Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pierodicosimo

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
— Szia, Gyuri, lenne egy kis problémám. Beteg a ló.— Azért, Viktor, mert szénával eteted! Térj át az abrakra, és rendbe fog jönni!  — Adjon Isten, Gyurikám! Család rendben, de ez a ló, ez még mindig beteg.— Viktor, megmondtam, hogy adjál neki nyalósót, vagy nem mondtam…..
pierodicosimo 2014.01.20 08:10:54
@nerángass: Köszönöm, ez az.
pierodicosimo 2014.02.13 08:27:07
       Áder János köztársasági elnök javasolja, hogy hetven másodperces csenddel emlékezzenek meg az Auschwitz-Birkenau haláltábor felszabadításának hatvankilencedik évfordulójáról.        Hetven másodperc alatt nagyon sok mindent lehet nem…..
Örülünk, Vincent? Műleírás 2014.01.22 17:13:34
Téma: Magyarország német megszállása, 1944. március 19. című emlékmű megalkotása Helyszín: Budapest, Szabadság tér alatti autóparkoló lejáratának jelenlegi támfala előtti terület. A kompozíció két fő elemből: a magyar államot szimbolizáló turulmadár és Gábriel…..
       Orbán Viktor tudományos intézetének Orbán Viktor által személyesen kinevezett vezetője, Szakály Sándor (az MTA doktora) szerint a zsidók Kámenyec-Podolszkba deportálása csak idegenrendészeti eljárás volt.        (ha én most elkezdek…..
Tele az internet azzal, hogy a kormány emlékművet állít a német mexállás 70. évfordulójára a Szabadság térre. Ennek áthallásos üzenete, hogy a 2. világháború mindkét "mexállásának" legyen ott emlékműve: a szovjetnek már van, most legyen a németnek is. Előbbi hivatalosan…..
        Ebben a posztban tudatosan próbálok annyira megértő lenni a miniszterelnökkel, amennyire tőlem telik. Olyan feltételezéseket teszek majd, amelyeket nemcsak Ön, kedves Olvasó, hanem általában én sem fogadok el, de ez a poszt csak így működik. A poszt…..
pierodicosimo 2013.10.06 21:40:32
@incze: +2
Persze ezek még nem a konkrét épületeknek a tervei, csak a helyszíneké. Jó, hogy tettek bele egy télit is, azon látszanak legjobban a beépítések. Első blikkre a véleményem az, hogy rosszabbra számítottam - bár még mindig nem vagyok kibékülve vele teljesen. nem lesz sokkal több…..
pierodicosimo 2013.10.04 08:17:23
@SontPent: Baán László évente 1,5 millió plusz turistát vizionált ide, erre hivatkozva épül az egész. Ebbe a tervbe hogyan fér be plusz(!) 1,5 millió? Hogyan illeszkedik ez az egész Budapest fejlesztéséhez? Megcsinálták a beépítési tervet, most kiírják a nemzetközi tervpályázatot - tudja valaki, hogy mire? Hogyan kapcsolódnak majd össze a múzeumok? Mi lesz bennük? Miért lesz ez XXI. századi múzeum? Baán összehívott egy csomó bizottságot, amelyek eddig a nyilvánosság kizárásával működtek. Miért? Nemzetbiztonsági érdekek? Egyetlen ember ötletét követve megyünk bele egy beláthatatlan hülyeségbe. Ha véletlenül mégsem lesz 1,5 millió turista pluszban, akkor ki tartja ezt fenn?
Örülünk, Vincent? Eszenyi 2013.09.22 23:43:23
     Eszenyi Enikő a kortárs magyar színház egyik legkiemelkedőbb alakja, de 2006. április harmadikán nem volt ott a Kossuth téren. Ott kell lenni a Kossuth téren. Különösen 2006. április harmadikákon kell ott lenni a Kossuth téren, minden egyes rohadt 2006. április…..
pierodicosimo 2013.09.23 08:29:11
@solesz: Csak ez most egy olyan Monopoly, ahol valószínűleg nem az szerzi meg a Szent István körutat, aki jót dobott, hanem aki ismeri a nagyfiúkat a Kossuth térről.
E hét vasárnap választ Németország. Tart a kampány, tartott már júniusban is, de a német színházakba kicsit kevésbé szőrös manccsal lép be a politika, mint mifelénk teszi. Eszükben sincs einstandolni, felszentelni, mismásolni, pályázatokat nem nyilvánosságra hozni.…..
