Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andras314

0 bejegyzést írt és 87 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önéletrajz https://elovalasztas2021.hu/wp-content/uploads/2021/08/Marki-ZayPeter-CV.pdf Többszöri felszólítások ellenére sem kaptunk magyarázatokat az önéletrajzában fellelhető ellentmondásokra. Nem tudni ki finanszírozta és szervezte meg az Ő és családja Kanadában, majd USA-ban tartózkodását. Nem…..
08.46. Ha meg akarod tudni Nagy Bandó András mit hallott egy városban beszélgetve, itt megtudod. Az ATV azonban nem akarja, hogy ez kitudódjon, mert személyiségi jog, meg betegség, meg különben is. Orbán Viktort ne bántsa senki mert ő a mimagyarok, nála van a bölcsek köve, ő a mindent jobban tudok,…..
andras314 2017.12.22 15:05:51
@Jakab.gipsz: Soros milliárdokat adott ennek az országnak, többek közt Orbánnak. Orbán milliárdokat nyúlt le az ország népének pénzéből. Tovébbi százmilliárdokat baromságokra költ, mint stadion, miközben a kőrházakban nincs orvos és nincs műszer, a fiatalok százezrével menekülnek külföldre, oktatás lerohasztva,
százezernyi gyerek nem jut megfelelő mennyiségű és minőségű ételhez, közben Orbán várba kötözése kb 200 milliárdba lesz nekünk, csak az ő dolgozó szobája 4 milliárd. Úgy költi az ország pénzét a saját luxusára, mintha az övé lenne.
Az öszödi beszéd 2006-ban olyan erős felzúdulást váltott ki, hogy abba az egész baloldal beleremegett, és azóta is agonizál. Abban a helyzetben úgy tűnt, hogy a hazug, lebukott szocialistákkal szemben Orbán képes megvédeni a magyarokat, a nyugdíjakat, az oktatást, az egészségügyet és a nemzeti…..
Tisztelt Havas Henrik!  Olvastam a minap sorait, miszerint Ön Vágó Istvánról  pocskondiázós stílusban nyilatkozott.  Sajnos nem ismerem személyesen Vágó Istvánt,( amit mélységesen fájlalok) mégis úgy gondolom, hogy az  iránta érzett egyszerű  tisztelet  nem engedi, hogy elmenjek az Ön által…..
Tanulságos interjút adott a Momentum nevű formáció két vezetője az Indexnek. Ami nagyjából látszik: segítséget kérnek az ellenzéktől az olimpiaellenes aláírásgyűjtéshez, de amúgy húzzanak a francba. Továbbá: szerintük a Magyar Gárda ígéretesen indult. Aztán: ha bejutnak a Parlamentbe, és Orbán…..
           1946 elején Budapesten elterjedt a hír, hogy a zsidók megöltek egy kisgyereket és a húsát belefőzték a disznósajtba. Később a nyolcadik kerületben kis híján meglincseltek egy Molnár nevű zsidó ószerest, mert azt terjesztették róla, hogy rituális célból…..
andras314 2015.09.24 00:26:06
           "Neve nem hozható kapcsolatba XX. századi önkényuralmi rendszerek működtetésével, ezért nevének használata közterület elnevezésében nem igényel akadémiai állásfoglalást. " (az MTA állásfoglalása Prohászka Ottokárról)         „Igaz, hogy az…..
       Tellér Gyula az "illiberális demokrácia" atyja, a teoretikus antiszemitizmus magyarországi apostola Széchenyi-díjat kapott.      Végtelen szeretettel küldjük neki és a főnökének Lily Allen-től a Fuck you very much-t.   ..
andras314 2015.03.18 20:24:23
@Wolff: Azt gondolom, ez azt mutatja, hogy nem az akadémikusok döntenek ebben, hanem OV. Mint mindenben.
       Pár napja az Eduline írt arról, hogy a US News 500-as egyetemi rangsorában az ELTE a 448.-ik helyet szerezte meg (egyedüli magyar egyetemként). Az európai egyetemek között a 196.-ik helyen végzett.         Az ötszáz egyetemben van 38 brit, 42 német, 22 francia és 134…..
andras314 2015.03.09 22:26:32
@jotunder: OK, igaz, említetted. Csak talán nem mindenkinek világos, hogy ez nagyon jelentős mértékben vezet a magyar egyetemek hátrébb sorolódásához.
andras314 2015.03.09 23:02:22
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: No de könyörgöm, ezt azért érteni kell. Hogy ahol a legkiválóbb kutatók számára létrehozzák a kutató intézet intézményét, ott ezek a kutatók hiányozni fognak az egyetemekről. Míg más országokban ezek a kutatók az egyetemeken dolgoznak. Ezek után hiába tűnik igazságosnak a kétféle ország egyetemeit összehasonlító egységes mérce.
Én egyébként nem is a magyar egyetemeket akarnám ezzel védeni, azt bizonygatni, hogy igazából előkelőbb helyre kéne őket sorolni. Nem. Sőt.
Hanem azt akarom felvetni, hogy jó-e a kutató intézetek léte, létrehozása? Igazságos-e az egyetemi oktatót és a kutató intézeti kutatót ugyanazon mércével mérni? Jó-e, hogy ennyi okos kutató intézeti ember nem, vagy alig okítja az ifjúságot?
Elismerem , ez kissé off topic megjegyzés.
     A pribék csak pribék szeretne maradni, polgári gondolat mentén pribékző, pribékeskedő, pribékáló pribék, de most választania kell a lajospribékség és a viktorpribékség között.        Pénz az vagy a lajosmentén jön, vagy a viktormentén, pillanatnyilag ez a két…..
andras314 2015.03.06 08:29:02
@jotunder: Én is. De kezdek kételkedni, h sikerül.
