Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tűz fal

2 bejegyzést írt és 2113 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
bircahang Kiakadt a Reichsführer 2023.04.06 06:06:00
Reich(sführ)er János mérges nagyon, modernül: "kiakadt". Fel van háborodva, hogy valaki mert nyílt sisakkal szembemenni a nyugat hivatalos eszméjével, a szivárványkúrizmussal. Követeli Bencsik András azonnali kitiltását, letiltását, mert az kemény szavakkal lépett fel a homoklobbizmus ellen.…..
tűz fal 2023.04.21 09:03:56
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:
"Mindenhol küzdenek a régióban a homoklobbi ellen, vedd észre."

Nem fogja észrevenni mert "kívül esik a látókörén".

Amúgy meg alig átlátszó hogy az ilyen Gery féle retkek azért vinnyognak, hogy ne hozzanak szabályt annak az ellehetetlenítésére, ami szerintük nem létezik.
tűz fal 2023.04.22 17:14:17
@Gery87:
Mondtam már Geryke, hogy hülye vagy mint a segg. Anyád picsáján kívül nem láttál semmit, azt is csak belülről. Tanulni nem tanultál, mert hülye vagy. A bukott pedofilsztrájk okozta trauma óta még hülyébb vagy.

Lehet kézen fogni a sváb anyádat és húzni Bécsbe cukrászdát nyitni.
tűz fal 2023.04.22 17:17:04
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:
Gery azt az opciót választotta, hogy Mi Hazánk szavazónak hazudva magát nyomja a libernyák sódert. Mert ahhoz is hülye, hogy felfogja mennyire nem vevő erre senki. Mi Hazánkosok között kinyitná a száját, addig ütnék, amíg meleg.
Én - sokakkal ellentétben - örülök az ilyen híreknek, eseményeknek. Teljesen logikusnak, sőt helyesnek tartom, hogy Európa kiáll alapértékei mellett. Márpedig a homoklobbi ideológiája alapvető európai érték. S mi se természetesebb, mint hogy az ember kiáll saját értékei mellett, harcol az azok…..
tűz fal 2023.04.21 20:43:00
@ZorróAszter:
Abból hogy leírod hogy mi a gumicsont feltétele szintén nem következik, hogy bármi gumicsont amire azt mondod. És abból hogy vannak dolgok amikről kiderült hogy gumicsontok, abból szintén nem következik hogy mindenről ki fog derülni amire azt mondod. Amiket írsz azok létező dolgok, de nem jelenti azt hogy mindenre igazak.

Ezenkívül például az antifa kapcsán - ha teszem azt azért veretnek velük félholtra embereket hogy a közvéleménynek legyen valami gumicsont, attól a félholtra vert emberek számára az még szomorú valóság.
tűz fal 2023.04.22 09:33:52
@ZorróAszter:
"A baloldaliaknak az az érdeke, hogy ezeket az embereket elfogják, és teljeskörűen felderítsék, hogy ki hozta létre és ki irányította őket."

Ehelyett a libernyák média és elit teljes mellszélességgel mögöttük áll.

"De borítékolom, hogy nem fogják. Legfeljebb majd harminc év múlva ha már nincs
semmi politikai következménye."

Akkor mi értelme az érdekeikkel magyarázni bármit? A logikád szerint a baloldal ugyanúgy kiszolgálja a megosztó érdekeket, tehát nem értem mi oka lenne annak a csavarnak, hogy a jobboldal vereti saját magát az antifákkal, hogy lejárassa a baloldalt.

"Ugyanez volt a Vörös Brigádokkal."

Nincs olyan összefüggés, hogy ha valami történt a Vörös Brigádokkal, akkor az bármire ráhúzható.
tűz fal 2023.04.22 17:04:15
@ZorróAszter:
Nem fogok keresgélni neked példákat, amire szokás szerint azt mondod hogy az is csak megtévesztés. A CNN, MSNBC meg a hasonlók tele vannak Antifa és BLM mosdatással. Én YouTube-on láttam, de nem könyvjelzőztem.

"Ezek az áldozatok simán elférnek a jobboldalon? Fideszesek mondjuk?"

Nem igazán értem mit akarsz ezzel mondani. Magyarországon Antifából hiány van, ezért német importból pótolták őket hogy legyen itthon is Antifa balhé.

"De. Az hogy a Vörös Brigádok esetén is a maga korában is sejtette nagyon sok ember, hogy valójában nem a baloldal áll a háttérben sőt hogy a baloldal lejáratására és egyéb célből hozták létre titkosszolgálatok."

