Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gurzomisi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A budapesti ingatlanpiacon eléggé hajmeresztő dolgok zajlanak már jó ideje. Az egekbe szöktek a bérleti árak, miközben rengetegen nem csak azért nem találnak lakást, mert nincs pénzük, hanem azért sem, mert olyan kritériumokat támaszt a legtöbb tulajdonos, melyeknek nem tudnak megfelelni. És persze…..
Ha nincs meg benned a motiváció az eladásra, hiába dobod piacra a lakásodat, soha az életben nem fog elkelnil! Ha megfelelően motivált vagy, nyomatékot adhatsz ennek azzal, hogy felkészíted a lakásodat, így gyorsabban és több pénzért adod el. Szegeden az utóbbi történt, itt a komplett sztori…..
Az eset valószínűleg úgy történt, hogy a levélírónkba egy pillanat alatt beleszerelmesedő biztonsági őr (mondjuk Attila) odasasszézott az információban Katikához, akivel amúgy is jóban van, elhomályosult tekintettel elővezette neki, hogy a Nő, az Igazi, a Nagy épp most vett egy sarokgarnitúrát, és…..
Örvendetes hírt olvastam az imént: tudósoknak sikerült laboratóriumi körülmények között olcsón kivonni széndioxidot a légkörből, ráadásul a módszer az óceán savasságát is csökkenti és még hidrogént is lehet nyerni vele, ami üzemanyagként felhasználható. Halleluja. De…..