Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Demokrata Balliba

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az LMP január végi kongresszusán megerősítette mind a 106 körzetben az egyéni jelöltjeit, és döntött a választási listáiról. Kerületeink politikusai jól szerepeltek (kiemelve). Parlamenti választási lista: 1. Schiffer András2. Szél Bernadett3. Ikotity István4. Sallai Róbert…..
Az alapító távozása után a többiek Együtt 2013 néven folytatják. Felcsuti Péter kilépett az Együtt PM szövetségből. Az ellenzéki tömörülés alapítótagja azzal indokolta távozását, hogy vezetékneve miatt hátrányos megkülönböztetés érte baloldali körökben. A neves…..
Szegény Corvinusok beérték egy trashvideóval, a Pázmányosoknak viszont jobban megy. A BTK HÖK jelenlegi vezetése dizájnos weboldalt csinált magának, ahol bulis kampányvideó is van. Tükör előtt felespohárból isszák a keresztényi életet. A PPKE egy Budapesten, Esztergomban…..
1. Először is, ki fogja finanszírozni? Van abban valami elszomorító, hogy 3,5%-os alapkamat körül még megveszik a forintot ugyanolyan 300-as eurószinten, mint eddig, ezek szerint a pénzvilágnak megér nagyjából ugyanekkora kamatelőnyt egy európai autokrácia fenntartása -- forró…..
Demokrata Balliba 2013.09.01 17:18:28
@toportyánzsóti:

Teljesen igazad van, ez egy narancsos-orbánista blog, melynek célja a nép összezavarása. Valójában a nép 95 %-a Orbán ellen van, de e miatt a blog miatt Orbán még reménykedik. Le a csúti cigány diktátorral!
Szokásunktól eltérően ezúttal képes poszttal jelentkezünk. Annak idején, amikor a trafikmutyi gyakorlati megvalósulása még újdonság volt, bejárta a sajtót az alábbi kép: a pásztói dohánybolt-hegy, ahol négy trafikot is összezsúfoltak egy épületben. Azóta persze ennél…..
„Ne drogozzál, ne verekedjél, és ne bántsd a tanárod, mert lesz ne mulass!" Körülbelül annyit fog érni annak a száz bűnmegelőzési tanácsadónak a munkája, aki szeptembertől kezdi meg szolgálatát az ország 14 év feletti diákokat tanító iskoláiban, mint hogyha ezt a…..