Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Staufenberg Vanda

2 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Puszi Együttes ott tette oda magát, ahol a legjobban kellett, hiszen mást sem spamel a média, csak a pedagógus béremeléseket. Savazzák, ajnározzák, ordítják, írják, de énekelni még nem énekelték. Most itt egy igényes felvetés.  A Pedagógus életpályamodell dal valami…..
Kevés idegesítőbb dolog van annál, hogy bár folyamatosan követjük a híreket és minden alkalommal rácsodálkozunk a valóság teljes szürrealitására, a sok bába között elvész a gyerek és év végén csak egy homályos benyomásunk marad arról a töméntelen mennyiségű cinikus…..
Staufenberg Vanda 2013.09.04 16:31:44
@Földi Bence: Emlékszem, általánosban volt olyan barátom, akinél néha beakadt a lemez, és akkor mondjuk az osztály leglúzerebb gyerekének a nevét nyomatta, ha gáz jelzőt akart valakire mondani.

Na, a konstans lázárjánosozás/lézerjánosozás, az pont az, amit Balogh Ákos viccesnek tart, és csinál, de úgy általában nem az. Főleg, hogy a fenti összeállítás a maga egyszerűségében sokkal viccesebb, mint Lázár egész életműve.

Amúgy jól írsz, meg a mandineren is egyet szoktam veled érteni, mert LMP, de a lázározás tré dolog. :)
Rétvári Bence, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium politikai államtitkára a CampusOnline interjújában mit képes mondani? Hogy a hallgatókat kihasználták a rektorok a téli diákmegmozdulások alatt. Mert az ugye, elképzelhetetlen, hogy véletlenül egyetértettek…..