Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csak Porter

2407 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár éves kihagyás után újra filmet forgat David O. Russell, ötszörös Oscar-jelölt rendező. A Sivatagi cápák, a The Fighter - A harcos és a Napos oldal rendezője ezúttal is Christian Bale-val fog együtt dolgozni, ezúttal Margot Robbie és Michael B. Jordannel kiegészülve. A történetről eddig semmi…..
Matt Damon lesz a főszereplője Don Winslow The Force - Az egység című könyvének adaptációjában. A rendezői székbe pedig már rég leszerződött James Mangold. Matt Reeves, a The Batman író-rendezője, megosztotta az első hivatalos videót filmjéből, amiben a címszereplő Robert Pattinsont vehetjük…..
Az est legnagyobb nyertese kétség kívül az Élősködők lett, ami elvitte a négy legfontosabb Oscar-díjat. Az 1917 három szobrot vihetett haza, míg a Joker, a Volt egyszer egy... Hollywood és Az aszfalt királyai két jelölést tudtak díjra váltani... Legjobb film: 1917Az aszfalt királyaiAz…..
Még egy előzetes érkezett az idei év egyik legjobban várt filmjéhez, amiben Ben Affleck egy lecsúszott alkoholistát alakít, aki kap még egy esélyt az élettől egy esélytelen kosárlabdacsapat edzőjeként. A Warrior - A végső menet író-rendezőjétől.Amerikai bemutató: 2020. március 6. ..
Megérkezett az első (majdnem négy perces!) előzetese a Halálos iramban 9-nek, ami egyből bedobja a képtelennél képtelenebb akciójeleneteket, de hát nem lepődünk meg ezen az előző részek ismeretében, nem?! Ezúttal a "családnak" Dom eddig egyszer sem említett testvérével gyűlik meg a baja. A jól…..
Ahhoz képest, hogy 2016-ban még az volt a terv, hogy minden évben kapni fogunk egy Transformers-filmet, látszólag a Transformers: Az utolsó lovag és az ŰrDongó alacsonyabb bevételei után elég nagy lett a csend a Paramount stúdiónál.  Most viszont bejelentették, hogy egyből két Transformers-mozit is…..
A Netflix újabb nagyszabású filmje ezúttal egy krimi lesz, amiben egy erkölcsös újságíró keveredik bele egy piszkos ügybe, az apja által. Az előzetes elég rövid, de pörgősre van vágva ahhoz, hogy felkeltse sokak érdeklődését. Na meg a színészgárda se rossz... Anne Hathaway mellett Ben Affleck,…..
Nem meglepő hír, hogy a Disney stúdió folytatja a tavalyi év egyik legnagyobb képregényes dobását, a Marvel Kapitány-t. A jelenben játszódó folytatást 2022-ben tervezik mozikba küldeni, és már a forgatókönyvíró is megvan hozzá. Megan McDonnell fog felelni a szövegkönyvért, aki a Disney+-ra érkező…..
John W. Campbell 1938-ban megjelent Who Goes There? című novellájából három film is készült (1951-ben, 1982-ben és 2011-ben), és most az Universal a Blumhouse stúdióval közösen csinálnak egy újabb feldolgozást hozzá.  Pár éve találták meg az író Frozen Hell című regényét, ami egy kibővített…..
A tavalyi Sundance Filmfesztivál után idén februárban bemutatják Severin Fiala & Veronika Franz (Goodnight Mommy) új horrorfilmjét, amiben egy családapa újra össze akarja hozni a családját, kiegészülve ezúttal a férfi új feleségével, aki szörnyű titkokat rejteget. Az előzetese alapján egész…..
Elvileg a Disney stúdió felkereste Taika Waititi-t, hogy rendezzen meg nekik egy Star Wars-mozifilmet. Ő vezényelte le a The Mandalorian című SW-sorozat fináléját is. Mégsem Fede Alvarez fogja rendezni a Vaksötét folytatását, bár a forgatókönyvvel már elkészült. Helyére az első és a második részt…..
„Csak én gondolom így, vagy tényleg egyre őrültebb a világ?!” Már megint egy újabb Joker... - gondolhattuk legtöbben, amikor a Warner Bros. bejelentette, hogy egy különálló filmet kap a DC univerzum leghíresebb antagonistája. Hiszen eljátszotta már ezt a karaktert Jack Nicholsontól kezdve, Heath…..
