Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nagy Endre

0 bejegyzést írt és 1885 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Peti jelentkezik sajnos újfent sarjadó bajusszal, és máris közli, hogy vége felé közeledik a boxhét, én meg rádöbbenek, hogy milyen régen néztem végig egy VV adást elejétől a végéig, úgy normálisan. És mivel ez a mai sem tartogat abszolút semmi izgalmat, ezért a nekem jutott 5 perc figyelmet a mai…..
Friderikusz Sándor az alábbi nyilatkozatot juttatta el az Indexhez. A nyilatkozatot változatlan formában közöljük: FRIDERIKUSZ SÁNDOR NYILATKOZATA Ezen a héten kedden a Blikk című lap valótlan állításokat tartalmazó cikke nyomán szinte valamennyi hírportál arról tudósította a közvéleményt, hogy…..
A Népszabadság írta meg ma reggel elsőként, majd szépen sorban mindenki, hogy a TV2 Hajdú Péter producerkedése mellett feltámasztja a Naplót, amihez több, korábban a műsorban dolgozó tévést, újságírót is megkerestek. A cikkekre válaszul a TV2 ezt a sajtóközleményt hozta le: A TV2 Csoport hír- és…..
Nagy Endre 2016.03.21 17:11:56
@unionista᠍: biztosan, de nem is erről írtam na mindegy.
Nagy Endre 2016.03.21 18:47:30
@unionista᠍: nem szurkolok egyiknek sem.
Mintha csak összebeszélt volna az RTL és a TV2, a Got Talent szombati adása után a Sztárban sztár vasárnap untatott halálra, pedig a műsor ne volt sokkal rosszabb, mint a múlt heti, sőt, egyszerűen csak most lett tele a tököm vele és jutottam el oda, hogy a következő két hetet…..
Ha nem tudom előre, hogy ez egy botrányos epizód lesz, akkor eszembe nem jutott volna az első tíz percben, hogy az Összezárva Friderikusszal Árpa Attilával készített epizódjával valami nem stimmel. Bejött a pali, ahogy előtte Tóth Gabi, Rubint Réka vagy éppen Gyurcsány Ferenc,…..
Még tart a The Voice párbajköre, jövő héten újabb indulókkal, de mivel egy kör már lement, meg tudjuk nézni, a mostani felhozatalból kik azok, aki veszélyesek lehetnek Király Viktorra. Nagyjából mindenki. Ha elvonatkoztatunk attól, hogy a The Voice az élő adásokig…..
Kathleen Gati, azaz Gáti Kati már több amerikai sorozatban is feltűnt, szerepelt a Született feleségekben, az Arrow pilotjában, a Weeds-ben, az Alphasban, meg még kismillió másban is (itt a teljes, lenyűgöző lista), 2012 óta pedig a General Hospital című szappanopera állandó…..
Ha a múlt heti adás az volt, amiben nagyjából minden stimmelt, akkor az e heti meg az, amiben két, na jó, három produkciótól eltekintve nem nagyon jött össze a dolog. A Wolf Kati köré felépített produkció valóban szuggesztív volt, de az átlényegülésből az énekesnő pont nem…..
Az eheti kiadás a cukiságra, a bikicsunájozás énekes-táncos-erőemelős változataira és egy testmódosító brigád sokkolónak szánt előadására épít várat, de a mocsár ezt is elnyeli, még mielőtt leégne az egész kóceráj. A nyilvánvalóan csak díszítőelemnek szánt…..
Magyar idő szerint vagy kedd, vagy szerda hajnalban dől el, hogy a fenti párosból kit juttatnak be a zsűritagok az élő adásba, ugyanis ekkor kerül sor az amerikai The Voice Knockout Round, azaz egyenes kisesés című fordulójára, amiben az énekesek egy maguk választotta dalt…..
  Nem is az volt a legnagyobb baj a Got Talent második adásával, hogy egy magát költőkent aposztrofáló nő levetkőzött benne, amit a zsűri két férfitagja úgy bámult, mintha akkor láttak volna először ilyet (Márkónak a szava is elállt), hanem az, hogy a kórosan sovány…..