    Ezek ócska gazemberek. Lehet, hogy fenn tudják tartani a hatalmukat, lehet, hogy még évtizedekig a magyar nép nyakán fognak ülni, de attól még ócska gazemberek maradnak.         A Lánczi Tamás nevű ócska gazembert olvasom, aki elmagyarázza a többi ócska gazembernek, hogy…..
           Szegény elmúlthuszonötév éppen a kisboltból igyekezett hazafelé az eperkék cekkerével, amikor egy beste megdobta egy karfiollal, merthát. Merthát a beste nincs tekintettel elmúlthuszonötévre, a beste összemosta elmúlthuszonötévet az orbánrezsimmel, holott.…..
andras314 2014.11.18 12:39:10
@Evezős: Már hogy lett volna. Ő csak ír, hogy mindenki lássa, hogy ő a legokosabb.
andras314 2014.11.19 09:38:37
@fuhur: Sajnos ez így van. És ez azt valósziüsíti, hogy élete végéig Mo. királya lesz. Mo. pedig lerohad.
„mindegy a név, a lényeg, hogy a kormány tudott az ügyről”. Vida Ildikó, 2014. november 5...
andras314 2014.11.06 09:45:51
@Secnir: Orbán Viktort. Hiszen mindenki más csak parancsot hajt végre.
        1. Miért nyert a FIDESZ?    Mert a magyar emberek elég nagy része azonosul a politikájukkal.       2. Azért nem a többség, ugye?   Talán nem, de ennek valójában nincs jelentősége. Sok ember támogatja őket, és ez nagy többséget eredményez a Parlamentben és a…..
andras314 2014.10.13 09:36:03
@Virág et.: Az LMP nem arra van kitalálva, hogy győzzön. Ez a Fidesz ezeregyedik biztosítéka a hatalomban maradására. Tehát az LMP létének egyetlen célja, miként a kamupártok létének is. hogy néhány százalékkal kevesebben szavazzanak a baloldal esélyesebb jelöltjeire.
Hajlandó-e luxusadót fizetni luxususzodája után Gyurcsány Ferenc miniszterelnök? – kérdezi a Fidesz. Szijjártó Péter fideszes honatya az új adónemről szóló törvénytervezethez benyújtott egy olyan módosító javaslatot, amely a luxususzodákra is kiterjesztené az eredetileg a…..
andras314 2014.10.11 08:43:52
@RontoPal: "Az ellenzék naponta kétszer felolvashatná" Hol? Gyakorlatilag minden kommunikációs csatorna Fidesz kézben van.
avagy a DK-s bőrbe bújt unatkozó volt SZDSZ-es legendája Az összeesküvés elméleteknek igen komoly irodalma van, rengeteg film és könyv szórakoztatja a nagyérdeműt. Szabó Gábor akár a műfaj királya is lehetne tehát, ha az amit ír nem ponyva, amit mond pedig nem…..
Jó tanárnak lenni lehet, hogy eddig luxus volt, de mostantól kötelező Balogh Zoltán 2014. május 30...
andras314 2014.08.01 08:54:17
BREAKING NEWS! Orbán Viktor, annak örömére, hogy  a  Felcsúti Puskás Akadémia futballcsapata bravúrosan bennmaradt a hazai első osztályúnak nevezett bajnokságban, a külföldi sztárjátékosokkal telitűzdelt Videontonnak pedig sikerült az előkelő negyedik helyet megcsípnie, úgy…..
Biztosra ment az V. kerület vezetése: mindegy, hogy ezen a hétvégén vagy a jövő héten adják át a Szabadság téri emlékművet, mert ingyenes szabadtéri bulit mindkét alkalomra szerveztek. Az más kérdés, hogy kinek lesz gyomra koncertet hallgatni a történelmi felelősséget…..
          Marjai, noha hivatásos diplomata volt, remekül értett a gazdasághoz. Ösztönösen. Ezt a tudását – fogóddzon meg mindenki – a kínaiak fedezték fel, akik még 4–5 évvel ezelőtt is rendszeresen kérték a tanácsait.  (Aczél Endre, Galamus)          …..
andras314 2014.05.12 13:47:17
@jotunder: Úgy gondolom, hogy sokkal jobban érezném magam egy normális miniszterelnök és kormány vezette országban. Ahol nem építenének Szabadság téri emlékművet, nem aláznák meg a tanárokat, nem próbálnák meg ellehetetleníteni az ellenzéki médiát (ld. Klubrádió), nem nyugdíjaznák a bírákat azzal a szőveggel, hogy "egységesítik a nyugdíj korhatárt" stb. Ahonnan nem kivonulna a tőke, hanem bejönne. Ez az életszínvonalon is meglátszana. Ahol nem nőne, hanem csökkenne a mélyszegénységben élők száma. Igenis nagyon lényegesen módosíthatja egy ország életét a kormány. (Pedig én jól jártam OV egykulcsos adójával, mégis gyűlölöm pl ezt az intézkedésüket is.)
andras314 2014.05.12 14:26:22
@jotunder: OK, de a tendencia, az igazságosság és jogállamiság felé törekvés nagyon javítaná a hangulatot. Legalábbis az enyémet.
andras314 2014.05.12 23:04:46
           Szilyzálódom.    Kálmán Olga megőrült.        E sorok írója szívesen felrúgná Orbánt, Szakályt, Schmidt Máriát. Ha valaki megdobálja az Orbán-féle emlékművet, esetleg nem kaszinótojással, akkor én nem fogok nyafizni. Schiffer András elmondta, hogy…..
andras314 2014.04.09 22:52:31
@aritus: Mi is téged. Megjegyzem ilyen trágár, nagyképű és csak fröcskölődő kommentet ezen a blogon még nem olvastam,