Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kenny69

21 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eddig összesen 135 szívmelengetően rút ghánai moziplakátot mutattunk be itt a Nerdblogon (amelyek közt azért akadtak szép számmal Fülöp-szigeteki mesterművek is). A téma azonban kimeríthetetlen kincsesbánya, hiszen messze nem láthattuk még az összes gyöngyszemet!..
kenny69 2018.05.22 12:35:54
@werinter: azért, mert a filmipar nem így működik :)
Ismered a számítógépes játékokat? Vagy inkább örülsz, hogy a gyerek csendben elvan a szobájában? Debbie McDaniel egy átfogó képet ad a számítógépes játékfüggőségről, a jelenségről, amely mögött gyermekek milliói vannak. Gondoltam beágyazom a videókat, de elég…..
Ősztől visszavonul a közszerepléstől a brit uralkodó férje. Az idén 96 esztendős Fülöp edinburghi herceg döntését a Buckingham-palota jelentette be. Eddig a rövid hír, azt azonban talán kevesebben tudják, hogy ezzel a visszavonulással elég sokat veszít a világ, hiszen az idős…..
kenny69 2017.05.07 00:18:21
@Molnárgörény: láttam màr jobb trollt.
Már alig fél év, mire megvehetjük az elővételes jegyünket a premier előtti előtti vetítésre, úgyhogy nem késlekedhetünk azzal, hogy időben megkezdjük a felkészülést. Hiszen fontos, hogy még időben birtokában legyünk az összes információnak, amely a legújabb Star Wars…..
kenny69 2017.04.01 15:14:25
Az egyelőre Young Sheldon címen futó projektet a CBS azt követően rendelte be 13 részes első évadra, hogy elolvasták a pilot forgatókönyvét, ami annyira bejött nekik, hogy nem is kértek pilotot belőle. Az első részt egyébként Jon Favreau (Vasember 1-2) rendezi és ő a sorozat egyik executive…..
kenny69 2017.03.14 12:47:07
@Trejo: lehet, Trejó, lehet...
Meleg felhangot kapna a minden szuperhősfilmet fricskázó Deadpool. Homoszexuális vonalat is bevonnának a folytatásba. Ryan Reynoldsnak nem lenne ellenére. Részletek tovább!..
kenny69 2017.01.20 16:51:47
@SJobs: meg helyesírás szótár.
A tavalyi év több mint 260 filmjére több mint 13 millió jegyet adtak el, a több mint 200 ezer nézőt érdeklő filmek száma 19-et mutat, és ennyi jelentkező erre a szintre bizony 2002 óta nem volt. Ami az össznézettséget illeti, pár éve még hevesen rebegték az imákat, hogy legyen meg a kritikus 10…..
  A Milla és a Kutyapárt közti párhuzam sok szempontból erőltetettnek tűnhet, azonban kétségtelen, hogy ennél lényegesen több a hasonlóság, így könnyen felismerhetővé válnak azok a lépések, melyek elkerülése mindenképp szükséges ahhoz, hogy az MKKP ne váljon az ellenzéki hiénapártok martalékává…..
kenny69 2016.10.08 10:29:58
@csentecsa: a nép, barátom.

ha ide is Soros Györgyöt, meg kaftános ördögimádó zsidókat akarsz vizionálni, sajnos el kell keserítselek.

