Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gulyasgabor

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki hozzám hasonlóan sokat (egészségtelenül sokat, ami azt illeti) böngészi a netet, időnként azért találkozhat érdekes hirdetésekkel. Érzésem szerint a kifejezetten megtévesztő hirdetésekből (mint például a konnektorba dugható fogyasztáscsökkentő) manapság már kevesebb van, mint mondjuk 8-10 éve…..
Így tegyél ingatlan ajánlatot ingatlanra, ha közvetlenül a tulajdonossal tárgyalsz Megnézted egyszer-kétszer, elhívtad a családi hozzáértőt, ő is áldását adta a vásárlásra. Még mindig tetszik,  szeretnél ajánlatot tenni a z új otthonodra, de kicsit tanácstalan vagy. Nézzük mit kell…..
Két értelemben is belazulhatott a miniszerelnök: a járványkezelésre is jellemző ez, de annak is örülhet, hogy a nép jobban elismeri áldásos tevékenységét, mint korábban. Mindkettőről durva dolgokat tudtunk meg a napokban. Járványkezelés ügyben a helyzet világos: extrém magas fertőzöttség mellett…..
gulyasgabor 2021.04.17 21:58:55
@Ekrü: A többi országban kicsit más a halálozási arány mint nálunk. Az egész EU-ban halnak meg összesen annyian mint itt.
A jelenlegi helyzetben ha valaki olcsó pénzből szeretne valamire való használt autót vásárolni nagyon körül kell néznie a piacon mielőtt letenné voksát egyik másik márka, típus, konkrét autó mellett. Válogatásra egyre kevesebb lehetőség adódik, mivel a használt autó árak már az előző években is…..
gulyasgabor 2021.04.06 15:51:09
@Szornyeteglajos: Subaru Impreza 1.6 20 év körüli vagy öregebb is lehet. Ha a hátulját meghegesztették. Sokkal többet nyújt az összes felsoroltnál, gond nincs vele, fenntartás fillérekbe kerül. Nekem kettő is volt. Most egy Legacy kombim van, ez 18 éves de újszerű, pedig van benne 260 ezer. És ez nem is rohad. 9 alatti a fogyasztás. Mondjuk ez nem jön ki 500-ból, csak megjegyeztem. Fiatot nem vennék újonnan se. Eddig nagyjából 30 autóm volt.
      Donald Trump amerikai elnök ma hivatalosan is megemlékezett Ruth Bader Ginsburgról, a Legfelső Bíróság 87 éves korában elhunyt bírájáról, és elrendelte, hogy eresszék  félárbócra a csillagsávos lobogót a Fehér Házon és a középületeken.      1916-ban választották meg az első zsidó bírát a…..
gulyasgabor 2020.09.20 16:58:25
@ámbátor: Az USA-ban a politikai máshová tartozás nem kerül át a személyes kapcsolatokba. Nem ellenségek, hanem a közös amerikai érdek képviselői. Van aki jobb oldalon tolja a szekeret, más meg a baloldalon. De mindketten előre.
Tegnap este az ATV-ben Vadai Ágnes még annyira sem volt hajlandó elhatárolódni Gréczy Zsolttól, mint a DK elnöke. Gyurcsány „hülyeségnek” nevezte az önmagáról meztelen képeket készítő szóvivő produkcióját, Vadai szerint a fotókat „Valakik ártó szándékkal kiadták, kiszivárogtatták, ellopták.” Gréczy…..
gulyasgabor 2019.12.26 16:51:47
@megamovieboy: "Kérdésfelvetés mint balliberális terelőtaktika taktika már maga a szerecsenmosdatás" Ezt utolljára Rákosi Mátyás műveiben olvastam szinte szó szerint, csak nem balliberálisok szerepeltek benne hanem burzsoázia.
gulyasgabor 2019.12.26 17:16:26
@megamovieboy: Az különösen érdekes, hogy a mondatodban megfogalmazottakat meg is valósítod. Konkrétan a poszt nem a politikai vetületével kívánt foglalkozni az ügynek. Te viszont eltereled arra síkra ahova szeretnéd. Eltereled a bűnügyi vonalról a politikaira, mintha ott mindent szabad lenne. Ez a terelőtaktika maga a szerecsenmosdatás.
gulyasgabor 2019.12.26 17:25:04
@megamovieboy: Ez nem hivatalból üldözendő bűncselekmény. A sértettnek kell feljelentést tennie. Tegyen feljelentést Borkai, és akkor lenyomozzák hogy ki és hol követett el bűncselekményt a sérelmére. Nála azért a korrupciós bűncselekmények az érdekesek, nem az hogy kit dugott meg.