Minden stúdió licitált a Red Notice című rablós akció-vígjátékra, ám végül a Netflix jött ki győztesen. A főszereplő hármas Dwayne Johnson, Ryan Reynolds és Gal Gadot, Rawson Marshall Thurber (Központi hírszerzés, Felhőkarcoló) pedig írja és rendezi. Egy Interpol ügynök (Johnson) a világ egyik…..
Öt éve már, hogy véget ért Az éhezők viadala-franchise a mozikban, de a Lionsgate stúdió annyi bőrt szeretne lehúzni róla, amennyit csak lehet. Ezúttal a májusban megjelenő The Ballad of Songbirds and Snakes című könyvet fogják adaptálni, ami 64 évvel Az éhezők viadalában történtek előtt…..
2013 óta tervezték elkészíteni az idén végre mozikba kerülő Bad Boys: Mindörökké rosszfiúkat, és sokáig úgy volt, hogy hatalmas bukás elé fog nézni. Azonban mind a közönség, mind a kritika szereti a filmet, így - nem meglepő módon - el is kezdtek dolgozni a negyedik részen.  Majdnem 60 millió…..
Mark Wahlberg és Peter Berg ötödik közös filmjük immáron a Netflix-re érkezik, Spenser az igazság nyomában címmel. A magyar címadás ezúttal is mellément, az előzetes hozzá viszont eléggé biztató, még úgy is, hogy kliséhegyeket látunk: a főszereplő rendőrt börtönbe zárják, mert korrupciót fedezett…..
Hatalmas őrültségnek tűnik az első előzetese alapján a Guns Akimbo, ami olyan, mintha a rossz emlékű Gamer - Játék a végsőkiget keresztezték volna az Idegpályával és mindezt megfűszerezték volna jó sok fekete humorral. A főszereplőnket belekényszerítik egy videójátékba, ahol meg kell ölnie a legjobb…..
A Sony stúdió tovább bővíti a Pókember(mentes)-filmuniverzumát a Morbius című képregényfilmmel, aminek meg is érkezett az első ízelítője. A történet szerint a főszereplő orvos egy kísérlet folytán vámpírrá változik át. A sztori nem túl eredeti, ahogy az előzetesben sincs semmi újszerű, viszont ha…..
A legtöbb jelölést a Joker gyűjtötte be, szám szerint 11-et. Az 1917, Az ír és a Volt egyszer egy... Hollywood 10 kategóriában lett jelölve. A harmadik legtöbb jelölésen pedig négy film is osztozkodik... na de lássuk a teljes listát! Legjobb film: 1917Az aszfalt királyaiAz írÉlősködőkHázassági…..
Scott Derrickson (aki olyan remek horrorfilmeket készített, mint az Ördögűzés Emily Rose üdvéért vagy a Sinister) a Doktor Strange rendezője jelentette be, hogy "kreatív nézeteltérések" végett kiszállt a készülő második részből. A direktor "A Marvel első horrorfilmje"-ként írta le a Doctor Strange…..
Kevesebb, mint egy hónap és mozikba kerül a Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása), a marketing viszont pörög tovább. A második előzetesével pedig engem simán megvett és tuti, ott leszek a mozikban. Pörgős, humoros, korhatáros, kellően ripacskodó Ewan McGregor,…..
Sam Raimi, Az átok háza sajtókörútján mondta el, hogy ő, Rob Tapert producer és az eredeti trilógia főszereplője, Bruce Campbell együtt dolgoznak egy új Gonosz halott-filmen.  Ugyan nem Raimi fogja rendezni és Bruce Campbell sem fogja újra Ash-t alakítani, de találtak egy bizonyos fiatal…..
James Mangold, aki legutóbb olyan filmeket hozott össze nekünk, mint a Logan - Farkas, vagy Az aszfalt királyai, visszatér az életrajzi filmek világába és A nyughatatlan című Johnny Cash-darab után ezúttal is egy zenés legendáról forgat filmet. A Going Electric Bob Dylan életét fogja elmesélni, a…..
A Warner Bros. stúdió szerződést kötött a Cinelityk-kel, hogy használhassák a mesterséges inteligencia alapú rendszerüket, ami képes kiszámolni egy színész "értékét" és hogy mennyire lehet sikeres egy adott project a mozikban. Hááááát... Seth Gordon, Shawn Levy és Dan Trachtenberger után végül a…..
Durva belegondolni, mióta sínylődik már a parkolópályán az Új mutánsok. Két és fél éve kaptunk egy ízelítőt hozzá, ami kimondottan meggyőző volt, majd sok utóforgatás és stúdiócsere után megérkezett az első teljes előzetes is hozzá. A horroros megközelítés még mindig maradt, ám az új trailer most…..