Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Virág Szita

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár nem mai a hír, de annál tanulságosabb, hogy a Semmelweis Egyetem új dékánja, Dr. Hunyadi László professzor egyik első kezdeményezésére, eltörölték az intézményben az augusztusi vizsgaidőszakot. Felálló és háborgó HÖK az egyik oldalon, jogszabályok a…..
Virág Szita 2013.08.14 15:49:37
Kedves Mindenki!
Ellentétben az előttem szólók nagy többségével, én az említett karra járok. Kitűnő tanuló vagyok (igen, az orvosin), gimnazistaként 3 OKTV döntőbe jutottam be. Csak azért mondom, hogy jelezzem, mennyire nem szerények az értelmi képességeim. És tudjátok mit? Általában utolsó előtti héten végzek a vizsgáimmal, úgy hogy előtte egész évben gürizek és magolok (mert bizony, gondolkodni is kell, de csak meglévő infók alapján tudsz valamit kilogikázni, magadtól nem tudod kitalálni mennyi a normális vércukorszint).
Utolsó előtti héten végeztem most is, úgy hogy minden vizsgán szerencsém volt (amellett, hogy tudtam) és a vizsgaidőszakban már 'csak' ismételnem kellett amit már tudtam és kvázi nem volt új anyag. Ha beteg leszek, ha kifogok egy kellemetlenkedő vizsgáztatót (mert abból van bőven), akkor egyből az utolsó hétre, vagy az utánra csúszok...
A csoportomból (tehát az induló 16 főből) nagyjából 8an fogjuk várhatóan harmadévvel folytatni szeptembertől, a többiek már csúsznak. Ebből a 8 emberből tudomásom szerint 2 embernek (az egyik én vagyok ugye) lett meg minden vizsgája júniusban, a többiek még küzdenek. És tudjátok mit, én nem érzem úgy, hogy praktizálni szeretnék, inkább kutató leszek.
Tehát, egy ember az, aki szerinted, kedves Cikkíró, alkalmas a gyógyításra, mert nem 'bukdácsol'. Nem akarok túl drámai lenni, de ha a te elveid alapján képeznének, akkor nem lenne elég orvos, és Te meghalnál. Korábban, mint kéne.