Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nikkola

1 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1944-ben a Budapest Székesfőváros Közlekedési Rt. (Beszkárt) mintegy negyven darab kisebb-nagyobb plakátot készített az utazóközönség és a személyzet tájékoztatására, illetve figyelmeztetésére. Ebből a gyűjteményből mutatok be néhány érdekesebbet.  ..
Nikkola 2012.05.22 19:07:58
Egy kis ízelítő mit kaptok holnap! Két új dél-india filmsztárt találtam. A fiatalabbik sztár zseniális autós pisztolyos jelenete a végén egy robbanós epic CGI-vel. Amikor már úgy gondolod, nincs több videó amit kirakhatsz Indiából akkor találod a legjobbakat! ..
Ez gyors volt. Tegnap RC1, ma pedig RC2 helyett végleges is lett az RC1-ből. A 11.60 óta zanzásított changelog különböző platformokra (angolul) itt olvasható: Változások listája: Windows Mac Linux Letölteni az oldalsó banneren keresztül az Opera főoldaláról lehet.…..
Nikkola 2012.01.24 20:53:03
@knorbert: Itt jo a gmail.
Amikor először láttam a Megacápát a Gigapolip ellen gondoltam ilyen mélypont után nincs tovább. Azonban az Asylum nem az a filmstúdió, aki egy ilyen siker mellett fütyörészve elsétál, hanem húz tizenkilencre még egy lapot és folytatja a sztorit! Az ellenség pedig egy…..
Nikkola 2012.01.23 20:48:04
A krokodil ezt csinalta korabban: hungarian.imdb.com/title/tt0203425/

Hihetetlen nagy alapmu ez is, de tenyleg. :)
Több, mint negyven fiatal utazott a minap a prágai metrón nadrág nélkül, Muzeum és Florenc megállók között, aNo Pants Subway Ride nemzetközi akció keretén belül. Az akciót a Facebookon szervezték meg, a gyülekezőt a Vencel-téri lovas szobor alá hirdették meg a…..
Nikkola 2012.01.16 13:07:25
Ez a jól fésült currys Trokán Péter nagyon ott van a szeren, az a többszörös kiütés a végén priceless. Nem lehet betelni vele! Az egész jelenetből süt a realizmus és a fizika törvényeinek tisztelete. ..
Julia Roberts már egyszer megmutatta a nyakkendőkötés helyes lépéseit a Pretty Woman című filmben, de ismételjük át. Alexander Olch divattervező két francia modellt kért fel a tanítói feladatra. ..
A következő írást BS-Harou-nak köszönhetjük. Mivel a My Opera Mail a Fastmail-en alapul, ezért egy csomó advanced lehetőség van benne, még ha bizonyos részek hivatalosan nincsenek is implementálva. A nem implementált részek nem érhetők el a grafikus felületről, de URL…..
Boros Lajos a Saty-Rock nevű egyszemélyes zenekarával 30 éve énekelte a "Ne dőlj be" című számot, aminek a refrénje közben hanyatt vágta magát a színpadon és mint egy hintaló, úgy dőlt be minden "nedőljbe" közben. Szeretnék most én is bedőlni és úgy…..
A Twilightmániások és divatrajongók körének metszete már régóta tudja, hogy a film hősnőjének, Bella Swannak az esküvői ruhája Carolina Herrera alkotóműhelyéből kerül ki, de magát az ámulatba ejtő darabot egészen a premierig nem láthatta a nagyközönség, mivel igazán…..
A kémes-ügynökös filmek egyik meghatározó mellékszereplője a nyugdíjas szuperkém, aki antikvitásokkal telezsúfolt irodájában ülve mereng a hidegháborún.  Általában a főhős kalandjainak a közepén jut el hozzá és segítségért fordul hozzá. Ebben az esetben az öreg…..
  9 esztendős volt, amikor először találkoztunk vele a vásznon. Azóta szépen kipendült ez a lány, ahogy Szolnok környékén mondják. És végre igazán játékos képek készültek róla. Hurrá! Az eddigi fotóit nem mindig kedveltük, mintha állandóan azt…..
Oahhhh, Mert & Marcus legújabb, ultraszexi sorozata Sasha Pivovarovával és Anja Rubikkal robbant egy kicsit a kedélyeken. Jót tett a Vogue Parisnak Emmanuelle Alt, akinek eddig is nagy rajongója voltam, iránta érzett szerelmem (haha) pedig egyenes arányosságban nő…..
Nikkola 2011.09.28 18:35:46
Régóta izgatott a kérdés, hogy vajon mi a férfiak véleménye a sminkelésről, és főleg az, hogy mit utálnak ezen a téren. Meg is kerestünk egy sor ismerőst, akik közül 26-an segítettek nekünk a véleményükkel. A minta persze nem reprezentatív, hiszen az ismerőseink közé…..
Szép csöndben megjelent az Opera 9.25, azaz felkerült az Opera szerverére. Nyilvánvalóan csak apró hibajavításokat tartalmaz a korábbi verzióhoz képest, hiszen most az új, 9.50-es Operát fejlesztik a programozók. Update! Az új verzió hivatalosan is megjelent, a hozzá tartozó…..