Persze hiába is beszélek.
Az Emmy-rekorder sorozatból két évad van hátra, de nem azért, mert az HBO nagyon azt akarta volna. hogy ne legyen több rész abból a sorozatból  ami tévétörténelmet írt a maga 38 Emmy-díjával és aminek bemutatója óta kimutathatóan megnőtt az előfizetők száma, hanem azért, mert a két alkotó, DB Weiss…..
kenny69 2016.09.21 20:27:54
@]{udarauszkasz: el vagy tévedve, öcsém.
Neményi András MSZP- és Volner János Jobbik-alelnök mellett meghívták Baló György műsorába Kovács Gergőt is, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnökét. A téma a népszavazással kapcsolatos ellenzéki zűrzavar volt, és Kovácsnak sikerült olyat produkálnia élőben, hogy Neményi és Volner láthatóan kisebb…..
kenny69 2016.09.07 13:14:40
@implode: fogalmatlan idióta vagy. :D
Fél perc, de olyan intenzív, hogy a könnyed kicsordul bele. Bazinagy sárkány, élőhalott király, nyúlák kamasz Stark-gyerek, gonosz Ramsay, ifjú Ned Stark, vak Arya, csata, kardozás, depresszió. Jó lesz ez az évad. Április 26-ig már csak 30-at kell aludni.   ..
kenny69 2016.03.27 13:58:29
hogyvolt Ennyi volt a Breaking Bad 2013.10.04 12:00:00
Terveink szerint mostantól minden héten fogunk ilyen, de ennél vehemensebb videókat készíteni, mert szóban nehezebben tudunk elgépelni, és könnyebb is egymás fejét észérvekkel traktálni. Első próbálkozásra ez nem annyira jött össze, mert a Breaking Bad terén nagyon is…..
Jobbegyenes Nagyon égő 2013.11.17 20:28:30
A Magyar Nemzeti Arcvonal nevű izé pár napja úgy döntött, hogy egy kis könyvégetéssel dobják fel miskolci éjszakát. A kötetek és újságok eltüzelésével – amelyek közt ott volt Radnóti Miklós egy műve is – állításuk szerint magukat akarták megtisztítani. Hát, volna…..
kenny69 2013.11.17 22:33:11
Újpestről a reptérre vezető utat 3 km hosszúra csalták le egy csillagkapu segítségével. A BKK ellenőrei három taxis engedélyének visszavonását kezdeményezték, mert azok csillagkaput használtak, hogy lecsalják a távolságot. A taxisok reptéri transzfereket teljesítettek a…..
A brit NME magazin listáin mindig nagyokat szoktunk nézni, mivel zenei hetilap néha egészen furcsa sorrendet képes összeállítani egy-egy témában. Most minden idők legjobb ötven gitárszólóját próbálták összeszedni a szerkesztők és zenészek segítségével, aminek a végén a…..
A Disney a Lucasfilm megvásárlásával nemcsak a hat mozifilmfilm, a kismillió ajándéktárgy, játék és kütyü jogait vette meg, hanem a Star Wars Xmas Specialt is, és ami ennél sokkal fontosabb (bár korántsem annyira vicces), a tévés projektekét is. És ha már megvette, menten el is…..
Érdekes 4 év után elolvasni a bejegyzéseket.Érdekes módon visszasírom azokat az éveket. Ha belegondolok, milyenek voltak a 16-20-as éveim néha még én is meglepődök. Jó volt (látszólag) nem törődni semmivel,csak élvezni az életet. Persze ez így nem igaz, a faszomat .. ...írom…..
Ugye mindenki ismeri az alábbi József Attila verset: Születésnapomra   Harminckét éves lettem én -meglepetés e költeménycsecsebecse:   ajándék, mellyel meglepeme kávéházi szegletenmagammagam.   Harminckét évem elszelelts még havi kétszáz sose telt.Az…..
Két barátom épp a világ legjobb pizzériájából jelentkezett be Nápolyban, erről eszembe jutott, hogy mennyire fantasztikus élmény volt... Közben kiderült, hogy hetente járnak ide, van egy pár előnye, ha az ember Nápolyban vízilabdázik. :) És közben megírták, hogy azóta még…..
kenny69 2012.12.20 00:32:13
@blasiusii: höhö más tészta.
