Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alex Shimon

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Brecht-től való idézet így szól:„Mit számít egy bankrablás egy bankalapítással szemben?” ma itthon ezt így lehetne módosítani: „Mit számít egy bankalapítás az állam meghekkeléséhez és kifosztásához képest?” Ki hitte volna 1988-ban, hogy a liberális, a népi-urbánus ellentéten felülemelkedni látszó…..
MaGYAUR Orbán magyarellenessége 2021.05.02 09:06:50
Orbán, perverz módon, jobban vonzódik a nem-magyar államfetisiszta, gyűlölkodő nacionalista despotákhoz, fasisztákhoz, kommunistákhoz, mint a magyarországi és külföldön élő magyar Európa-párti, világbékére és nemzetközi egyúttműködésre vágyó pacifistákhoz. Beteges dolog ez egy állítólag a hazáját, a…..
A közép-európai nemzetek átkos hagyománya az, hogy nehezen tudnak megbirkózni kisebbrendűségi érzésükkel, mindig többnek akarnak látszani, mint amilyenek ezért aztán erejüket meghaladó, „világraszóló dolgokat” akarnak véghezvinni: világkiállítást, olimpiát, nemzetközi eucharisztikus kongresszust és…..
A magyar sajtótörténet legabszurdabb negyedórája: így örömködöttek a pártállam agitátorai a Hír TV visszafoglalásán. ..
Boris Johnson eseménydús ámokfutása az Egyesült Királyság külügyminisztereként drámai véget ért. Lemondott a posztjáról Theresa May puha-Brexit politikája miatt. A nem túl kiemelkedő diplomáciai készségéről elhíresült külügyminiszter abban volt jó, hogy a világ szinte…..
De megmondta nekik, hogy a becsület, a haza és Miskolc nem eladó....
Alex Shimon 2018.06.29 22:47:43
A legnagyobb Orbán-ellenes tüntetést tartották a hétvégén a fővárosban. A demonstráció, amelyen bár a résztvevők remekül érezték magukat, valódi céljával ellentétest hatást ért el. Ismét. Érdemes sorra venni a tanulságait...
A Bizottság elnöke közölte: ha Kelet-Európa nem áll be a sorba, többséggel döntenek az állandó kvótarendszerről; Franciaország megismételte, hogy a visegrádiak búcsút inthetnek az uniós támogatások egy részének, ha nem szolidárisak; Ausztriának nem kellene közelednie szutykos, keleti, utcagyerek…..
Alex Shimon 2018.01.10 19:47:30
@Zsolt Sándor Németh: Kóser válasz bakker :-DDDDDDDDDDDDD
Két nap alatt több, mint kétszázezren nézték meg azt a kisfilmet, amelyet Gyurcsány Ferenc posztolt a Facebook-oldalán. Akadtak olyanok, akik túlzásnak tartották, ami ott elhangzik, hogy mekkora lesz a baj, ha Orbán kilépteti az országot az Európai Unióból, és elveszítjük az uniós forrásokat. Nem…..
Rekordmértékű foglalkoztatottság és visszaszorított munkanélküliség, növekvő nyugdíjak, jóllakott gyerekek, működő reformok: ezek a kormányzati kommunikációban állandóan megjelenő motívumok ezek. Az első látásra biztatónak tűnő mutatók mögött azonban nem kevés…..
Alex Shimon 2016.03.29 19:21:53
@Csaba Szikora: Mitől lenne vigasztaló hogy a szomszédos országokban is van nyomor ????? Akkor nézz szét afrika egyes részein----sőt majdnem az egész földrészen. Kit érdekel amikor itt a talpad alól lopják a földed a tányérodról az élelmed és mindezt pár tucat fasszopó akit ráadásul a néped választott. A blahán a tál kajáért sorban álló pont leszarja mi van a külhonba szakadt ""testvérekkel"".
A egykori Soros-ösztöndíjas Orbán Viktor újra megkóstolta a magyar származású üzletembert. Már nem elég neki, hogy itthon nincs ellenfele, azt csinál, amit akar, nemzetközi ellenségre lő, akit a világ megrontójának állíthat be, ráadásul elfajzott magyarként gányolhatja.…..
Alex Shimon 2015.11.02 17:51:33
@Dániel Galsai: T. Uram. Nagyon köszönöm Önnek hogy helyettem mindezt megírta :-))))
Zsidóságával kérkedve pózol a médiában egy neofasiszta diktatúrának bélyegzett ország fővárosában Goodfriend ügyvivő. Bármit megtenne már, hogy a magyar szélsőjobbnál elszakadjon a cérna, kimenjen az utcára, és a lagymatag indítás után végre Magyarországon is az Arab…..
Az elmúlt négy év mutyijai közül a trafikügy egyértelműen kiemelkedő helyet foglal el a magyarországi korrupciótörténetben.  Fideszhez közel állók ezrei nyertek az átláthatatlan trafikpályázaton, miközben az évtizedeken át a trafikjukból élő emberek tízezrei voltak…..
Alex Shimon 2014.11.27 18:39:47
@Piftike: Kedves piftike. brüsszel nagy ívben köp erre az országra. Mellesleg: az ún. "nép" tudná megoldani a problémát de ez mérges kommentekkel nem megy :-) És hogy mennyire régi ez a probléma: már Mária Terézia /ha jól tudom/ is ezt mondta egy magyar követnek: "ti magyarok mindig máshoz szaladtok ha valami gondotok van"
Ha már az elején kitalálják, hogy felveszik a kórházba, lévén a 230/110-es vérnyomását is le kell szorítani, akkor felvihették volna délelőtt az osztályra, ahol nem kell 50 beteg között, kint a folyosón feküdni, megalázva, mint egy rongycsomó! Tisztelt Praxis Blog!   A…..
Alex Shimon 2014.08.23 17:56:22
@mnika88: Há me te illyen nagypenge vagy.
Átadták a Várkert bazárt, jaj de jó. Kétség sem fér hozzá, hogy nagyon szép lett, a melósok gyorsan dolgoztak, és hiába került rohadt sokba, úgyse mi fizettük. A kérdés nem is ez. Hanem, hogy mi lesz tíz vagy húsz év múlva. Szerintem baromira semmi. És ez most nem…..
Már az is bicskanyitogató volt, amikor Rogántóni nekikezdett a színjátéknak, hogy majd a frakció felkéri a kormányt, hogy csináljon ezt meg azt, foglalkozzon ilyen meg olyan kérdésekkel, például a Fidesz javaslatára a devizahitelesek problémájával vagy a rezsicsökkentéssel.…..
Praxis Így bánnak a haldoklókkal 2013.09.12 08:06:01
Akinek van haldokló családtagja az tudja milyen is ez a fájdalom. Tisztelt Praxis!Édesanyám súlyos beteg 2012 februárban diagnosztizálták nála a rákot, mindenféle élzáródásai is voltak gyomor és vékonybél, ezért a kórház Sz.fehérvár pépes diétát írt neki elő. a daganat…..