Regisztráció Blogot indítok
Adatok
berian

18 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Do tej pory Victoria Beckham była królewskim profesjonalistą weselnym. W 2011 roku był oficjalnym świętem księcia Williama i Kate Middleton, aw tym roku również 19 maja odbył się ślub księcia Harry'ego i Meghan Markle. Brytyjski projektant przy obu okazjach zdecydował się na granatową suknię midi,…..
Balmain představil novou generaci supermodelů, ale žádný z nich není skutečný. V této sezoně se Balmainův tvůrčí ředitel rozhodl spustit virtuální armádu do bitvy, digitálně zpracované modely budou nosit a prezentovat svou novou sbírku. "Kdokoliv a všichni se mohou kdykoli připojit k stále…..
În cele din urmă, focurile de artificii colorate, focurile de artificii carnivore și pomul de Crăciun aprins, vine un an nou și promițător pentru toate femeile și bărbații. Succesul este reînnoirea continuă, sistematică și rentabilă a vestiarului. De unde cumpărăm haine ieftine, dar bune? Păi din…..
Egyre több magyar fiatal és idősebb nő fedezi ezt az új áttörő, egyelőre még szokatlan ruhadarabot. Mi is ez? Úgy közeltíhetjük meg a legjobban, ha azt mondjuk a klasszikus harisnyanadrág - nem combfix - és az overál szerelemgyereke.    Hogy néz ki? Az alja teljesen olyan mint egy hagyományos…..
Végre a színes tüzijátékok, a fülsüketítő petárdák és a lángoló karácsonyfák időszakának, jön egy ígéretes, reményekkel teli új esztendő minden női és férfi számára. A sikerhez hozzátartozik a ruhatár folyamatos, szisztematikus és legfőképp költséghatékony megújítása. Honnan vegyünk olcsó de jó…..
Az ár fogalma nagyjából újkeletű dolog az emberi kultúrában, hiszen régen csereberéléssel bonyolítottuk a kereskedelmet, és egy dolog értékét mindig csak úgy lehetett megállapítani, ha azt is tudtuk, mi lesz a cserébe járó tárgy vagy állat. Maga az ár korántsem egyenlő az…..
comment:com Hírek kávé mellé 2012.05.23 09:30:00
A Saturday Night Live legnagyobb baja, hogy a hatvanas években ragadt poén szinten, és a jelenetek több mint fele tévéműsorok paródiáira épül, legalábbis ezt írja a The Atlantic. Szerintem meg az, hogy a női szereplők közül csak Kristen Wiig volt igazán vicces, a faszik meg mintha…..
forrás: link..
Vastagbőr Fejér megye kipipálva 2012.04.26 11:01:00
"ezzel a programmal szemben mohó, zsákmányszerző gazdasági érdekcsoportok, hogy ne mondjam "maffiacsaládok", spekuláns nagytőkés "oligarchák" és a volt TSz-eket, állami gazdaságokat a többiek elől elprivatizáló nagybirtokos "zöldbárók" koalíciója jött létre." - indokolta…..
Nem lesz ez így jó, nagyon nem. Miközben a gazdaságot tovább lassítja a II. Széll Kálmán terv, egész egyszerűen kilátástalanságba csúszik a vállalkozói szegmens is. Márpedig ha valami, akkor a vállalkozások, a hazai vállalkozások rángathatnák ki ezt az országot a gazdasági…..
A használt termékek adásvétele manapság reneszánszát éli, és ez nem véletlen. Ha választhatunk aközött, hogy új vagy használt formában vásárolunk meg valamit, akkor is sokkal érdemesebb a másodkézből származó holmik felé fordulni.  Hogy miért? Íme 10 verhetetlen…..
Tudósítóink jelentik az alsóbb végekből, hogy nagyon úgy néz ki minden ellenkező és felforgató publicisztika dacára, hogy újból támadnak a használt ingatlanok. Van itt minden: omladozó, vízes, dohos, penészes, panel. Vigyázzatok! Megbízható ismerősöm, nagybátyja…..
Stocking Maria testharisnyában 2011.03.07 11:47:06
 ..
Stocking Penelope 2010.04.28 15:22:00
 ..
Cet.li Kitett magáért Győr 2010.01.12 21:28:00
Alighogy elindult Magyarország legingyenesebb apróhirdetés oldala mind a kiemelt 170 városban, máris élre ugrott az Kisalföld kistigrise, a dinamikusan fejlődő, autógyártó nagyhatalom: Győr. Az új jelszó: apróhirdetés győr. Ne keress tovább! Ha ingatlant, autót, gépet, állást…..
Appleblog Idén jön a maces Chrome 2009.11.14 11:56:00
Majdnem háromhetes kihagyás után gondolhatjátok, hogy Ádám minden munkát rám testált, szóval a következő pár napban az én híreimmel kell beérnetek, amíg ő gondolom valami Microsoft-termékkel orvosolja az elmúlt időszak Apple-túladagolását.Na de vágjunk a dolgok közepébe:…..
 ..
A mai naptól a Cet.li-re feladott apróhirdetések automatikusan megjelennek a Twitter-en is. A hirdetések a twitter.com/cetli_hirdetes oldalra kerülnek fel. Ezenkívül minden hirdetés megjelenik a turulcsirip.hu, twittertop.hu és yamm.hu oldalakon is.Ne feledd, a Cet.li-n minden…..
Ingyenes apróhirdetés mindenkinek: ez a Cet.li. Már induláskor elérhető 90 magyar városban...
Appleblog Ostoba a Genius? 2008.09.11 07:25:00
Hát, mondjuk inkább úgy, hogy félnótás (hahahahaha). Az iTunes 8-as új szolgáltatásáról van ugye szó, ami elvileg kitalálja, hogy milyen zenéket szeretünk hallgatni, és ezt figyelembe véve állítja össze playlistjeinket. Igen, mint a Last.fm, vagy a Pandora, csak most elsősorban…..
Nem sokat késlekdett a Puma, az új világrekord és az új világsztár megszületése után szinte azonnal kijöttek egy szerintem telitalálat játékkal, amelyben mindenkinek lehetősége van kipróbálni magát 100 méteren a jamaicai álomsprinter ellen. Persze az egész egy hatalmas…..
berian 2008.08.25 11:16:39
Nemhogy kinevetnénk, hanem egyenesen kitépnénk a hálókártyát a gépéből (jobb bele sem gondolni) annak, aki ezt merészelné állítani a Firefox 2-ről. Vagyis minden idők egyik legfalánkabb memóriazabáló böngészőjéről. Csakhogy a srácok a Mozillánál belevetették magukat az…..
Nőnapi első posztunkban a női önbizalmat erősítjük: Hugóval 20 nap után összejött a randi, ami egy 66 ezer HUF-os vacsora volt! Egyben rámutatunk arra, hogy hol van Aruba szigete. Itt. Még a legendás Koktél című Tom Cruise-filmben énekelte a Beach Boys, hogy Aruba, Jamaica ooo I…..