Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dashausingatlan

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az OC egy örök témát dolgozott fel legfrissebb elemzésében: miért árazzuk többre a lakásunkat annál, mint amennyit valójában ér? Kimazsoláztam a lényeget, úgy tűnik öt hibát követünk el leggyakrabban:   1. Elfelejtjük, hogy 2013 van 2008 óta a lakáspiaci árak 20%-kal…..
Na igen, ez a különbség a magyar és a kínai szocializmus között. A magyar komcsik kétségbeesnek, mikor rájönnek, hogy a frissen épült házról lefelejtették az ablakokat. Tudjátok, mint A tanú híres jelenetében. A kínaiaknak viszont a szeme sem rebben. Egyszerűen ablakokat…..
Dashausingatlan 2013.10.29 17:15:37
"Miért mindig csak a tulajról vannak ilyen történetek? Vannak érdekes dolgok a másik oldalról is." - figyelmeztetett Kuruttya a Sunyi tulaj, aki lenyúlta a kauciót (is) című posztnál. Egyből be is kommentelt néhány esetet tanulságul. Nem mondom, hogy nem tudok elképzelni…..
Alighanem az elmúlt öt év egyik legmeglepőbb lakáshirdetése landolt az Urbanistánál. A szövege szerint: Budapest 16. kerület Sashalmon 365 nm-es telken 90 nm-es, 3 szobás felújítandó ház sürgősen eladó.Pillanatnyilag lakott, de kilakoltatási végrehajtás határozat megvan.Így…..
Elindult a "RUGURU, az orosz kapcsolat" Németországban és Angliában is. A magyar üzletemberek és vállalkozások mellett ezentúl a nyugat-európai ügyfeleknek is elérhető a RUGURU minden szolgáltatása. Cégalapítás Oroszországban (moszkvai vagy szentpétervári…..
  Soha nem értettem miért érdemes a képekkel variálni egy hirdetésben, hiszen a vevő odamegy és látja, hogy mi a helyzet. Nos nem szeretném kizárni a matematikai esélyét annak, hogy létezik két tökéletesen ugyanolyan lakás Torontóban és Budapesten, és hogy ezeket valaki…..
Olyat ugye már láttunk, mikor két lakást hirdettek ugyanazzal a fotóval (ráadásul az egyik Torontóban volt, a másik meg Pesten), de olyat nem amikor ugyanannak a lakásnak a fürdőjét kétféle fényképpel tolták fel a netre. Itt az egyik albihirdetés és itt a másik. Nem úgy…..