late Show stábjának, bohócot csináltak belőle...
Rengeteg megkeresést kaptunk Ádám kolléga tegnap este megjelent, nagy port kavart véleménye miatt. Ebben a posztíró egy történelmi áttekintés keretében foglalta össze a Viasat3 múltját és jelenét, arra keresve a választ, hogy mi történt az egykor jobb napokat is látott tévécsatorna presztízsével...
Kezdjük az elején. Tehát ez valójában nem egy igazi űrkomp, hanem egy felújított gyűjtői darab a Star Trek: Enterprise című sorozat kellékei közül. Az ára nagyjából harminchatmillió forint, és némi apró, plusz ugye a szállítás, merthogy Kaliforniában van. Kettő ilyen készült a sorozathoz, ez az…..
Augusztus 1-én a VH1 Classic helyén az 1981. augusztus 1-i legelső órával elindul az MTV Classic, melyen újra a zenéné, és olyan klasszikus műsoroké lesz a főszerep, mint a Beavis & Butthead, Pimp My Ride, vagy éppen az MTV Unplugged. A csatorna a kilencvenes és a kétezres évekre fókuszál majd...
Budapesten van Vincent D'Onofrio, legalább is erről árulkodnak facebook- és twitter- bejegyzései. Na meg arról, hogy a húsvét mellett tizenkilencedik házassági évfordulóját is a magyar fővárosban ünnepelte, így feleségével körbenéztek a Vörösmarty téren és ellátogattak a Szent István-bazilikához...
Őszintén szólva fogalmam sincsen, hogy mikori a most következő videó, a magam részéről én még nem találkoztam vele. Ha izgatnak a wookie-k, esetleg te is az vagy és némi erotikára vágysz, a következő hirdetés biztosan neked szól! Nincs más dolgod, csak tárcsázni!..
emTV.hu Elhunyt Sir Terry Wogan 2016.02.01 00:40:00
Rövid betegséget követően, rák következtében, családja körében elhunyt a veterán ír műsorvezető, Terry Wogan. Fél évszázados karrierje során volt DJ, kvízmester és kommentátor is. 1980 óta vett részt a Children in Need jótékonysági műsorban, és tizenkét évig vezette a Radio 2 reggeli műsorát...
Fain kis videót tett fel az RTL a honlapjára annak apropóján, hogy ígéretük szerint minden napra összeválogatják az aznap sugárzott műsorok legjobb videóit. Mint írják, az év és a hónap nem számít, rendezőelvük az utolsó két számjegy és a fátyolos szemű nosztalgia...
Borsi Flóra Animeyed képsorozatában ötvözi az állatok és az ember megjelenését, melyek a szemek által kapcsolódnak össze. A fiatal művész állított már ki londoni, isztambuli és detroiti galériákban. Munkái feltűntek a BBC, a Huffington Post és a Daily Mail virtuális hasábjain is...
A Disney-szereplők különböző kontextusba helyezése kifogyhatatlan téma az illusztrátorok között. Az egyik személyes kedvencem az, amikor a művészek élő emberekként mutatják be őket. Így tett Jirka Väätäinen is, akinek a "Real Life" Disney Characters című munkáját mutatom most be...
A negyven éves floridai illusztrátor és művész, James Hance grafikáiban a Walt Disney-féle Micimackó vuki, Füles birodalmi lépegető, Kanga és Zsebibaba pedig tauntaun lett. A Micimackó (Winnie the Pooh) címével összecsengő Wookie the Chew névre keresztelt képsorozat a tovább mögött...
Daniel Radcliffe és barátnője, Erin Darke nemrég a kaliforniai Cameron's Pub karaoke estjén adták elő Eminem kétezerben kiadott The Real Slim Shady című dalát. Radcliffe tavaly ősszel a Tonight Show-ban már betűrappel bizonyította, hogy jól pörög a nyelve. emTV.hu // videó Mia…..
Nemrég még határozottan cáfolták egy sportcsatorna indulását, ám ma bejelentették, jövő nyáron M4 Sport néven új adó indítását tervezi a közmédia. Az M2-n pedig létrehozzák a Petőfi TV-t, amely este nyolctól a 16-35 év közötti korosztálynak szóló műsorokat sugároz…..
Dave Benton a WCIA-TV műsorvezetője élő adásban jelentette be, hogy kiújult agydaganata miatt az orvosok szerint csak fél éve lehet hátra. A CBS3 közép-illinois-i reggeli műsorában elmondta: újjászületett keresztény és hiszi, élete Isten kezében van, így teljes a lelki…..
A Bors szerint Berki Krisztián (nem az olimpiai bajnok tornász Berki, hanem a herevasalós celeb Berki) ősztől a TV2 nőket célzó csatornáján, a FEM3-on lesz műsorvezető. A lap úgy tudja egy délelőtti magazinműsorban bizonyíthat, műsorvezetőtársa állítólag Czippán Anett…..
Egy angol-amerikai kosztümös középkori tévésorozat részeinek magyarországi forgatásához olyan 18 és 50 év közötti női- és férfistatiszták jelentkezését várják, akik tudják vállalni a vidéki helyszíneken való munkát, és az előreláthatóan több napos forgatási…..
Az AMC Networks idén vásárolta meg a Chellomediát, ma pedig bejelentette, hogy AMC Networks International-re nevezi át a televíziós csatornáival a világ több kontinensén jelen lévő médiavállaltot. Az AMC NI ezzel együtt magába olvasztja az Európában, Latin-Amerikában, a…..
A Nemzeti Választási Bizottság (NVB) ma, azaz március 27-én eltiltotta a TV2-t, hogy továbbra is sugározza a kormány "Újra rezsicsökkentés" jelmondatú műsorszámát, szpotját. A testület 12:8 arányban meghozott döntésével nem szabott ki bírságot a TV2 tulajdonosára. A csatorna…..
A Discovery április 1-jén indítja el ID Xtra csatornáját a régióban; Oroszországban, Ukrajnában, Bulgáriában, Macedóniában, Csehországban, Montenegróban és Magyarországon. A régió további országaiban a csatorna az év második felében lesz fogható. Az ID Xtra rejtély és…..