Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Barakis (törölt)

0 bejegyzést írt és 4604 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Helló-belló! Ma egy komment keül terítékre, amit pokyvali írt nekünk. Tessék megvitatni és  szorgosan küldözgetni nekünk a történeteket!*UPDATE: Kedves Olvasók! Új történettel legközelebb január 2-án jelentkezünk. Addig jó mulatozást holnapra és BUÉK…..
Barakis (törölt) 2008.12.30 11:34:24
@kovi1970: Más megkeresett pénzét elkölteni ősi magyar szokás. Faszom, a végén még kilyukadunk oda, hogy mindenki a fizuja felét fizesse be valami gyermekrák alapítványnak.
Barakis (törölt) 2008.12.30 11:45:39
@kovi1970: Ezt az erkölcsi érzéket picit kifejthetnéd bővebben. Mi ez? Máltai szeretetszolgálat? Benyomta, és akkor mi van? Jah, hogy neked nincs ismerősöd. Szar ügy. Azért ne már egy takarítói állás miatt sírjunk. Azt végképp nem mondhatod, hogy más szakképzett embertől vette el az állást.
Barakis (törölt) 2008.12.30 11:58:32
@kovi1970: Azért a komment végét is olvasd már el...
Tisztelt olvasóközönség, tisztelt blog!Mint minden évben, idén is elkezdődött a petárdaszezon. A felkészültebbek már november végén embertársaik idegeire mennek, habár ezen szorgalmas emberek száma évről-évre mintha csökkenést mutatna.Egyes tűzijátékok…..
Vendégszerzőnk, Borbás Barnabás írása  Nem értek egyet például azzal a helyzetleírással, hogy milyen bölcs a magyar nép, mert nem rohanta meg a bankokat, és nem vette ki a pénzét. Az emberek többsége azért viselkedett így, mert még nem fogta föl, hogy válság van. -…..
Bár az M0-s forgalomra gyakorolt áldásos hatását egy percig sem vonjuk kétségbe, azért az építés súlyos hiányosságaira már az átadás másnapján felhívtuk a figyelmet. A csömöriek -akiktől helyenként hetven méterre megy el a forgalom - szenvedik meg leginkább a zajvédelem…..
Hogyan is tette tönkre a blogom egy bimbódzó kapcsolatomat?Az alábbi sztori a történelemmé vált virtuális csajozási korszakom egyik "élménye" volt. Egy ideje már próbálom összerakni és megírni, de eddig egyéb más témák súlyossága és aktuálissága miatt nem…..
Munkahelyi (T)error Szívás 2008.12.20 09:00:00
A munkahelyeken történő dohányzás szankcionálása nem új keletű probléma. Ezt a véleményt kql írta és a headhunter.blog.hu oldalról "loptuk"! Köszönet érte! Mellesleg végre tényleg vége a hétnek. HURRÁ!  Jó pihenést Mindenkinek!!! A munkahelyemen már…..
Modorosblog Modoros fiatal párok 2008.12.20 09:29:00
Kívánok, kézcsók!Ismerjük már a modoros férfi és a modoros nő legfőbb prototípusait. Nem, nem linkelek - ott van minden alul. Ahogy az élet minden területén tapasztaljuk, itt sem feltétlenül az ellentétek vonzzák egymást; inkább a "modort a modornak" elv…..
Végre itt a péntek, komolyan azt hittem, hogy már soha nem lesz vége ennek a hétnek... Ahogy azt megszokhattátok, szombat-vasárnap pihenek és nem lesz új bejegyzés, majd hétfőn jelentkezem. Kellemes hétvégét Mindenkinek! *UPDATE: Mivel nekem holnap nincs oktatás fősulin,…..
hángörienidiocc Az erőszak vége 2008.12.17 22:50:00
A hétfőn elfogadott törvénynek köszönhetően júliustól (miért pont júliustól, miért nem már januártól?) Magyarországon is lesz azonnali távoltartás. Az Index.hu összefoglalója szerint:Az új törvény értelmében hozzátartozók közötti erőszaknak minősül minden olyan…..
