Regisztráció Blogot indítok
Adatok
llpp

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy hazai védőoltás-ellenes szervezet nemrégiben definiálta, hogy mik a fenntartásai a védőoltásokkal kapcsolatban. A dolgot egyáltalán nem sajnáltam, sőt, nagyon örülök neki, hiszen a pontok túlnyomó többsége a nyitott kapuk döngetésének tipikus esete, így legalább remélem…..
llpp 2013.08.18 08:38:28
Kedves Ferenci Tamás!

Először is engedje meg, hogy elismerésem fejezzem ki a blogja iránt. Már ideje volt, hogy szülessen egy hiteles weboldal a védőoltásokkal kapcsolatos tévhitek eloszlatására. Végigolvasva a cikkek kommentjeit, Ön mindig korrekt és válaszol. Nem úgy, mint egyesek. A napokban született egy cikk az oltásellenesek weblapján.
antalvali.com/hirek/szeptemberben-diktaljak-az-iskolasokba-a-hepatitis-mereginjekciot-lehet-nemet-is-mondani.htm-0

Ugyanis az oldal egyik készítője törvénysértésre buzdította az egyik anyukát, ajánlgatva egy olyan orvost, aki elintézi, hogy a kiskönyvbe be legyen írva az oltás, a gyerek meg ne kapja meg. Regisztráltam is az oldalra, kommentelni akartam ezt a bizonyos kommentet, erre meglepetten tapasztaltam, hogy a kommentem nem hogy nem jelent meg, hanem még ezt az ominózus bujtogató kommentet is eltávolították. Ez aztán a szólásszabadság!!! Megszűri a kommenteket és csak azt teszi ki, ami neki tetszik.

Felháborító!!!