Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsolt Androvics

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legmeghatározóbb életkorban lévő, 0-3 éves gyerekek nevelését és gondozását végző bölcsődei dolgozók 80 százaléka a legfrissebb KSH-adatok alapján havi nettó 100 ezer forintnál kevesebb fizetést visz haza, így munka közben a napi megélhetési problémáik (például a…..
Zsolt Androvics 2013.08.13 12:55:23
@lavór: Megértem mindenkinek kell a béremelés!DE én a pofámat befognám a helyükbe csak meg kell nézni délután hány szatyor főt kajával mennek haza nembeszélve a nyers alapanyagokat is onnan viszik haza!Ezek havi szinten kitesznek majd 2x fizetést nem beszélve arról nem kell munka után a konyhába görnyedni!Továbbá 4-5 ezer ft kafetéria is jár nekik!Akkor miről beszélnek??????????????????????????????????????????
Zsolt Androvics 2013.08.13 12:55:57
@eMM2: Megértem mindenkinek kell a béremelés!DE én a pofámat befognám a helyükbe csak meg kell nézni délután hány szatyor főt kajával mennek haza nembeszélve a nyers alapanyagokat is onnan viszik haza!Ezek havi szinten kitesznek majd 2x fizetést nem beszélve arról nem kell munka után a konyhába görnyedni!Továbbá 4-5 ezer ft kafetéria is jár nekik!Akkor miről beszélnek??????????????????????????????????????????
Ertsey Katalin LMP-s képviselőnő néhány egyszerű kérdést tett fel július végén Balog Zoltán EMMI-miniszternek "Miféle családbarát kormány az, amely éhbéren tartja a bölcsődei dolgozókat?” címmel.   Balog ugye nemrég reagált a bölcsődei dolgozók levelére, tegnap…..