Regisztráció Blogot indítok
Adatok
patrona

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Lobognak a nagy csöcsök 2007.01.23 17:13:52
Vannak amerikai előadók, akik dollármilliókat is képesek kiadni egy videóklipre. Mert hülyék és nincs fantáziájuk. Minek ennyit pazarolni, amikor néhány internetről összelopott filmdarabbal is tökéletes alkotást lehet összehozni. A lényeg, hogy a hangsúly a hülyén táncoló…..
patrona 2007.01.23 19:22:39
Nézzük és lássuk, kik bukkantak elő a népszerű, ám túlterhelt adatbázis eheti mocsarából.- Endrényi Éva. Nem mond semmit? Pedig hosszú ideig Kovács László szeretője volt. Igazi úrinőnek tűnik a képek alapján. - Modell Ádinak szöges a szakálla. - A közepesnél is…..
Subba Privi.hu felnőtteknek 2007.01.17 17:34:00
Eleget rugdostuk már a nemzet gyermekeit, és egy kicsit igazságtalanok voltunk. Hiszen a gyermekekből még bármi lehet, soha nem lehetünk biztosak abban, hogy valmelyik ma a privi.hu-n a cicijeit mutogató lánykából nem-e lesz felnőttkorában pénzügyminiszter vagy valami egyéb…..
patrona 2007.01.18 00:24:08
archive.haon.hu/alompar/kepek/meszaros_magyar.jpg
Az indiai táncos, és a szabadnapos úszómester találkozása a diákszigeten. Szerelem első látásra.
Amúgy nem értem miért a picsogás, szerintem elég sok a jó nő, persze a legtöbbje átlagos, ronda meg kimondottan kevés van(vagy csak én nem vagyok túl válogatós).
Hát mit is mondjunk. Tibi bácsi kedvéért Attila Batmannek öltözik egy olyan korban, amikor még bármit, bárhogy lehetett reklámozni a tévében...
(Sorozatunk a közepesen híres magyar köcsögök mélyére ás. Ő ki? Akar mit? Jó mire? Kérdések, válaszok, fondorlat!)Ahogy egy nemzet celebkultúrája fokozatosan fejlődik, úgy jelennek meg az újabb és újabb, egyre szofisztikáltabb igényeknek megfelelő közepesen híres…..
Csáp Géza Itt az ideje lazítani 2006.12.21 12:08:00
Lélekben ugye már mindenki szabadságra ment, ehhez ajánlanánk az alábbi kellemes soundtracket. Egyúttal versenyt hirdetnénk, hogy a szerzemény melyik magyar számra hasonlít leginkább, ezzel is alátámasztva a japán-magyar rokonság egyébként eléggé evidens tézisét...
comment:com Van még mit tanulnunk 2006.12.06 13:23:00
A délutáni talkshow egy külön műfaj, annyi degenerált állat, mint amennyi megjelenik Balázs, Mónika és társaik műsorában nem hiszem, hogy él egy ilyen kis országban, mint a miénk (igen, ezzel azt akarom mondani, hogy fogatlan prolinak fizetnek azért, hogy bevallja: a fiával…..
"75. ÉVES A JÓL ISMERT MIKULÁS FIGURA Budapest, 2006. november 20. –  Nehéz elhinni, hogy a vidám, rózsás arcú, dús fehér szakállú, bő, piros köpönyegű Mikulás csupán 75 éves. Pedig így van. A jól ismert figurát 1931-ben Haddon Sundblom amerikai művész…..
Ez itt vagy a leghülyébb magyar nő, vagy az ország legnagyobb színésze. Erzsi, az ideges lány másodszor a Balázs showban (aki az elsőről lemaradt, most pótolhat, ebben a klipben abból a szereplésből is vannak részletek), ezúttal még nagyobb dühvel a szívében. Őszintén…..
Csáp Géza A bátor nyúl 2006.11.14 09:18:00
Vajon mi értelme van egy szamuráj nyuszinak, pláne hogy a nagy lafka fülei a feje tetejére vannak kötve, idétlen csokorba, mint valami idegesítő felső tagozatos csajnak? A legfurább, hogy, ha jól emlékszem, 1986-ban, hatodikos koromban is pont ugyanezen gondolkodtam. Azóta sem jöttem…..
Hétfőn indul a Mi kérünk elnézést című kabaréshow a Tv2-n, amit mindenhol Verebes István nevével hirdettek, pedig állítólag csak felkonferálja majd a jeleneteket, paródiákat, dörmög egy kicsit, szuszog és fújtat, majd átadja a terepet az ismeretlen humoristáknak. Szerencsére.…..
Az iWiW-et már csak azért is imádni kell, mert már tényleg minden társadalmi csoport megtalálta rajta a helyét. Még a transzvesztitába hajló, teljesen őrült giccspunkok is! ..
patrona 2006.11.09 12:00:16
Paudits Bélának ma reggel élő adásban leolvadt az agya. Hajdú Péter geciláda, a lánya három nyelven beszél, és további izgalmas részletek a kétinfarktusos Béla életéből. Viszont maximum respekt Liptai Claudiának, aki hihetetlenül profin kezelte a helyzetet. A videóért…..
Belarusz meg üzbég versenyzőkön nevetni túl könnyű. Az a jó, amikor valami nyugati majom csinál magából hülyét.   ..
comment:com A Tv2 ráfaragott 2006.11.04 20:54:00
A rettegés arénája megy a Tv2-n. Nem a Vörösmarty térről mentek át a tüntetők randalírozni a BS-be (bruhaha), csak elindult az amerikai akciófilm. Tom Clancy poszthidegháborús kémsztorija a budapesti zavargások, és még inkább a Megatánc helyett. A csatorna utcai harcokra…..
Az október 23-i állami ünnepség miatt némi bizonytalanság lengi körbe a Kossuth téri demonstrációkat. Napokig beszédek, és ami még fontosabb, nemzeti érzelmű nóták nélkül maradhatunk. Matató ujjunkat a nemzeti rockzene ütőerére helyeztük, és összeállítottuk…..