Mese habbal Bilbó, aki Zsákos, egy csordányi törp, komótos játékidő, hullámvölgyes baktatás, megházasítva egy újabb dimenzióval, expresszív tájképfestészet közvetlenül a szem előtt...Valami ilyesmi képpel az agyában cammoghat ki a néző a vetítőteremből, és az istenért…..
kenny69 2012.12.18 21:29:33
Én rajongója vagyok az egész LOTR univerzumnak, többször olvastam mind a három történetet (LOTR, Hobbit, Szilmarilok). Végigkövettem az interneten a film készítését, hétről hétre vártam a legújabb videókat amiket Jackson posztolt a forgatásról. Mégis félve ültem be a moziba, hiszen megannyi jó rendezőt láttunk már elhülyülni az utóbbi években (George Lucas, Steven Spielberg, James Cameron, Ridley Scott, stb stb).
Mégis mosolyogva jöttem ki a moziból. Nem untam.
Apróbb hibákat találtam csak a filmben, a lore-szempontjából a legnagyobb Szarumán papolása volt a fekete mágiáról meg, ami sehogyan se passzol bele a tolkien-i lore-ba.
Ez a 3d-faszverés is teljesen értelmetlen, de kit érdekel addig amíg lehet 2d-ben is nézni a filmeket?
Ami még zavart az a szinkron volt, látszott hogy korántsem fektettek annyi energiát bele mint a zseniális LOTR szinkron-ban, de ezt nyilván nem lehet a film hibájának betudni. Talán nem is volt annyi idejük rá.
A lényeg az, hogy a film jó volt. (Bár hülyeség ilyen érvet mondani), a mai hollywood-i szuperprodukciók között pedig kiemelkedő.
Látszik ezen az emberen hogy imádja ezt a világot, és megpróbál a lehető leghűbb lenni hozzá, és nem erőszakot tenni rajta, nem minnél többet kaszálni, csak elmesélni egy történetet.
Mosolyogva jöttem ki a moziból, mert a film elérte azt ami talán a legfontosabb: megint középföldén járhattunk.
És már kurvára jöhetne a következő.
kenny69 2012.12.18 21:30:12
Pénteken elindult a a Battlestar Galactica: Blood & Chrome websorozatos verziójának feltöltése a youtube Machinima csatornájára. Ahogy azt már megírtuk, a SyFy a másfél órás pilotot tíz, 7-12 perces epizódra szabdalta és darabokban tolja ki a netre. 2013 elején a teljes pilotot…..
SF.blog Újít a Barátok közt! 2012.10.01 11:10:21
Kiszivárgott két kép a Barátok Közt háza tájáról. Úgy tűnik, ők is olvasták írásunkat, amiben bebizonyítottuk, hogy fénykarddal minden sokkal érdekesebb, mint anélkül! Persze, lehet, hogy egyszerűen csak az sf vizeire akarnak evezni - erre utal a másik koncepciózus alkotás,…..
Gyakran előfordul sajnos a művészet világában, hogy az alkotók keze meg van kötve. Sokszor ül a nyakukra az eladhatóság minden fölöttiségét hirdető céges ember, aki nem hagyja a művészeket tenni a dolgukat (ez filmek esetében a leggyakoribb), vagy csak pusztán döbbenetesen…..
kenny69 2012.09.14 03:39:49
@Arcprotorp: akkor nagyon nem értünk egyet.
kenny69 2012.09.15 17:12:20
@Giggsy: Nem könyveltem el magamban, és igen, elég sokat elolvastam.
A kérdések háromnegyedére logikus választ ad(ott amíg a DLC-vel el nem baszták) az indoctrination theory.

Az első 4 kérdésedre válaszolva:
Gondolom érdekelte hogy az akkori ciklus népe/népei hogyan reagálnak a fenyegetésre. Vagy, nem akarta hogy bármilyen módon is "felfedezzék" (kicsit gyanúsabb az, hogy a Citadel egyszer csak megnyílik, mint az hogy egy nagy gonosz űrcsótánygéppolip nyitja meg) legalábbis szerintem.

Másik: Több százezer évnyi tapasztalat alapján mondja, hogy nem lehetséges a béke, de amúgy igen, ez a fajta érvelés nekem is sántított egy kicsit (mármint hogy azzal érvel hogy nem lehet béke)

www.youtube.com/watch?v=ythY_GkEBck
Isteni érintés, avagy az első kapcsolatfelvétel?  ..
kenny69 2012.09.03 14:24:51