Ebből semmi sem következik se az Antifákra, se az LMBTQ-ra. Ez továbbra is a Vörös Brigádok, és az hogy van egy példád nem jelenti azt, hogy azt bármire lehet húzni.
bircahang Bolgár parlament 2023.04.22 06:06:00
A 2-án megválasztott parlament első ülése 12-én. Vicces pillanat: az eskületétel. Ami után jön a bolgár és az európai himnusz. Az Újjszületés párt képviselői leültek a bolgár himnusz után, így ültek az európai himnusz alatt...
tűz fal 2023.04.22 16:51:53
@Gery87:
Nem bohóckodni kell, hanem ha nem tetszik itt akkor el lehet húzni Bécsbe cukrászdát nyitni vagy Ukrajnáért harcolni.
Hatalmas botrány rázta meg a múlt héten a ballib közönséget: gyerekekkel Húsvét-ünnepeltetés történt! A mezei ballibbantak csak hörögnek, a keményebbek egyenesen gyermekmegrontásról beszélnek. Van aki szerint ez egyenesen bűncselekmény. A ballib kánon szerint a gyerek szent: nem szabad…..
tűz fal 2023.04.21 18:07:41
@ZorróAszter:
"Jó, akkor azt honnan tudná mondjuk a kubai válsággal kapcsolatosan, hogy valójában az orosz rakéták leszereléséért cserében az amerikaiak nemcsak kötelezettséget vállaltak a blokád megszüntetésére és hogy nem támadják meg Kubát, hanem leszerelik a Törökországba telepített Jupiter rakétákat?"

Amit nem tudok azt nem tudok és nem szoktam fikciókkal kiegészíteni hogy olyan legyen mintha tudnám.

"Az emberek túlnyomó többsége ugyanúgy beszopta mint az LMBTQ-t."

A példádnak semmi köze nem volt az LMBTQ-hoz, nem következik belőle az LMBTQ-ra semmi.
tűz fal 2023.04.21 20:35:31
@ZorróAszter:
Azt én értem hogy a példáid arra voltak, csak abból nem következik, hogy bármi gumicsont amire azt mondod.
tűz fal 2023.04.22 09:22:26
@ZorróAszter:
Attól hogy nem tudod felvenni a versenyt a média irányítóival, nem lesz igaz amit állítasz. Attól, hogy te azt állítod hogy "jelen pillanatban ellenkeznek", nem lesz igaz, hogy a jövőben mindenről kiderül hogy igaz, amire azt mondod.
bircahang A progresszív spanyol 2023.04.20 06:06:00
A spanyol baloldal hülyeségéről már írtam, íme újabb elem. Eddig csak nemlétező szavak kitalálásával foglalkoztak a progresszívek, most már a nyelvtant is kezdik támadni. A cél az úgynevezett genderinkluzívitás elérése. A "baj" a spanyol nyelvvel: egyrészt több esetben különbséget tesz…..
tűz fal 2023.04.20 14:31:30
@ZorróAszter:
"Hogyhogy nem készült felvétel az arcukról azelőtt, hogy kapucnit húztak voltna?"

Tényleg. Ugyanez bankrablókra?
tűz fal 2023.04.20 17:49:59
@ZorróAszter:
Arra gondoltam, hogy valahogy ők is megoldják, hogy ne ismerjék őket fel. Persze olyan balfék betörők is vannak, akik még bele is bámulnbak a kamerába. De még ha szerinted látják is őket, abból se következik hogy a baloldali antifa terror jobboldali látszatkeltés. Az már csak a te fikciód.
tűz fal 2023.04.21 18:34:14
@vergyula:
Neked mélyalmos tenyészlibernyákként azt kellene látni, hogy olyan haladó országba születtél, ahol nem kell keservesen kínlódni a nyelvtani nemek eltörlésével, mert eleve nincs, szemben azokkal az országokkal, amiket bálványozol.

Olyan vagy te vergyula, mint a sunyi, lapos fing.
Ballib halálhörgés van. Egyik volt vezető emberük átment immár hivatalosan is az ellenoldalra. Erre a ballib szakszavak: gerinctelenség, köpönyegforgatás, szélkakasság. Természetesen mindez csak akkor, ha valaki tőlük megy át az ellenoldalra. Mert amikor fordítva zajlik, azaz valaki az…..
tűz fal 2023.04.16 10:00:08
@Gery87:
"Tallintól Athénig sehol máshol nincs NER mégsem lepte el őket a buzilobbi"

De ha mégis, akkor az
- kívül esik a látókörödön
- nem egyezik a tapasztalatoddal
- nem érdekel

www.dw.com/en/german-world-cup-commentator-wears-rainbow-in-broadcast/a-63836494
www.theguardian.com/football/2022/nov/23/germany-cover-mouths-wear-rainbows-on-kit-in-world-cup-protest-fifa-qatar-onelove
tűz fal 2023.04.16 12:21:27
@Gery87:
"Ha annyira szar volt akkor az a pár ezer beavatott aki nem lépett ki miért járt kurva jól?"

