Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr.Verucska

0 bejegyzést írt és 303 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A BalatonSound Magyarország prémiumfesztiválja, ez teljesen egyértelmű. A rendezvényen nem csupán, hatalmas tömeg és a magyarság fiataljainak krémje-java jelenik meg, hanem elsőosztályú focisták, celebek, médiaszemélyiségek, de még az Orbán család tagjai is. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a 'Sound…..
Elbasztam, mert december 2.-án született a Vendéghányás első írása, így lassan két hete már elmúltunk öt évesek, már ha elbaszott kismamai szófordulattal szeretnék élni, de hát végtére is az én gyermekem. 2011. december 2.-án indult útnak a Szíveslátás, vendéghányás, amelyet úgy terveztem, hogy…..
Kevés alantasabb munkát ismerek a politikusnál, de az esküvőszervező szerintem pont az. Kétféle ember megy esküvőszervezőnek, az egyik aki olyan gecironda, hogy soha senki nem venné el, így mérhetetlen vágyát a nászra, mások bőrén/kárán éli át. Illetve a buzgómócsing, mindenbe belepofázó, mindig…..
Hogyan jut el egy budapesti füstös késdobáló pultjától egészen Las Vegas egyik legmenőbb éttermébe egy olyan magyar lány, akinek tragédiákkal teletűzdelt élete önmagában is szívfacsaró. Ha ehhez még hozzáadjuk a vendéglátás triviálisan szexista és rasszista világát, akár drámát is írhatnánk belőle.…..
Mr.Verucska 2016.12.12 08:48:22
Egyszer volt egy csajom. Olyan suta volt, hogy a közértbe nem mertem elküldeni egyedül, mert mint utólag kiderült, az önkiszolgáló üzletek meghaladták a szellemi képességét. Persze néha nálam is megesik, hogy nem találom a biovajat, de negyvenötpercet várni a paprikák között, hátha megjelenik ott…..
Volt egy osztálytársam a gombáspinájú Vivien, felnőtt fejjel sem lett okosabb mint amilyen a középiskolában, de legalább ugyanakkora kurva maradt. A ribanca meg nem éttermet nyitott? /kacag Vivienről már volt szó a blogon, ő az aki az osztály teljes férfiállományát magára húzta, majd mikor…..
Mr.Verucska 2016.04.19 12:54:05
Subba Szexhirdetés ez, amúgy 2016.02.01 11:29:00
Ti, akik nem basztok, ne válogassatok! Itt egy szexdémon csokréta szives felhasználásotokra. Imre már volt, de ha így folytatja lesz még! A kis disznó: Terminátor: Kúpos sárgabusz: Fábiánon gondolkodom B)..
Mr.Verucska 2016.02.05 19:59:58
@Georges: :D :D :D :D :D ezen röhögök fél órája
Subba Zámbó Jimmy örökké él! 2015.11.26 11:56:05
  ..
Mr.Verucska 2015.12.05 13:21:54
@PapelPerro: ezen röhögök egyfolytában :D:D:D:D:D:DD
Subba MIss Baki 016 2015.09.04 10:32:00
Nem tudom megnezni, nagyon szar? B) ..
Én is voltam tanuló, én is voltam béna, én is borítottam le vendéget, én is basztam el ételt, én is csináltam olyat amit egyszerű, racionális érvekkel nem tudok megmagyarázni. De azt sem, hogy…..
Erős a fesztiválszezon, nyomtuk VOLT-on, SOUND-on, EFOTT-on, FEZEN-en és mindig odamentem egyetlen szent prófétám templomához, hogy misebort és áldomást vegyek magamhoz, ám sokszor éreztem úgy, hogy Tibi atya…..
Mr.Verucska 2015.08.06 20:15:25
@Szerda Úr: há mer vagyunk mink, akik értenek is meg szépek is :D meg vannak akik túl szépek ahhoz, hogy ilyeneket tudjanak de vonzóak, csak jönnek a népek mert ott van kiírva, hogy tibiatya és akkor uuuu és nem számít csak hadd csekkoljak má be meg egy szelfit én is máá meg a pultos csajjal és most úgy hogy fogom a mejjét és most a pultos fiút hátha leszophatom....
nekem azt mondta a Laci egyszer, hogy szép lány a Zsófi kell a pultba csak ne számoljon semmit :D
Mr.Verucska 2015.08.06 20:36:39
Özönlenek az olvasói levelek, most épp a szigetországból kaptam egyet. Rövid szösszenetben az angliai vendéglátás árnyoldala. Ha te is küldenél be sztorit, a szerdaur@gmail.com-ra tolhatod! Amit az angliai éttermi vendéglátásról Bartenderként megtanulhattam: -6.50-es minimum…..
Kaptam ma levelet, ami még bennem is felbaszta a metilt! Olvassátok! Kora nyáron megjelent a munkahelyemen Jancsi és Juliska az egyik kereskedelmi csatornától, vagy XY media grouptól, nem tudom pontosan.Elkezdtek fényképezni, beszéltek hosszasan a főnök feleségével, majd távoztak.…..
Az internet tele van, mindenféle síró női levélkével, blogocskával, hogy milyen stresszben élnek, elnyomó, bántalmazó kapcsolatukat elemzik, próbálnak egy kevés megértésre lelni az online felületen. Ám mi van az elnyomókkal, a bántalmazókkal? Akik teljesen megnyomorítanak egy…..
Subba Villanyoltás 2015.07.22 21:13:12
Jó éjt, gyí...gyerekek. Anna ♥..
Subba A japánok hülyék 2015.07.23 09:00:00
Annyira drukkoltam a grizlimáckónak, hogy segítsen kijönni annak a hülyének :( ..
Majdnem egy évvel ezelőtt írtam tippeket, hogy hogyan csempésszetek be fesztiválra piát meg drogot. Idén is számíthattok rám főleg, hogy elmeséltem, hogy tősgyökeres csempészcsaládból származom! Ahogy a képen is látható, a hosszú hajú lányok, egy egyszerű de mutatós…..
Olvasónk is megosztotta a tavaly nyári élményeit. Érdekes. Sziasztok, Anna vagyok, 23 éves, egyetemista. Tavaly áprilisban ért véget egy hosszú kapcsolatom, a barátaim vagy külföldön voltak, vagy dolgoztak így arra jutottam hogy elmegyek dolgozni nyáron a partra. Veszprémi vagyok…..
Mr.Verucska 2015.07.22 20:38:15
@bekbórd!: ááááh! a nők a legmocskosabbak! :D
Mr.Verucska 2015.07.22 21:08:38
@Szerda Úr: persze jogos, hogy feszült a hangulat meg néha gyomorideggel megy dolgozni a szezon vége felé de én ezt a fáradság számlájára írom, meg, hogy a megdugott csaj is elment, helyette is meló... a többieket én jóarcnak gondolom a leírásból :)
Ahogy említettem a drága nagypapám kemény fickó volt. A második világháború alatt embereket csempészni a határon bizony nem volt veszélytelen hadművelet, ám ő mégis 86 évet élt és csodálatos unokája révén hatalmas ajándékkal örvendeztette meg az emberiséget, mondjuk az…..
Mr.Verucska 2015.07.22 20:24:00
@Szerda Úr: köszönöm! akkor most megyek és kommentelek mindent, amit csak találok :)