Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hddn

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utca emberét kérdezik az új iPhone 5s-ről, ami ebben az esetben egy iPad mini. Hát mindenki nagyon elégedett vele, van, akinek ízlik, van aki szerint kisebb. Napalmot rájuk. Ja, és rettenet várom a magyar megjelenést a sok balfasszal a bolt előtt.  ..
hddn 2013.09.19 02:57:50
@Xezs: aham. van benne igazsag, de a video nem erre volt kihegyezve, a sok onjelolt szakerto inkabb szomoru, nem mintha nem lehetne sajat "velemenyuk" egy muszaki kutyurol. gondolom neked is megvan a velemenyed a focirol, torvenyekrol, egeszsegugyrol,pedig sem jogasz sem sem orvos sem egyeb nem vagy...
hddn 2013.09.19 20:19:41
@Xezs: naugye, mindenki mindenben nagyon profi. igazad van a focit illetoen. a videon azert a lighter, smaller a legszakmaibb jelzo, okoskodo balfasz mindenhol van, de szerintem sokkal durvabb, h valakiben egyaltalan felvetodik, h az a ciki, h a legujabb iphonet nem ismerik. de ettol meg tenyleg szanalmas a sok majom, ebben igazad van.
Jó paraszt, de a pénz az pénz! ..
hddn 2013.09.19 03:32:29
@Xezs: huu "+%! meg. kemeny vagy... :D :D nagyon vagod a szakszavakat, kelletlen hasznalod a differencialni, maganszemely es egyeb szavakat, megjegyzem ilyen kifejezesektol nem lesz kisebb marhasag amit irsz. egesznapos parkolas visszaszoritasa??? akkor legyunk halasak a parkoloorak miatt, meg szerinted ez eletszeru!? inkabb hasznalati dij vagy ideologiat gyartva kornyezetvedelem okan tomegkozlekedesre valo atszoktatas, nem?
a maganszemely es jogi szemely fogalmat meg fusd at megegyszer.

az apro torvenyes fizetoeszkoz. el kell fogadni, akar tetszik akar nem (mondjuk nem kell bezuditani az asztalra). szamla nelkul ugysem lehet tudni fizetett-e s mennyit. de az okoskodo radios gyerek -ha jol hallottam nemes egyszeruséggel visszakuldi a bankba atvaltani az aprot- megert volna egy komolyabb vitat meg egy fonok kihivast,
hddn 2013.09.19 20:06:02
@Xezs: tokeletes erveles :D haaat, ha a maganszemelyt a hatosagival sikerult parba allitani akkor erdemes megegyzer atnezni...

ugyan nem ertem, hogy a "differencialas" altal erintett szerelo, vagy maganszemelykent csaladtagot korhazbavivo miert lenne luxuscikkhasznalo, nade mindegy. kikezdhetetlen, koherens ervelesed megismereset inkabb hanyagolnam.

de olvasni megtanulok :)
Subba Orosz igazságszolgáltatás 2013.08.29 11:34:00
Az álarcos fiatalokból álló banda megbúbolja a csávót, mert az 13 éves lánynak adta ki magát a cseten. Az iratait is elveszik, hogy azok alapján tájékoztassák a közeli hozzátartozókat a pedo rokonról. ..
hddn 2013.08.30 01:16:15
@prokee:
mondjuk kivancsi lennek te mit csinalnal a fiaddal ha a hatsojat arulna penzert, csak beletekertem a videoba de olybá tunt mintha nem nagyon tagadta volna, hosszutavon talan jobb neki, h nem himringyokent eli le az eletet, ezenkivul a "felettebb nagy" verest sem lattam a videon..
egyebekben erosen csusztatsz, mivel egy -a kiiras alapjan- pedifilt, meg egy penzert sexelo sracot erte eme csunya csunya atrocitas, nem egy otthonaiban bekesen egyuttelo homokos valakiket. de gondolom trendi hoborogni a koreidben. remelem ha a te gyerekedet kornyekezik kedves oregurak akkor hasonloan pc leszel.
hddn 2013.08.30 01:32:13
@prokee:
a formallogikara meg ra kell gyurnod... ha nem igaz,h pedofil, mert csak az alarcos sracok allitjak akkor az sem igaz, h azert verik mert homokos, mivel azt csak te allitod. egyebkent honnan veszed?? ugy gondolod?! az felettebb megalapozott... az egyetlen info, h 13 eves lanynak adta ki magat, tehat ezen feltetelezesre kellene reagalni (mivel tobbet nem tudunk), nem a kis fejedben levo kusza gondolatok alapjan mindenbe belekepzelt velt uldozes miatt rinyalni. ha pedofil megerdemli, ha meg siman meleg ahhoz meg senkinek semmi koze.
Egy fickó felkészülten és higgadt hangnemben koptatja le az őt rejtett számról zaklató telefonos ügyintézőt. Like a Boss!..
hddn 2013.08.27 11:13:39
@Xezs:
uuu, azert kemeny, h amit irasban latsz azt egybol igaznak fogadod el...
attol, h valami firkasz leir valamit attol az igaz? attol, h egy ujsagban latod, az nem egy ember velemenyet tukrozi irasban?
kendvenc ervem,h "az index/origo.. stb is megirta". mst elakadtam, gyorsan elolvasom valami ujsagban, h mi is pontosan a velemenyem es majd jol behivatkozom ;)