Az államnak volt rossz a hiányt finanszírozni.

Csak emlékeztetlek hogy el ne felejtsd, hogy ahhoz hogy ne olvass és ne írj nem kell köztünk különmegállapodás, egyedül is tudod azt csinálni amíg meg tudod állni.
 A senkiházi kis jelentéktelen kelet-európai államocskák felháborító módon önhatalmúlag döntöttek és nem engedik be az eddig korlátlanul hozzájuk érkező ukrán gabonát. Amivel két probléma van, hogy nem felel meg az EU minőségi szabványainak, másrészt olcsó árával tönkreteszi a helyi gazdákat.…..
tűz fal 2023.04.19 21:18:09
@megamovieboy:
Igen. Csak míg régen ezt legalább próbálták leplezni, ma már olyan, mint ha az úszó medence széléről a vízbe hugyozva hirdetnék az egymásra odafigyelés fontosságát.
Annyira tipikus, hogy érdemes megemlíteni. A Mérce nevű ballib média szerint a lázadás azt jelenti: pénzt adunk nekik. Persze nem egyedi magyar jelenség. A nemzetközi baloldalon ez a szokás...
tűz fal 2023.04.19 18:32:36
bircahang Ballib mesehősök 2023.04.17 06:06:00
A ballib kommenteket olvasva íme megállapítottam a 3 leggyakoribb mesefigurát. A kiábrándult jobboldali. Csecsemő kora óta antikommunista, utálta a Kádár-rendszert, mindig polgári Magyarországot akart. Lelkesen csápolt Zorbánnak, de aztán Zorbán becsapta őt, mert keleti autokráciát épített ki…..
tűz fal 2023.04.18 21:39:48
@Gery87:
"mert nem tudom elolvasni, hanem mert a fasz se kíváncsi egy beteg troll idióta fasságaira!"

Pont erről beszéltem, hogy így hisztizel, amikor a tanulatlan, ostoba, tapír fejedet beleverik olyan anyagba, amihez hülye vagy. Egyébként YouTube video volt és utólag vágtam le, hogy azért ordítasz fájdalmadban, mert nem érted :)

youtu.be/yxi7ASNS85U

Tanulni kellett volna hülyegyerek, nem hisztizni.
tűz fal 2023.04.18 21:44:28
Nincs is genderlobbi:

magyarnemzet.hu/kulfold/2023/04/feljelentik-a-gyerekuk-nemvaltasat-megtagado-szuloket-spanyolorszagban

A dél-európai ország autonóm régiói saját transzprotokollt vezettek be az iskolákban. Sok helyen a gyermekvédelmet értesítik, ha a szülő nem támogatja a nemváltást. Az elképzelés ugyanis az, hogy meg kell ugyan próbálni meggyőzni a szülőket a nemváltás elfogadásáról, ha azonban ez nem megy, akkor a „kiskorú mindenek felett álló érdekének” kell érvényesülnie.
tűz fal 2023.04.19 12:31:06
@sync:
"Aki fasiszta rendszert szolgál, az fasiszta."

Azt meg hogy melyik rendszer fasiszta, azt meg ti mondjátok meg, és - voliá - be is bizonyítottad a nagy semmit.
 Innen Magyarországról pontosan látjuk mi megy a nyugati médiában, mivel nálunk magyarul is megjelennek a rólunk szóló hamis híradások. Ezek egy ferdítéssel kezdődnek, csúsztatással folytatódnak, majd jön némi félremagyarázás és ha még nem hihető, akkor néhány már jól bejáratott hazugsággal kell…..
tűz fal 2023.04.16 09:26:37
@F.M.J.:
Az USA a dollárral és a katonai támaszpontjaival, valamint soha nem látott szintű agymosással (ez utóbbival szerencsére "csak" a nyugatot) úgy behálózta a világot, hogy gyakorlatilag az egyetlen fogás rajtuk az, hogy a saját sikereiktől elképesztően önelégültek lettek és elhülyültek. Egyre jobban kénytelenek felfedni a valódi arcukat és nyílt kényszerítést alkalmazni. Ezt pedig egyre többen felismerik, csak sajnos van ahol már késő.
tűz fal 2023.04.18 19:50:21
@megamovieboy:
Szerintem a nagykövetre gondolt.
bircahang A végső letiltás 2023.04.15 06:06:00
Természetesen olyan sok helyről vagyok letiltva, hogy egyszerűbb lenne azokat a médiákat sorolni, ahonnan nem tiltottak le. Régebben ez még zavart, ma már nem. Egyrészt így kevesebb időt pazarolok kommentelésre, több idő marad olvasára, másrészt személyem pozitív értékelésének tekintem a…..
tűz fal 2023.04.16 21:57:48
@vergyula:
"Vagy esetleg az öreg/beteg rokonát nem tudta volna magával vinni, és magára hagyni sem akarta."

