Regisztráció Blogot indítok
Adatok
búbánatos aszottmajom

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A köztévé idén is rászánt pár száz millió forintot arra, hogy bebizonyítsa: a mai magyar popzenéből igenis ki lehet választani harminc olyan dalt, amiből a közönség és a szakmai zsűri majd kiszedi azt az egyet, ami megfelelően képviselheti a Nemzetet, így csupa nagy betűvel,…..
Rákay Philip a nemzeti együttműködés sikerembere, és erre nem csak az utal, hogy selyem nyaksállal hordja a polgári értelemben vett pinaszakállt, hanem, hogy fogalmunk sincs, hogy mégis miért olyan sikeres. A nézőknek tizenöt éve lendületes mozdulattal beintő Viva-VJ egyszer csak…..
Egy internetes szavazáson, pontosabban a Magyar Gyökérhatározó néven ismert oldalon arra lehetett szavazni két héten át, hogy ki irritálta a jónépet a legjobban 2013-ban. Persze mint minden ilyen esetben, nem lehetett csak úgy egy random személyt megadni (a szomszéd Pista, mert…..
Illetve a legnagyobb csalódások… Minden évben vannak meglepetés filmek, vannak csalódások, vannak eleve jónak ígérkező filmek, valamint eleve rossznak készülő filmek (Asylum). Ezt a listát azon rossz filmekből állítottam össze, melyek az előzetesek alapján nem ígértek ekkora…..
Levelet kaptunk, a fenti képpel: Kedves CC! Ilyen egy HD adás MTVA módra. Letterbox kép, HD logóval. Mindezt 90 milliárdért. Üdvözlettel Hegyirabló ..
búbánatos aszottmajom 2013.12.30 13:46:57
Kis híján elsírtam magam, amikor a Machete előzetesében megláttam Mel Gibsont. Hogyan süllyedhetett idáig egy két Oscar díjas színész, aki nem is olyan régen világsztár volt? Egyszerű a válasz: megöregedett, és nem sikerült a klimax miatti magánéleti botrányokat eltitkolni a…..
Miután felcsigáztam az érdeklődést a klasszikus komédiák kedvelőinek eme Szent Grálja iránt, folytatom kultúrküldetésem. Újabb 10 méltán híres szellentős jelenetet gyűjtöttem össze, hogy ha a röhögéstől ne is, de a szagtól mindenképp könnyezzen egy kicsit a szemünk.…..
A kilencedik adással egyelőre elköszönő Vudersőn és Zuperszexi szerkesztői úgy lehettek a tegnap este adásba kerülő átmenetileg utolsó kiadással, mint egyszeri turista a las vegasi kaszinóban eljátszott kajapénzzel, most már dobjuk utána az utolsó húszdollárost is, nem…..
A Bors elég durván nekiment a Nemzetinek, és az egyik darabjuk kapcsán konkrétan pedofilozni kezdtek, meg hímtagokat érintő kisfiúkoról beszéltek. Most nem is ez a lényeg, hanem hogy Vidnyánszkiék sajtósa milyen profi választ küldött a Borsnak: –Nem tartják a jelmezeket…..
búbánatos aszottmajom 2013.12.06 23:51:22
Rettentő kínos lehetett népnemzeti keresztyén köztévésnek lenni tegnapelőtt reggel kilenc előtt nem sokkal, ugyanis egy háromperces szegmensben a Coming Out című filmet kellett promózni a csatorna Ma Reggel című műsorában. Kellett, hiszen a producere az a Kálomista Gábor, akinek a…..
búbánatos aszottmajom 2013.11.29 11:26:05
Nem nagyon nézünk Fábry Show-t, mióta a humorbonbonok, humorlabdacsok, humorpetárdák és humorröppentyűk egyetlen, hiteles magyar nagymestere átment az MTV-hez,  hogy ott celebek helyett a Fidesz-holdudvar tagjainak szavába vágva szórja a 20 éve is ciki, spicces…..
Minden évben van egy rakás új sorozat, amit a tévék úgy adnak el, mint a legújabb Lostot, CSI-t, vagy Modern családot, aztán három-négy hét után meg néz mindenki, mint a moziban, mert a sok pénzen beharangozott Formabontóan Új Sorozatról kiderül, hogy vagy nincs benne semmi…..