  Valószínűleg a szűk kisebbséget képviselem, de a magam részéről borzasztóan sajnálom Gréczy Zsoltot. Az az igazság, hogy tulajdonképpen nem szól mellette semmi. Csupán az együttérzés.   Tényleg nem szól mellette semmi. Az ATV Egyenes Beszéd című műsorában, melyben bejelentette lemondását,…..
gulyasgabor 2019.12.22 21:34:00
@Glokta: Egyetértek. És felhívom a figyelmet arra, hogy a Snapchat(25milliárd dollár értékű tőzsdei cég) azon az ötleten alapul, hogy emberek egymásnak kínos fotókat küldözgetnek, és a következményektől védve legyenek.
Az amerikai Colorado állam egyik legfelkapottabb részén, Aspen sípradicsomának közvetlen közelében helyezkedik ez az erdei fenyőkkel körülvett tóparti luxusvilla, ami úgy néz ki, mintha egy hollywoodi mozisiker hátteréből pottyant volna ki! Kevés olyan megkapó ház van a világban, amit tökéletesnek…..
  Retrocukrászdából a legmenőbb croissant-ozó, és végre nem csak a belvárosiak örülhetnek!..
gulyasgabor 2019.02.25 16:10:12
@világevő: Nem értem miért vagy ilyen arrogáns. Elmondtam amit látok a külsején. És nem ez az első sütemény amit látok. Ha nem értesz egyet a színről alkotott véleményemmel, akkor mondd el miért néz ki ez jól. Sajnos nem engedi a rendszer hogy képet betegyek ide, de ha megnézel néhány francia oldalt akkor egyértelmű, hogy mire gondolok. De ezt Te is pontosan tudod.
  Az úgy kezdődött, hogy a Tipton csinált egy széria napszemüveget Pink Floyd-lemezekből. Szépen fogyogattak, és hogy, hogy nem, a hír eljutott valahogyan a Pink Floyd ügynökségéhez, a Perryscope-hoz. Ők pedig azonnal lelkes fenyítésbe kezdtek, hogy az ügyvédeik másodperceken belül a földdel teszik…..
Tábori élet A támaszpontok voltak az amerikai erők hátországai. Csak ezek nyújtották azt a viszonylagos vagy tényleges biztonságot, ahol a katonák igazán ki tudtak kapcsolódni. Az őrjáratról visszatérő gyalogosok tehát alig várták a percet, hogy újra a “dróton belül” lehessenek. Kondor László így…..
gulyasgabor 2018.08.24 09:59:53
gulyasgabor 2016.07.27 15:14:23
@nick papagiorgo: Nem többmilliárd adóbevételt hozott, hanem többmilliárd bevételt néhány olyan forgalmazócégnek amelyeket helyzetbe akartak hozni. Aki nem ütötte a pénztárgépet mindig, az az online pénztárgépet sem ütötte, ugyanúgy, semmi sem változott. Aki pedig ütötte, az csődbe ment két év alatt.
gulyasgabor 2016.07.27 15:19:11
@rearwindow: Pápa Marianne Szetlik Ferenctől örökölte a Józsefvárosi piacot, ahol először Tasnádi szedte be a pénzt, utána Pintér. Éves szinten kb. 5 milliárd jött be onnan+ a piac mögötti konténervárosból a csempészárú dömping egész Budapestre. Innen vannak a jó ismeretségek. De az övék a Club Tihany és a Petneházy Lovaspanzió is. Az összes adat megjelent az újságokban is az évek során, csak részletekben.
gulyasgabor 2016.07.27 15:22:34
@gulyasgabor: Pápa Marianne Szetlik özvegye volt. A későbbi férje a táncdalfesztivlon befutott és aztán operaénekessé avanzsált Kovács József, de már ő is meghalt. Tehát pont nincs keveredés.
IdealNewGenerat!on Az első napunk! 2013.08.14 22:48:20
Megérkeztünk.Igen! Természetesen már az indulásunkkor sikerült majdnem meghiúsitani az utazást,ugyanis addig-addig vettünk könnyes búcsút a családtól,mig kiderült,hogy 20 percünk van a teljes ellenőrzésre kapuzárásig.A körülöttünk lévő emberek konkrétan meggyilkoltak a…..
gulyasgabor 2013.08.14 23:38:13