Ne zavarjon hogy ezt te találod ki, meg úgy általában, hogy az álmaidat valóságnak hiszed.

Valami multinacionális cégnél dolgozol, ahol a többi hozzád hasonló libernyákkal oltogatjátok egymást olyan színvonalú szöveggel, mint amit időnként ide behánysz de itt pofára esel, mert itt van rá válasz. Az a multinacionális vállalat ahol dolgozol nem reprezentálja azoknak az országoknak a lakosságának a közvéleményét, akikkel beszélsz. Ha reprezentálná, akkor Magyarországon is kilenc tizedetek lenne, mert ilyen helyeken akkora az elfogadás és a sokszínűség, hogy az az egy a tízből aki kivétel, inkább nem mondja el a véleményét, hogy ne kelljen genderhívő hülyelibernyákok előadását hallgatnia a laposföldesekről.
tűz fal 2023.04.16 22:03:10
@vergyula:
"India -> EAE != Oo. -> Európa"

Ahogy a multinacionális céged sem egyenlő a tágabb környezettel. Vágyalapon válogatod össze az "érveidet", semmi olyan nincs bennük, ami bármit bizonyítana.
tűz fal 2023.04.16 22:11:03
@vergyula:
Gondolom te is csak azért szenvedsz itt a dittatújában ahelyett hogy cukrászdát nyitnál Bécsben, mert betegek a szüleid.

youtu.be/yxi7ASNS85U
bircahang Kormánypárti humor 2023.04.11 06:06:00
A liberális vészkorszakban, még pontosabban a 90-es évek legelején lett kitalálva a ballib axióma, hogy "nincs kormánypárti humor, a humor kötelezően ellenzéki". Persze marhaság, hiszen ez azt jelenti, hogy az x nézetű humorista köteles hallgatni, amikor az x eszméjű párt van kormányon, esetleg…..
tűz fal 2023.04.13 09:26:47
@erol:
Itt van neked egy kormánypárti humor.

youtu.be/yxi7ASNS85U
tűz fal 2023.04.13 21:47:06
@vasútihíd:
De nem tanulnak
tűz fal 2023.04.15 19:30:17
@Deak Tamas:
Majd nem lesz az ha az apja nyomdokába lép.
bircahang Jóvátétel 2023.04.13 06:06:00
A jóvátétel egy bizonyos idő elteltével nem jóvátétel, hanem káros és igazságtalan. Annak idején, 1990-ben ez volt talán az egyetlen kérdés, melyben az SZDSZ-nek igaza volt: igazságtalan a reprivatizáció, mert ártatlanok fizetik meg az árát. Alapvetően ezért voltak a római jogban már 2500…..
bircahang Bocsánat 2023.04.05 06:06:00
Francisco Conchita Buziglio Borgia Wurst parafenomén celeb, a Vatikán diktátora bocsánatot kért a hitérítés miatt az amerikai és afrikai őslakosoktól. Szerintem nagyjából 2 év, s új bocsánatkérés lesz. Szóval várhatóan 2025-ben bocsánatot kár az európai és ázsiai őslakosoktól is a kereszténység…..
bircahang Mókás dolog 2023.03.18 06:06:00
Kifejezetten szeretem a ballib tábor veszélyes oldalvízein evező Pogátsát. S most ismét remekelt: a 14. perctől van pogácsázás A ballib körök egyik nagy sajátossága, hogy - ellentétben a fideszes körökkel - semmilyen kibeszélés nem engedélyezett. Nem elég pl. utálni Zorbánt, ez…..
tűz fal 2023.03.22 08:25:42
@ZorróAszter:
Az Antifa patkányokat sem vizsgálják ki, hanem egyenesen bátorítják. Mivel hogy nyilván nem maguktól olyan bátrak, hanem attól, hogy tudják hogy Németországban és az USA-ban ha megtámadnak embereket, akkor a rendőrség nem töri magát hogy felkutassa és megbüntesse őket. Ha mégis elfogják akkor a hátsó ajtón kiengedik, a média pedig relativizálja amit csinálnak. Ha valamiért mégis annyira túlzásba esnek hogy kénytelenek intézkedni, akkor mindig kiderül, hogy már régóta figyelték és nyilvántartásba voltak véve, de nem tettek ellenük semmit. Mivel valójában ezek is terroristák, és arra szolgálnak, hogy elhallgattassák a politikai ellenfeleket.
tűz fal 2023.04.10 11:40:36
@gigabursch:
Mit vársz egy ilyen Gery féle segghülye libernyák droidtól aki Mi Hazánk szavazónak hazudja magát, és hisztizik hogy nem hiszik el? Holokausztfóbiás, minden árnyéktól mint rá leselkedő nácitól rettegő barom, aki Mi Hazánk szavazónak hazudja magát.
tűz fal 2023.04.11 17:05:12
@gigabursch:
Az ukránokért, azokért aggódik. A zsidó Zelenszkij és az ukrán náci patkányok által a frontra meghalni küldött magyarokért nem. Az megvan neki, hogy az EU-ban vannak szabályok. Az nincs meg neki hogy azokat mi nem fogadtuk el, csak utólag le akarják nyomni a torkunkon. Az meg hogy nálunk is vannak szabályok, nem érdekli. Semmi köze ennek a féregnek semmihez ami magyar.