Nézem ezt a macska-egér mentális és fizikai mészárszéket. Kaptunk másodpercek alatt egy gyépés gólt, majd egy szépségdíjast, végül egy normális akciógólt is. Az ötlettelenség, a hit és az akaraterő teljes hiánya jellemzi a mieinket, dúsítva esetenként elemi hibákkal és…..
pierodicosimo 2013.09.07 00:52:59
@sok-sok: "Egervári Sándor ezzel a vereséggel ugyanis a múlttal tette magát egyenlővé – nem a 3-0-s vereséggel, hanem mert három éve övé a csapat, és ennyire képes két ciklusnyi építkezés után" - megújulás, elrugaszkodás, emelkedés.
pierodicosimo 2013.09.08 23:43:21
@ATCG: Azt hiszem, nemcsak Orbán vette el a magyar foci iránti lelkesedést. Ha jobban belegondolok, valamikor a kilencvenes évek második felében, talán a Fradi BL-szereplése után kezdett csökkenni az elkötelezettségem, és mára gyakorlatilag nullára íródott. Mindig gyanakodva figyelem magamat, de azt hiszem, nem én vagyok a hibás, mert hát kézilabdánál, vízilabdánál stb. épp hogy az infarktusig megyek el. Sőt, ha Szalait vagy Husztit nézem a Bundesligában, akkor is úgy dobban a szívem, mint régen. De a válogatott (nem is beszélve bármely klubcsapatunkról) már hidegen hagy. Mikor a románok kifütyülték a Himnuszt, akkor gondoltam, hogy azért jó lenne győzni, de se előtte, se utána semmi. Rendben, Orbán minőségileg más, de azért nagyon sok embernek a szisztematikus munkája benne van ebben.
Minél több gyermek részesüljön keresztény nevelésben! Hoffmann Rózsa 2013. augusztus 28...
MAGYAR ÉRDEMREND TISZTIKERESZTJE polgári tagozat kitüntetést kapott: a rendszerváltozás utáni demokratikus és a minőségi magyar sajtó helyreállítása érdekében végzett tevékenysége, példaértékű újságírói, oktatói, szerkesztői munkája elismeréseként dr. Borókai Gábor…..
Zsigó Róbert azt mondta, hogy a bukott baloldal csak személyekről, pozíciókról és a hatalomról alkudozik, amikor pedig akár Orbán Viktor harmadik eljövetelének is örülhetnének. Blogunk nem szokott Zsigó Róbert szexuális életével foglalkozni (mint ahogy sajnos a struccán kívül…..
pierodicosimo 2013.08.25 09:15:51
@Csumpitáz Béla: A Botka azért is jó, mert már a hetvenes években együtt vezényelt Csányival.
Pápán még akadozott a játékunk, mégis pontot szereztünk, az Újpest ellen már a kívánt tempóban futballoztunk, és Pakson is jól teljesítettünk, egészen a kiállításig. Itt tartunk most. Látni kell viszont, hogy szezon közben vagyunk kénytelenek csapatot építeni. Sorra dőlnek…..
pierodicosimo 2013.08.20 12:10:48
@pierodicosimo: Felcsút-Mezőkövesd - ez úgy fog hangzani néhány év múlva, mint az Esterházy-féle "Zete-Csaba fakó".
pierodicosimo 2013.08.20 13:17:01
@oOoOoO: Volt azóta egy-két csapata... Ha jól látom, az utóbbi időben már gólokra köti a szerződéseit. Milyen érdekes lett volna Rudolffal egy 8 gólra szóló diósgyőri szerződés. Élete végéig ott játszhatna.
Kétharmad? Ismét? Miért ne? Mi változott 2010 óta? A szándék töretlen, az eredmények logikusak és kiszámíthatóak, a folytatás ezért vitathatatlanul szükségszerű. De a legfontosabb: a nagyarányú, akár kétharmados jobboldali győzelem világossá tenné az európai közvélemény…..
pierodicosimo 2013.08.21 13:03:50
@ez a Kígyó éve: A Mátai és Végh Kreatív Műhely arculatvisszafejlesztése. Elég jó megbízásaik vannak mostanság, ezek szerint megbízhatóak. Mátai meg festeget közben, ha jól láttam a honlapján egy képen, még Fekete György mellé is odaáll. Szerintem lesz még neki kiállítása a Műcsarnokban.