Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sztárk

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
www.internetcasino-games.net..
Sztárk 2013.11.14 17:40:43
Kocka 3 avagy Cube Zero (2004) A kocka 3. utolsó része. 2 évvel a 2. rész után jött ki egy 3. rendezőtől...  Ez egy, ahogy a címe is elárulja egy amolyan előzménynek mondható. Sajnálatosan van egy filmbeli hibája, ami az első részre akarna utalni, de nagyon elrontották... De…..
Reagálás a Nerd Tiger Electronics videójáraNehéz volt filmezni a képernyőt, mert csak dőlt szögben látni. És én másképp láttam a tükröződést, mint a kamera, azért van az, hogy néha valami tükröződik a háttérben. Később ennek orvoslására meg a kamera kijelzőjéről…..
Sztárk 2013.10.20 19:52:18
Kocka 2 Hiperkocka(2002)   Ahogy megígértem jön a folytatás. A blogon olvasni lehetett már erről a filmről, de a kedves kolléga csak a második részt látta csak, így megegyeztünk, hogy én is leírom a filmet mivel én láttam az összeset. Vágjunk is bele a közepébe, mert nem…..
A kocka egy eléggé felemás film triólogiává sikerült. Hogy miért is? Mivel a 3 filmet 3 különböző rendező rendezte ezért nem is várhatunk remek, kerek történetet. Az első 1997, a második 2002-es (igen, 5  év) és a harmadik 2004-es. Ebbe a bejegyzésbe azz első résről…..
Üdvözletem! Sztárk vagyok, és Tegnap kaptam adminisztrátori "rangot" ezen a remek blogon. Boldog vagy, hogy én is része lehet mától a sikernek. Remélem mindenki élvezettel fogja olvasni az én soraimat is. Akkor Lássunk neki.: Jay és Néma Bob visszavág Előre leszögezem, hogy ez a…..