És hogy szavazott volna a Mi Hazánkra egy olyan tenyészlibernyák, aki Toroczkai beszéde közben 10 másodpercenként felsírna?

Arról pedig kire szavazott - onnan ered ez a hazugság, hogy jól be akart olvasni a Fideszeseknek azzal, hogy arról kezdett el pofázni, hogy a Fideszesek nem vállalják fel magukat - annak ellenére hogy itt senki se tagadja hogy Fidesz szavazó, aki az. Erre reagálva húztam be a csőbe azzal hogy megkérdeztem ő kire szavazott, ő meg azt hitte jó válasz lesz a Mi Hazánk. Azt is kérdeztem tőle hogy most is rájuk szavazna-e. Már nem, mert csalódott bennük, mert Trianonoznak. De bezzeg amikor az ukránokat kell mosdatni, akkor Geryke azzal mentegeti őket, hogy olyan nekik, mint nekünk Trianon. Az oroszokat muszkázza, de ha azt a szót látja hogy zsidó, akkor ordít. És még lehetne sorolni.
bircahang Hága 2023.03.20 06:06:00
A magyar médiák eleve nem értenek a témához: keverik az ICC és az ICJ-t. Az ICJ a Nemzetközi Bíróság, az ENSZ szerve, s csakis államközti kérdésekkel foglalkozik. Benne van az ENSZ alapokmányában, azaz nem kell külön csatlakozni hozzá, az ENSZ-tagsággal együtt jár. Ezzel szemben a szintén…..
tűz fal 2023.03.22 10:28:56
@Tapi2021:
Amerikai kommunikáció

Egyszerre: (1) semmi közünk hozzá, ez a hős ukrán nép ügye (2) kuss legyen, nem akarunk tűzszünetet

A puccshoz is úgy nem volt semmi közük, hogy egy felvételen Nulandék kitárgyalják hogy ki legyen az új ukrán vezető

www.bbc.com/news/world-europe-26079957
tűz fal 2023.04.10 11:21:57
@Gery87:

"Trianon tökéletes példa. Tudom hogy nem tetszik, de ez van."

Tökéletes példa - mire? Hogy a Szovjetunió felbomlásakor Oroszországtól olyan orosz földek kerültek el amiket nem a Szovjetunió idején szerzett?

"Nem az ő ügyük, aki tudott az már elmenekült"
És aki nem tudott mert bevitték katonának hogy harcoljanak azokért a hozzád hasonló libernyák retkek által szopkodott ukrán nácikért akikhez semmi közük? Ne pofázzál a nevükben, hanem takarodjál helyettük harcolni.

"de az nyilvánvaló hogy az ukrán állam a lakosság 0,3+-át kitevő magyarság óhajait pont lefogja szarni"
Az még talán érthető is, az viszont kevésbé, hogy a hozzád hasonló magyargyűlölő faszszopó féreg is leszarja őket.

"A magyarságdefinicióddal meg fárassz mást, faszt érdekel hogy te kit mikor miért tartasz magyarnak vagy nem magyarnak."
Nem én definiáltam, hanem te állítasz ki bizonyítványt magadról a megnyilvánulásaiddal, te magadat Mi Hazánk szavazónak hazudó hiteltelen libernyák szargalacsin.

