Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SanyiSanyi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Határozottan emlékszem arra az időszakra, amikor megjelentek Magyarországon az új Daciák, és megnyitottak az első, önálló szalonok. Amelyek kis híján rögtön csődbe is mentek, mert egyszerűen senki nem akart Daciát venni. A szegények gőgből, a jobb módúak…..
Idén is halálos balesettel indult a hazai raliszezon. Az első, Eger környéki futamon az egyik autó navigátora vesztette életét egy értelmetlen balesetben. Nem ezért és nem ebből az alkalomból, de elérkezettnek látom az időt, hogy sokak véleményét tolmácsolva követeljem…..
SanyiSanyi 2015.04.06 22:32:14
@nagyfeszültség: ahogy látom még mindig azt nem értitek a baj az egésszel, hogy a rallyversenyző társadalmat (emberi csoportot) úgy kezelitek mintha mindannyian adókerülők lennének. Nem az a mentség, hogy más sportágakban is megtalálható az ilyen hanem minden sportágban és az élet minden területén mindenkinek be kell tartania az adózási szabályokat! Gondold el ezt a blog bejegyzést, hogy egy ember csoportot helyettesítesz be (mindegy, hogy kiket nem ez a lényeg) valószínűleg a behelyettesített embercsoport tagjai fel lennének háborodva, sőt egyenesen az ombudsmanhoz mennének jogorvoslatért! - hozzáteszem teljesen jogosan, hiszen általánosítani nem lehet, minden fajta ember között és minden fajta sportban megtalálhatóak a becsületes emberek és a csalók is egyaránt.
SanyiSanyi 2015.04.06 18:11:59
@nagyfeszültség: valóban ezt benéztem :)
 Félreértés ne essék! Jártam Erdélyben, Felvidéken és beszéltem Prágában is magyarul, sőt még Burgelandban is. Dédnagyapám Burgelandból Sopronba költözött, a határ innenső oldalára! :-)MAGYAR vagyok, magyarul álmodok (Wass Albert), bár német és horvát vér (AB+)…..