Az APEH illetékkezeléséről külön fejezetet lehetne nyitni. Íme egy újabb gyöngyszem: Tisztelt Zugügyvéd!2008 nyarán kötöttünk egy adásvételi szerződést egy lakásra, amelynek a tulajdoni lapja sajnos nem volt tiszta, mert alapító okirat módosítás volt/van…..
Az ember a Boráros térről betakarított tarlórépáját betárolja a 76-os troliba, aztán mire hazaér a Garay utcába, addigra az asszony is megjön a Városligeti tórol a libákkal. Vagy Önök szerint milyen lehet egy parasztház jellegű lakás a hetedik kerületben? Van benne egy…..
Barakis (törölt) 2008.10.07 08:56:24
Néha óhatatlanul előfordul, hogy Szegényembert küldöm magam helyett a boltba. Egy-egy ilyen akció eleinte eléggé borította a költségvetésünket, mire rájöttem mi az oka. Bár mindig ő volt kettőnk közül a gyakorlatiasabb, vásárolni meg kellett tanítanom. Ő soha nem értette,…..
Péter a bokorban, fa tövében és ki tudja még mi mindennel álcázott fura helyeken elhelyezett sebességmérők ellen tiltakozik. Mért van az, hogy sok helyen nem figyelmeztetnek minket, hol számíthatunk radar kontrollra, hiszen így a kecske is jól lakna, vagyis ennek tudatában nem…..
Mindig is izgatott, milyen lehet egy luxuspanel. Pezsgőfürdő a babakocsi-tárolóban?  Bungee jumping a szemétledobóban? Az ajtó elé kitett cipőket kipucolja a közös képviselő? Vagy esetleg ő a liftes fiú? Aztán két-három éve láttam egyet. Az így hirdetett lakás egy…..
Két ellentétes véleményt megformáló levelet teszek közzé.Az első elítélő véleményt formál a virtuális ismerkedésről, sejtésem szerint azért, mert eleddig semmiféle eredménnyel nem járt. Mindenkinek szíve-joga, de sohasem árt megvizsgálni, hogy vajon a rendszer rossz-e vagy…..
Újabb kedves olvasó tisztelt meg élménybeszámolójával. Tanulságos kis szösszenetek: érdemes leszûrni ezekből is a tapasztalatokat és a saját találkozásainknál alkalmazni ôket, mert az okos a más kárán tanul...Szakítás után néhány héttel első randi egy…..
Ma úgy látszik a szexolimpia Usain Boltjaival van dolgunk, akik nem figyelnek a barátnőjükre, de miért nem? Srácok, csak egy kicsit tegyétek már oda magatokat, ne maszatoljatok.   Mivel minden vég valaminek a kezdete is egyben, ennek jegyében leírnék egy  szakítós…..
Nemrégiben rábukkantam pár érdekes netes randevú leírására nemrégiben, amelyeket - szûrve - szeretnék megosztani veletek. Igen tanulságosak - legalábbis az olyan emberek számára, akiknek az alapvetô randizási szokások, elvárások és udvariassági gesztusok ismeretlenek. Másoknak…..
Helló-belló! Végre péntek van, holnap pedig kezdődik a hétvége! Remélem egy kicsit megkönyörül rajtunk az időjárás is és végre nem kabátban, pulóverben fogunk vacogni.Még szerdán kaptam az alább levelet egy kedves Olvasótól, aki a hipermarketekben uralkodó kaotikus…..
Barakis (törölt) 2008.09.19 11:36:49
Mostanában rengeteget hallunk különféle lehallgatási botrányokról. De vajon csak a politikusokat érik ilyen atrocitások? Levélírónk is erre keresi a választ.Természetesen továbbra is várjuk a leveleket a  munkahelyiterror@gmail.com címre (örömmel jelenthetem hogy sok-sok…..