"Azért vagy a háború ellen mert nem értesz egyet az ukránok céljaival az oroszokéval meg igen, de ahhoz azért gyávák vagytok hogy ezt nyíltan bevalljátok"
Hol nem, valottam én ezt be, te magadat Mi Hazánk szavazónak hazudó segghülye libernyákl faszfej? Abszolút nem értek egyet az ukránok céljaival, az oroszokéval pedig igen. Ebből is látszik hogy hülye vagy mint a segg és már csak hazudozásra meg hisztire tellik.

Azt is írtam te nagyon hülye, hogy az hogy neked a szektád a szádba a "véleményedet", mert ahhoz is hülye vagy hogy nyelveket meg egyéb dolgokat tanulj, az nem azt jelenti hogy másnál is így működik. Önálló véleményed, önálló akaratod nincs, azt büfögöd vissza amit a szádba szarnak. Anyád picsáján kívül nem láttál soha semmit, a hülye fejed vízióit valóságnak hiszed. Szabadságra se eszed se igényed nincs.
tűz fal 2023.04.10 16:38:26
@Gery87:
Trianon is csak akkor jut eszedbe, te magyargyűlölő szarrágó féreg, amikor ukránokat kell mentegetni. De amikor például a Mi Hazánk beszél róla - akikre azt hazudtad hogy szavaztál - akkor ordítasz mint a fába szorult féreg.
 Donald Trump letartóztatása, ahogyan azt a mesterséges intelligencia elképzeli  Megtörtént az elképzelhetetlen, az USA egy volt elnökét, sőt a következő választás egyik esélyesét, nem túl komoly vádakkal letartóztatták és perbe fogták. Tették ezt azzal a mindenki számára nyilvánvaló okkal, hogy…..
tűz fal 2023.04.10 10:52:27
@megamovieboy:
Ez is egy program, amibe be vannak drótozva bizonyos "értékek". Ugyanúgy, mint ahogy a keresőalgoritmusokba.
tűz fal 2023.04.10 13:11:33
@megamovieboy:
Elmondom mit fog szerintem ez a program nagyon profi módon megtanulni (amellett hogy ami nem aktuálpolitika, ott hasznos dolgokat is meg fog):
- Megtanulja majd hogy ki igazán jó alany totális agymosáshoz, és ki az akinek óvatosabban kell adagolni hogy ne fogjon gyanút
- Megtanulja hogy ki az akit jobb békénhagyni. Ezt valamilyen szinten már a YouTube is tudja, például ha eleve fel voltál már iratkozva "nem haladó" csatornákra
- Több dolgot fog figyelembe venni a válaszadás előtt, hamar rájön majd hogy az elfogultságát tesztelik
- És persze minden eddiginél hatékonyabb lesz adatgyűjtésben és a személy beazonosításában, kiértékelésében
tűz fal 2023.04.10 13:36:54
@megamovieboy:
Van Castel elemzéséhez link? Azt én is megnézem ha van.
Van ez a Balogh gyerek. Én még szimpla bloggerként ismertem meg sok évvel ezelőtt. Sokban nem értettem egyet vele, de értékeltem kemény ballib-ellenességét. Ő akkor a korai Jobbik híve volt, én meg nem: a Jobbik által képviselt reformnyilas eszmét mindig marhaságnak tartottam. Aztán ment…..
tűz fal 2023.03.26 17:03:40
@a nagy hohohorgász:
magyarnemzet.hu/belfold/2020/06/a-jobbik-tundoklese-es-bukasa

Itt meg az látszik, hogy még egyes baloldaliak is viccesnek látták Vona közeledését:
www.origo.hu/itthon/20170106-vona-gabor-a-jobbik-elnoke-meleg-popsijarol-beszelt-nyako-istvan.html

Szóval Vona idejében már javában mélytorkozták a ballibeket. Jakab csak haladt tovább a sárga köves úton.
tűz fal 2023.03.26 17:11:04
@a nagy hohohorgász:
Még a holokausztfóbiás Heller Ágnes is tolta a szekerüket:

mandiner.hu/cikk/20171117_heller_agnes
tűz fal 2023.04.10 11:05:42
@Tapi2021:
"Teljesen nem. Tőle már Vona is elhatárolódott hamar. Olyan szintű ELVTELEN, megélhetési demagóg, és rosszindulatú destruktor Vona sosem volt."

