Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vikilililola

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hallottál a Charlie Hebdo szerkesztőségét ért, 12 halottat követelő terrortámadásról? Persze, hogy hallottál. Az összes jelentős európai politikus felvonult Párizsban és mindenki kiállt az olyan európai értékek mellett, mint pl. a sajtószabadság. Napokig ez volt a…..
A Rising Star hazai történetének eddigi legkeményebb adása ment le vasárnap a TV2-n, hiszen a fellépő négy énekes közül kettő pont a döntő kapujában bukott el. A műsor nem kis meglepetéssel ért véget annak ellenére, hogy egy név eltéréssel mi már korábban megjósoltuk a…..
Nagyjából ezzel a mondattal jöttek haza a minap kölkeim a suliból. Aztán elkezdődött a nyavalygás, hogy milyen rossz a kaja. Kissé gyanús volt, mert ahányan vannak, annyi iskolába járnak, így kizárt, hogy csak az adott iskola menzájával lenne gond. Persze a szülői gondolkodás…..
Összegyűjtöttük, mi a tíz legnyilvánvalóbb ismérve a vizsgaidőszak közeledtének és – ó, ne! – eljöttének. Hogy felkészülhessetek, vagy ha már késő, legalább nevethessetek rajta.   Gyakorlatilag teljesen mindegy, mi van rajtad, és hogy nézel ki, akár otthon vagy,…..
A Jóban Rosszban Betty Tanakis nevű karakterét alakító színésznő a Blikk és a Bors szerint három hónappal ezelőtt sokallt be, és édesapja halála, valamit pasija, a sorozat kreatív producerének kirúgása után egyre nehezebben ment számára a meló, ráadásul a haját is…..
Tisztelt Munkahelyi Terror blog!   Pályakezdő, egyben álláskereső nőként szeretném megírni önöknek a személyes történetemet. A BGF-en végeztem kommunikáció és médiatudomány szakon, nemrég tettem le a nyelvvizsgát mellé, így végre kézhez kaptam a diplomámat. Azóta a…..
A rendszeres testmozgás egyik alapfeltétele, hogy ne kelljen sokat utazni az edzés helyszínére. Komoly hátráltató tényező lehet, ha tovább tart eljutni a pályára, mint amennyi időt ott fogunk tölteni. Amikor elkezdtem a futást, az első edzéstervem rövidebb edzéseit a környező…..
A fiatalkori mozgás elengedhetetlen a megfelelő izomfejlődéshez, a csontozat helyes növekedéséhez, a motorikus-koordinációs és kondicionális képességek fejlesztéséhez. Ezek a képességek fejleszthetők a nemrégiben megnövekedett egyszerű testnevelés órák alkalmával, de…..
Egy cím szóljon arról, amiről szó lesz. Hát ez most ilyen. A tartalmat meg elintézhetném azzal a divatos megállapítással, hogy imperialista (bocsánat: kommunista (bocsánat: globálkapitalista (ami amúgy nagyjából az imperialista))) csökevény, ami egykor jó volt, mára elavult.…..
Nem mondom, hogy nem nosztalgiázni akarok, mert kicsit de. De nem csak. Szeptember 30-án estve elhunyt a Budapesti Vidámpark: elejtette a Budapesti Állatkert. A vadon törvénye, egy ragadozókkal teli erdőben.ez természetes. Sose tartozott a világ nagyjai közé, megmosolyogtatón kicsi…..
vikilililola 2013.10.05 19:09:08
@Kivancsi:
Hát kéremszépen ennyi hülyeséget sem hallottam egy helyen.
Hány éves is vagy?

Milyen jogon beszélsz te így egy olyan helyről mely egy nálad idősebb generáció gyerekkorát meghatározta?

Te és a hozzád hasonló fiatalok, kik úgy gondolkodnak, hogy a pénz csak a pénz fontos, és azt hiszitek, hogy mindent ami már egy kicsit nem szép vagy elöregedett azt már ki kell dobni, megsemmisíteni és helyére csicsás modern dolgot kell helyezni.

Hihetetlen. És a nagyszüleiddel is ezt teszed? Így bànsz velük? Mert ők is megöregedtek akkor màr nem illenek a kis ultramodern világodba és kiteszed őket otthonról???

Hát sajnos tapasztalom is, hogy ti egy olyan generáció vagytok már akik egy csepp tisztelettel nincsenek az idősebbek felé. (Ezen a ponton bocsánatot kérnék a többi olvasótól a felvetésért, és tisztelet a kivételnek, annak a néhány fiatalnak akiket nem kapott el ennek a világnak a borzalma)

És tudod mit? Nekem igenis hiányozni fog a vidámpark. Tudom, hogy veszteséges volt, nem lehett se karbantartani sem üzemeltetni. De akkoris nekünk (azon néhányaknak akiknek a szülei ezt megengedhették) ez volt a mennyország. Tudod akkoriban nem volt ilyen mint most, hogy a gazdag szülők csemetéit egyik nap Bécsbe másik nap Disneylandbe viszik. De hát ezt te úgysem értheted.

És teljes szívemből sajnálom, hogy manapság mindent lebontanak, mindenhova csak az irodaház kell, mert ez a kapitalizmus. És teljesen felvagyok háborodva például azon, hogy gyerekkoromban három játszótérre jártunk mindig mikor tehettük, megszerettem volna őket mutatni a gyerekeimnek, de az egyik helyén irodaház épült a másik kettőből meg EU jàtszótér lett.
De hogy minek? Anno a szocializmusban sokkal ésszerűbb és erőnlét fejlesztő játékok voltak, mászóka függeszkedő stb. De jött az ötlet hogy ez nem biztonságos, de hát kérem mi sem haltunk bele a játszóterezésbe, max lett egy két sebünk a betonon de fittyet hánytunk rá, ma meg az összes gyerek azért ilyen anyámasszonykatonája mert még a széltől is óvva vannak!

De visszatérve a vidámparkhoz! Gondolkozz már el légyszíves mielőtt ilyeneket írsz! Kidobni minden rozsdás szart?! Hát kérlekszépen ezek a rozsdás szarok például az Európa legrégebbi körhintája vagy az Európában már egyedülálló régi faszerkezetes hullámvasút stb, mind az 1900-as évek elejéről, és mind műemlékvédelem alatt!!!
Szóval elvagyok szomorodva hogy gyerekkorunk, országunk egyik legrégibb legszebb ilyen attrakcióját végleg bezárják és a (nemvédett) játékok sorsát ilyenekre bízzák mint te! Szégyen vagy!
Libertarian Az állam ünnepére 2013.08.19 00:00:00
Nagy ünnepként, a magyar állam alapításának és alapítójának ünnepeként tartják számon augusztus 20-át. Illendő dolog hát, hogy mi is megemlékezzünk róla. Ha a fogalom kialakulásának időbeliségétől eltekintve mai terminológiával akarnánk Szent Istvánt jellemezni, talán a fasiszta diktátor lenne a…..