de ettol fuggetlenul a 90% idiotaban igazad van, el kene olvasni amit alair az ember, ha nem erti akkor meg nem kell alairni, a bankokat meg szabalyozni kell, mert ertheto modon a profitszerzes az egyetlen erdekuk...
hddn 2013.08.14 11:46:29
@neked ugatok:

figyelj mar, a hozzaszolas masodik reszeben neked adtam igazat ha nem tunt vlna fel :D mondjuk a szamok szerintem nem stimmelnek, de ettol kb igaza atartalekkepzes. az utolso mondat szinten a te allaspontodnak helyeselt.

te irtal oradijjat.

a masik reszt szinten felreertetted semmi bajom a jo szakemberrel, sot tobb kene belole, nem kommunikacioszakos, meg bolcsesz. pusztan arra utaltam, h lehet bunko ugyvedezni meg orvosozni -idonkent joggal- de ha jogi ugyed lesz vagy baleseted akkor egeszen mashogy fogod latni. es igen mindket teruletet sokkal nagyobb elmeleti es gyakorlati tudast kovetel meg -kovetelne meg optimalis esetben- es nagyobb felelosséggel jar mint az olajszuro ismerete. pusztan annyi bajom vlt, h leirtad h mindig szamla nelkul tolod egyebkent meg minden ugyvedet, kozgazdaszt elkuldtel a sunyiba. nade ugy gondolkodsz ahogy akarsz, nekem mindegy. ezen reszt lezartnak tekintem.
hddn 2013.08.14 12:24:54
@Nicknames:
csak az ingatlan meg az auto szamit, az egyeb ingoknal csak egy megfelelo mondatot kell mondani a vegrehajtonak es semmit sem tud elvinni. sokan nem tudjak de munkaberbol is le lehet tiltatni a tartozast, munkaja meg mindenkinek van vagy lesz elobb utobb. ha nem keres eleg jol csak a kamat vagy annak egy resze jon ki a letiltott reszbol.
A budai rakparton feltűntek a kerékpározás ellenfelei. Bár fogalmunk sincs, hogy merre lehetne elvezetni az EuroVelo 6 nemzetközi kerékpárútvonal részét is képező Bem rakparti biciklisávot, ha ott megszüntetnék, a II. kerületi ittlakunk.hu szerint mégis vannak, akik ezt…..
hddn 2013.08.24 18:48:52
@Perillustris:
szovegertesi problemaid vannak, egyfelol (emlekeim szerint az uttesten is fel van festve a biciklis jel azaz) nem szabalytalan ott kozlekedni bringaval, masfelol abbol, h a bicikli esetleg szabalytalan nem kovetkezik,h az auto szabalyosan kozlekedik ;) ha autoval biztonsagosan akarod kikerulni a cangat, akkor nincs eleg hely es at kell sorolni a masik savba, amitol mindket sav belassul bar gondolom te autoval inkabb elsodornad.... mivel autot es bringat is hasznalok pusztan annyit akartam jelezni, h a nem epp alkalmas bicikliutak okan minimalis odafigyelessel el lehet kerulni szamos konfliktust/balesetet.
hddn 2013.08.24 18:54:52
@Perillustris: en bringaval minden gond nelkul -egy ket gyalogost leszamitva- kb 1 perc alatt aterek a margithidon a jardan felfestett savon, szeles a jarda es nem sodor el egy auto sem mikor megprobal kikerulni. itt miert is kene lemennem az autosok koze? ja persze tudnam, az uton tudod anyazni oket es hoborogni.