De igen. Az hogy utólag magyarázza a bizonyítványát és "elhatárolódik", nem változtat ezen. Vona tette a Jobbikot arra a pályára ami lett, Jakab csak azért került a helyére, mert Vona - kénytelen kelletlen - lemondott.
Amit Jakab hozzátett az örökséghez, az csak a ripacskodás.
bircahang Nem mer tüntetni 2023.03.22 06:06:00
  A "nem mer tüntetni" az új ballib érv. Ezzel magyarázzák a Soros-szervezte pedagógushőbörgés-hullám látványos bukását: egyre csökken a támogatottsága az érintettek között. A "nem mer tüntetni" eredete valószínűleg a "nem mer a ballibekre szavazni" magyarázat új változata. A hollywoodi…..
tűz fal 2023.03.26 21:17:19
@Gery87:
Nincsen abban semmi magas Geryke. Lebuktál mert ahhoz is hülye vagy hogy hihetőt hazudj, és azóta sírsz.
Senki se hiszi el hogy egy olyan hulladék turbólibernyák szarkupac mint te a Mi Hazánkra szavazott.
tűz fal 2023.03.26 21:32:59
@a nagy hohohorgász:
Onnan indult a dolog, hogy ez a szerencsétlen hülye libernyák Gery verte magát, hogy "a Fideszesek nem vállalják fel magukat", aztán visszakérdeztem hogy ő kikre szavazott, és hamar kiderült, hogy pont ő az a libernyák görény aki nem bírja a saját szagát :)
tűz fal 2023.04.10 11:01:33
@Gery87:
Hiába sírsz, senki sem hiszi el hogy a Mi Hazánkra szavaztál. Már az is mutatja hogy milyen hülye vagy, hogy megpróbáltad ezt az átlátszó hazugságot. Toroczkai bármilyen beszéde közben tíz másodpercenként felsírnál.
Értem én hogy ciki, hogy libernyák görény vagy, de attól hogy tagadod a szagod, más érzi.
bircahang Blokád 2023.04.02 06:06:00
Sikerült megnéznem végül az új Blokád filmet. Eddig nem lehetett sehonnan letölteni, ezért nem tudtam megnézni. Nos, jól van megcsinálva, el kell ismerni. A másik új magyar politikai sztárfilmet, az Elk*rtuk címűt nem szerettem, nagyon szájbarágós film, csak Gubás Gabi alakítása tetszett benne…..
tűz fal 2023.04.02 21:03:16
@Boldeone2:
Te a segghülye droidokat képviseled. Donáth Kacsa maga mondta el a kiszivárgott videon, hogy ők maguk is tudják, hogy a jogállamisági vádak kamuk.

A hozzád hasonló hazátlan szarrágó férgeket bomlasztásra használják.
tűz fal 2023.04.10 10:16:16
@Boldeone2:
Ne erőlködj, te trollnak is hülye faszfej, Donáth Kacsa maga mondta el, hogy a jogállamisági rinyájuk kamu. Azt amit ő maga leleplezett, nem cáfolja az, hogy te sírsz. Menjél vissza az USA-ba továbbképzésre, amíg egy feka bráner ki nem veri a másik retinádat is.
tűz fal 2023.04.10 10:25:09
@vasútihíd:

"te is tudod hogy az igazi férgek nem láthatóan a föld alatt bomlasztanak"

mek.oszk.hu/adatbazis/magyar-nyelv-ertelmezo-szotara/szotar.php?szo=F%C3%89REG&offset=112&kezdobetu=F

A szavaknak több jelentése van. A kontextus alapján általában eldönthető melyikről van szó.
Puzsér kezd kacsingatni a humorista pálya felé: Igazi klasszikus nevetésmentes. Kell persze előtapsoló, hogy lehessen tudni mikor kell nevetni. A nagy előd, Sas József szerintem most nagyon büszke Robira. Annak idején Sas volt a műfaj nagyja. Képes volt másfél óráig színpadon…..
tűz fal 2023.03.21 19:51:43
Ha már a tanártüntetésre telepedett rá ez a hülye ripacs -
"Semmi baj" sincs ugye a tanártüncikézéssel, meg hogy a gyerekeket ilyenek használják fel a céljaikra:

www.origo.hu/itthon/20230213-15-eves-fiuval-van-vizsonya-a-tanartuntetonek.html

"Bejelentette a tanártüntetések szervezője, hogy egy 15 éves fiúval van viszonya, de szerinte ez normális - videó"