Haldoklók utolsó napjait kíséri végig a Showtime új dokumentumfilm-sorozata, a Time of Death. Jó ötlet?  ..
Ha van olyan kérdés, ami soha nem foglalkoztatott, az az, hogy Hajdú Péter házára hány kikockázott arcú biztonsági őr vigyáz, és anélkül is nyugodtan aludtam eddig, hogy tudtam volna: a Frizbi műsorvezetője kurvára nem tud fát vágni. Miért is érdekelne, egy tévésről van…..
A tévés szórakoztatás világában elvileg baromi nehéz komoly sikert elérni, mert szemben egy mozifilmmel, nem csak egyszer kell leültetni a nézőt, hanem minden héten, éveken át. Az ember azt hinné, itt nincsen pardon, nincs marketinges gimmick, ehhez tényleg baszott jónak kell lenni.…..
Az első, szerintünk vállalhatatlanul széteső és tróger műsort követően Sebestyén Balázs és Vadon János új műsora, a Vundersőn und Zuperszexi (eltaláltam?) a második kiadásban úgy 50 százalékot visszavett az arcból és a gyökérségfaktorból, majd a harmadikra az alkotók…..
A Vundersőn és Zuperszexi nem tekinthető a magyar televíziózás mélypontjának, bár a közmondásos bödön aljáról tulajdonképpen már csak a szórakoztatóipar pakurája, a Bagi-Nacsa kettős és az Irigy hónaljmirigy tagjai néznek fel Sebestyén Balázs és Vadon János fél…..
Dömsödi Gábor, az egykori Névshowr társműsorvezetője botrányszagú könyvet írt Friderikusz és Hajdú serpája voltam címmel, amiből a hétfői Blikk szemezgetett. A 2001-ben, az MTV-n indult műsor kapcsán Dömsödi azt írja, Hajdú volt a szükséges rossz, az oldalkocsi, aki…..
A Blikk információi szerint VV Cristofel továbbra sem hagy fel nőverő tevékenységével, és úgy megverte menyasszonyát, hogy annak cipónyira dagadt fel az arca. Ez ugye nem az első ilyen eset, a kubai-magyar valóságshow-szereplő előző csaját, VV Veronikát (nem testvérek) is úgy…..
búbánatos aszottmajom 2013.10.04 15:15:30
Subba Subba Records: Jolly 2013.10.03 14:59:54
Kicsiny hazánk igazán gazdagon meg van áldva hasonló müvészekkel, de valamiért ő mégis más! Jolly! ..
búbánatos aszottmajom 2013.10.04 00:25:52
A Lostot, az ABC 2004-ben bemutatott sorozatát a network tévés kreatív aranykor egyik jeles képviselőjeként tartják számon a mai napig, mérföldkőnek, a bebetonozott szabályokat felrúgó, új utakat taposó sorozatnak, aminek készítői hősies kitartással meggyőzték az ABC-t…..
búbánatos aszottmajom 2013.10.02 19:25:07
Ahogy már írtunk róla korábban is, végre úgy néz ki, hogy a hazai tévécsatornák tulajdonosainak is megjött az eszük és beruháztak néhány olyan sorozatra, amit érdemes mindenkinek néznie. Az Egyesült Államokban néhány napon belül véget ér az első évad, de hazánkban még…..
comment:com Fejjel a Búrának 2013.09.13 11:00:00
A TV2 végre lerázta magáról a szerda esti kötelező Doktor House-ismétléseket és bedobta a nyár legsikeresebb sorozatát, A Búra alattot. Amerikában is kisebb rácsodálkozás volt a sorozat iránti nagy érdeklődésre, már csak azért is, hogy a nyári holtszezonban aratott osztatlan…..
Egy hete vezeti Obersovszky Péter a közmédia legfontosabb közéleti-politikai műsorát, Az Estét, és bár már a hír is felborzolta a kedélyeket, az, ami azóta folyik ki a képernyőből, minden károgó varjú legszebb álmát  überelni tudta. Eleve látszott már, hogy a Schmitt…..