Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JORGEE

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az EOSHD cikke szerint megtörtént az áttörés, ami jelentősen átrendezheti a piacot a digitális kamerák terén. A Canon nemrégiben kiadott új firmware-je szolgált alapul, amivel hivatalosan raw formátum érhető el kizárólag a HDMI kimeneten. A Magic Latern ezt a kódrészletet véve…..
A DSLR fényképezőgépek térhódításával és ezek videózásra való használatát a Canon 5D Mark II-es  indította útjára. Kiváló optikai választék és valódi filmes élményt köszönhetünk ennek a lehetőségnek.  Azóta már szinte szabvánnyá vált a videó funkció a…..
Először azt hittem csak egy tablet-ről van szó, amihez dokkolható billentyűzet. De nem. Ez egy power pc összenyomva és besűrítve egy full hd kijelző alá. Egészen pontosan a mérete 304 x 189,4 x 11,9 mm, amihez a billentyűzetet nem számítva 888 gramm súly társul. Ha már a…..
Colorcam Sony HX300 - Profi Konzum 2013.08.17 22:35:14
Rég volt dolgom konzumgéppel, tehát kaptam egyet. Véleménynyilvánítás közben mindig szem előtt tartom a kütyü piaci árát, a marketing szöveget és az alapján próbálom eldönteni a tényleges tudását az eszköznek. Ami a külsőt illeti, a formaterv a Sony-tól megszokott…..
Az LG deszka monitora járt nálunk, hogy a szuper széles monitorok körüli felhajtásból mi se maradjunk ki. Mindig próbálok rájönni, hogy a marketing körítés mennyire fedi a valóságot, és mégis mire jó ez a „csík”. Az alábbi  kiegészítőkkel érkezett a…..