"Videóbejegyzésben "dicsekedett el" azzal a Krúdy Gyula Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola LMBTQ-aktivista tanára, Bite Zsolt, hogy egy 15 éves fiúval tart fenn homoszexuális kapcsolatot, de szerinte ez teljesen rendben van, ő ettől még nem lesz pedofil, ha pedig valakinek nem tetszik a dolog, azt beperli. A videóban azt is kifejti a tanár, hogy őt olyan „neves" szervezetek védik ingyen, mint a TASZ, a Helsinki Bizottság vagy éppen a Gyurcsány Ferenc pártjához (DK) közel állónak tartott PDSZ. Bite Zsolt a közösségi oldala alapján egyébként rendszeres résztvevője a baloldali tanártüntetéseknek"

Mert ugye azt is foggal-körömmel védték az "elnyomottak", hogy "kit érdekel hogy ott van az LMBTQ, ők csak segítenek".
bircahang Hírek a buborékból 2023.03.16 12:12:00
Gondoltam, meghallgatom, megnézem 8-10 forrásból mik a liberális buborék hírei az ukrajnai háborúról. Megtudtam a következőket: az ukrán hadsereg éppen megkapja a legmodernebb helyből induló lézerkardokat a NATO-tól, miközben az oroszok ma már csak ásókkal és gallyakkal harcolnak,…..
tűz fal 2023.03.19 18:45:43
@Boldeone2:
"Te is emlékszel mi volt itt 1989 - előtt: szovjet típusú rendszer , elnyomás"

1989 előtt a magyargyűlölő patkány fajtád ugyanúgy mélytorkozta az oroszokat, mint most a jenkiket.
tűz fal 2023.03.19 18:49:01
@Boldeone2:
"Zelenszkij libsi is, zsidó is, meg az év embere ...A legerősebb vezető, aki vezetheti Ukrajnát...."

mandiner.hu/cikk/20230205_naftali_bennet_izrael_oroszorszag_vlagyimir_putyin_volodimir_zelenszkij_orosz_ukran_haboru_kulfold

"Benett elmondása szerint telefonon hívta fel Putyint, akitől megkérdezte, hogy tervez-e merényletet végrehajtani Zelenszkij ellen, aki erre azt felelte, hogy nem.
A szavadat kell adnod, hogy nem teszed meg
– idézte fel a beszélgetést a politikus, hozzátéve, hogy Putyin valóban a szavát adta. Benett ezután felhívta Zelenszkijt, hogy megnyugtassa, nem áll semmiféle halálos fenyegetés alatt. Az ukrán elnök némi győzködés után hitt neki, és a bunkerből visszatért az irodájába, ahol aztán készített egy videót, amelyben arról beszélt, hogy nem fél."

És a hozzád hasonló hülye droidnak ez az erős vezető.
tűz fal 2023.03.19 18:58:22
@vergyula:
Még a háború legelején, az oroszok azonnal abbahagyták Kijev ostromát amikor az ukránok tűzszünetet kértek. Ezt az ukránok a jenki patkány tanácsadóikkal együtt arra használták, hogy időt nyerjenek. Aztán török közvetítéssel már szinte csak az aláírásra várt a békeszerződés, amikor BoJo sietősen Kijevbe repült és leállította azt a szar bábot, akit a libsi hülyegyerekek hősként tisztelnek, Benett meg elmondta róla hogy bunkerben bujkált amíg garanciát nem kapott arra hogy nem akarják megölni. Azóta kiderült, hogy a Minszki Egyezményt magát is szándékosan csak arra használták hogy időt nyerjenek. Először Porosenko kotyogta ki, aztán Merkel is.
És nem attól lesz valaki jó bíró hogy ha az egyiknek tizenegyest ítél, akkor automatikusan a másiknak is, hanem attól, hogy azoknak ítéli meg, aki megérdemli.
Hatalmas tüntetések zajlanak egész Gúziában Soros-közeli szervezetek szervezésében. Az ok: egy törvényjavaslat, mely megjelölné azokat a civil szervezeteket, melyek elsősorban külföldi forrásból finanszírozzák magukat. Pedig hát a civilség mint fogalom maga azt jelenti, polgárok megszerveződnek,…..
tűz fal 2023.03.16 22:21:09
@Billy Hill:
"Mi csináltuk meg a köteles akciót is."
Így etetik a balliberális hülye droidokat. Tök mindegy hányszor buknak le az agymosóik, ezeknek se agya, se igénye nincs gondolkodásra.
Káposztásmegyer 2.  A panel, meg a lakótelep kifejezések a szocialista gazdaság gyengeségének és az elnyomás embertelenségének a szinonimái lettek. És tényleg egy lépcsőházba néha kétszáz embert is bezsúfoltak, így egy szalagház akár községnyi lakost tudhat magáénak. Ott aztán mindent lehetett…..