Regisztráció Blogot indítok
Adatok
homosapiens (törölt)

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Robbanásszerű üzleti növekedés és menedzserré átváltozó tulajdonosok: ez a két folyamat írja le azt a különös fejlődést, ami a Közgép-cég Elios Zrt-vel és a céget alapító két fiatalemberrel történt az elmúlt négy évben. 2009 tavaszán egyszerre négy kft-t is…..
homosapiens (törölt) 2013.09.07 11:48:42
@Kara kán: Kedves Kara kán! Ami a hozzászólásod első részét illeti , vszinű igaz. Azt azonban nehéz elfogadni,hogy van kishazánkban olyan ember aki teljes melkassal bevállalja mind azt ami napjainkban itt történik! Lehet,hogy mégis a Föld nevü bolygó az univerzum diliháza?
homosapiens (törölt) 2013.09.07 12:08:08
@DR. Smit Pal: Valamit ne felejtsünk el!!!!!! A LOPÁS az LOPÁS!!!!!! Tegye bárki bármilyen indokkal, az bizony bűncselekmény !!!! Ha a saját házadból nyulna le valamit, akkor biztosan nem így beszélnél! Jó ha tudod: most is a tiédet osszák és viszik!
Ahogyan a szemünk láttára épül föl az amerikai katonai intervenció Szíria ellen, talán érdemes szemügyre venni a casus belli megalapozottságát, amellyel szemben az Egyesült-Államok esetében, korábbi tapasztalataink miatt sem árt az éberség. 1 – Amiről a…..
A baloldalon mindenki azt mondja, hogy Orbánt csak összefogással lehet legyőzni, ami valószínűleg igaz is. Én viszont azt kérdezem, hogy le kell győzni ? Pontosabban fogalmazva: van-e értelme legyőzni ?  Tételezzük fel, hogy győz egy baloldali összefogás.Milyen országot vesz…..
homosapiens (törölt) 2013.08.29 21:35:22
@apanna: egyet értek! már csak azt kérdezném,hogy honnan és hogy ha vannak ,akkor hol voltak eddig?
homosapiens (törölt) 2013.08.29 21:40:31
@apanna: lehet,hogy jól fizető állásokban,ahol úgymond kockázat nélkül haza lehet vinni a három millát és még cigánykodni sem kell senkivel?Ezeket,..vagyis Őket mivel lehetne rávenni,hogy ebből a szarból várat építsenek....mindazonáltal egyet értek!
ProgBlog Ne várd a májust! 2013.08.24 16:46:18
  „Ijesztő szelek fújnak, kedvesem,Nem hoznak több tavaszt el fényesen.Fejünkre hullanak a csillagok,Rémülten ébrednek az álmodók.” Zorán-Bródy: Ne várd a májust (a dal szövegéből 1981-ben betiltott versszak) – 1981   Nem hálás szerep a jövendőmondóé. No,…..