Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sólyom Ági

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma reggel, közvetlenül az ébredésem előtti pillanatban döbbentem rá arra, hogy még adós vagyok bizonyos ígéretek teljesítésével. Egyrészt megfogadtam, hogy folytatom a csajozási ismeretterjesztő sorozatomat, másrészt, és ez még fontosabb, használható praktikus tanácsokat is…..
A bennünk lakó Királylány (Lányoknak szól, de fiúknak is ajánlottJ)   Hat éves voltam, fülig szerelmes Kareszba, aki korban teljesen hozzám illő nagy fiú volt, hét éves. Az udvaron játszottunk, engem meg kellett menteni a gonoszoktól (pl. öcsém), Karesz cowboy volt, én…..
Az igazi királyfi álruhában érkezik 1. avagy Halivudi Rudi   Belépett az ajtón, és különös varázsával azonnal rabul ejtett. A szemembe nézett, és ebben a pillantásban minden benne volt. Mintha a világ kezdete óta ismernénk egymást, éreztem, végre eljött, akire mindig is…..
Hufnágel Pistiné               Előző bejegyzésemben fölidéztük Mézgáné, született Rezovics Paula kesergését, hogy „Mért nem a Hufnágel Pistihez mentem feleségül!”. Majd áttekintve Pisti egyik lehetséges verzióját…..
„Mi igazán úgy élünk, mint a galambok!”   Nálunk soha nincs vita, mi mindent egyformán gondolunk és csinálunk! Aha, tök jó! – mondom én erre, mert milyen alapon is vitatkozhatnék két boldog emberrel. Titkon viszont nézem a sugárzó párocskát, és ha régebb óta…..
A „Hufnágel Pisti”-jelenség               „Mért nem a Hufnágel Pistihez mentem feleségül?” Talán ismerős Mézga Gézáné, született Rezovics Paula kétségbeesése, amint égnek fordított tekintettel kiszakad belőle ez…..