Regisztráció Blogot indítok
Adatok
agaragar

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Fábry szezont nyitott 2008.09.12 15:00:00
Fábry mindenki szerint egyre rosszabb, ez ordas közhely, maximum a különböző táborok más-más időponttól számítják a mélyrepülés kezdetét. Mi viszont telhetetlenek vagyunk és mohók, és valamit azért mégiscsak vártunk egy szezonnyitó adástól. Pozitív, hogy a gegmen nem volt…..
w Míg a halál el nem választ 2008.09.12 06:00:00
A kormánybuktatás karnyújtásnyira került. Régi, kéjes álmok válhatnak valóra. Az SZDSZ például ismét szert tehet a Mérleg Nyelve megtisztelő címre. Ott a gomb, nyomjad, Gábor. Meri vagy nem meri? Tudja-e, mivel játszik? Sürgős válaszra vár az a kérdés, amiről már legalább…..
A beharangozók vidéki életről, csodálatos Zetorokról, meg tehéntrágyába fúló gumicsizmákról szóltak, de nem is értem, mi újat vártunk a Szőke Dunától, hiszen Szőke András már majdnem tíz éve ugyanazt a figurát nyomja, bármilyen díszletet húznak köré. Na jó, ugyanazt a…..
BuheraBlog Kritikus Firefox 3 hiba 2008.06.19 16:03:18
Alig kezdődött el a Download Day, a Tipping Point biztonsági cég Zero Day Intiative nevű, biztonsági hibákkal kereskedő egységénél távoli kódfuttatásra alkalmas Firefox hibát jelentettek. A sebezhetőség érinti a böngésző legújabb, 3-as változatát, de a régebbi 2-es szériát…..
agaragar 2008.06.19 19:44:01
Hajléktalanokon humorizálni a legkifizetődőbb téma, általában részegek, hülyeségeket beszélnek, és még a leglúzerebb, legszerencsétlenebb tornagatyós, kínai papucsos idióta is úgy érezheti, hogy több náluk. De ennyivel tudjuk is le a moralizást, ki nem nézett ugye ilyet a…..
A tegnapi, a népszavazási lapokon elkövetett népművészetről szóló poszt után egész sokan küldtek fotót arról, hogy ők hogyan fejezték ki grafikus formában, milyen értelmetlennek találták ezt az egészet. Jobban örülünk, mint Dobrev Klára a töltött puli receptjének, mert a…..
Milyen egyszerű lenne, ha a mobiltelefon ugyanúgy személyre szabható lenne, mint a pécé! Ha a telefon központi kommunikációs egységét többféle modullal lehetne kiegészíteni, aszerint, hogy éppen mire van szükség. Zenelejátszáshoz hangszórókkal, mozizáshoz nagyobb kijelzővel,…..
Például: tavasztól őszig, ha lehet, zsigerileg kerülöm az autóba ülést, kizárólag pocsék időben vagyok ilyenre fogható, illetve ha cikket kell írnom valamilyen tesztkocsiról. És motoron mindig észreveszem, milyen iszonyatos hő ömlik ki egy akármennyire is agyonkatalizált,…..
Tegnap olvastuk a Havas tanár úr "saját" "blogján", hogy micsoda összegekkel csábítják őt mindenféle tévékhez, úgy röpködtek a százmilliók, majd' kiugrottak a monitor képernyőjéből. Ez így a szórakoztató (vagy bulvár) kategóriába tartozik, így nem is…..
Mi még csak akkor ébredtünk az irdatlan fejfájásra, hogy azután kínok közt visszaaludjunk, de egyesek már dél előtt fent voltak január elsején. Csaba például a Tv2-t nézte és pár pillanatig azt hitte, hogy Sólyom László szerepet kapott egy 1997-es filmben. Vagy csak az…..
Ez egy tanulság és megoldás nélküli eset. Egyvalamire jó, arra, hogy az ember permanens undor és öklendezés közepette maradjon kapcsolatban szolgáltatójával, és amint tud (nagyjából azonos árak mellett azonnal!) megszabaduljon tőle. Tavaly három szolgáltatást kaptam a UPC-től:…..