Ezért muszáj minden alkalommal közvetlenül vásárlás után megnézni a blokkot: Ma beugrottam - bárcsak ne tettem volna - a Sparba pár péksüteményért. Siettem, így bár soknak tűnt a fizetendő összeg, sajnos nem néztem meg a blokkot. Utána még posta, gyógyszertár, majd aztán…..
A Bors rúgta a szaros bilit az égig ma reggel azzal, hogy leírta: Koncz Zsuzsa úgy érzi, persona non grata lett a közmédiában. Mindezt az atv egyik műsorában mondta el, ahová ugyan egy koncert DVD örvén ment be, de hamar politizálni kezdett, és kicsit sérelmezte, hogy 2010 óta nem…..
Nagy Endre 2014.12.03 16:48:08
@egyenlítő: A közmédia most abból áll akik a Fidesz seggét nyalják vagy bólogatnak nekik.A normélis országokban a köztévében mindenkit meghívnak aki tehetséges.Aki Konczot szidja az szidja ezzel együtt a szüleit meg azokat akik rajongtak érte korábban.Nem kell szeretni de el kell ismerni még mindig hiteles.
Elindultunk hát, itt van a műsor, ami a frászt hozza az értelmiségre, legalábbis a facebookon és az újságokban, mert az RTL lekutatta a nézettséget, és hoppácsak, a VV leginkább a diplomás városlakó fiatalokat érdekli, de hagyjuk, nem minősítjük a műsort fröcsögve köpködőket, mert nem akarunk pont…..
Nu, akkor ez ennyi lett volna, köszönjük a megtisztelő figyelmet, találkozunk vasárnap este a VV7 beköltözésekor. Jóccakát!  sixx: Mészáros Molnár Andrea lett a dzsungelkirálynő, nem nagy meglepetésre.  sixx: Ha nem hazudnak Balázsék, akkor döbbenet, 980 000 szavazat…..
Nagy Endre 2014.11.14 12:19:44
@egyemakisszíved: Neten lehetett szavazni!Mindenki annyiszor ahányszor akar nem volt meghatározva!Én Anduira nem tudtam pl.a végén egyszer sem mert azt írta ki, hogy túl gyorsan küldtem el a szavazatom.(amit persze nem tudtam)De Éváékra pl lehetett szavazni gond nélkül mások szerint.Gondolom a rendszer túl terhelt volt Andinál....
Nagy Endre 2014.11.14 12:29:37
@Lipton: Éva tényleg ügyes volt nem firtatom.Csaj létére megette azokat a rovarokat.Bárdos is ügyes volt.De Évánál ez volt a maximum feladat megoldásban.Én szerintem ő is csak szerepleni ment ki mint Aurelio erre szerződtették, ügyeletes szarkeverés és majd jelentkezz a pénztárban kb.A koporsóban fekvés lekötözve állatokkal sötétben szerintem sokkal megpróbáltatóbb.
Szerintem ha nincs Éva így is lett volna konfliktus elöbb utóbb.De jó hogy volt egy Pityu, Krisztián Bárdos akik egyfajta egyensúlyt képviseltek, magyarul nagy balhék miattuk se voltak.Nem véletlen hogy Éva Pityuhoz törleszkedett, mert majd gondolta pártját fogja ha túl geci lenne...Nyertessel meg már a reptéren haverkodott feltűnöen ahogy zsuzsa elmondta.Tudta jól kiket lehet majd manipulálni kellő esetben.De ez nem a Való Világ.
Ez az az adás, aminek semmi értelme nincsen, mert tulajdonképpen már vége az egész mókának - az esti bejelentkezés előtt lement a végső bátorságpróba, már csak az van hátra, hogy a nézők megszavazzák, ki nyerje meg ezt az évadot - ennek megfelelően a szórakoztató faktor…..
Nagy Endre 2014.11.12 12:29:38
@Panam: Én nem lennék Éva helyében, irigy meg végképp nem vagyok rá nincs miért meg nem is szorul rá de sokan vannak ezzel így.Gáz hogy végig "kurválkodta" a bulvárt, a médiát és még itt tart.Nem hülye egyébként csak állandó kezelésre szorulna szerencsétlen.

Más.Aleska majd megőrült mikor megtudta nem ő nyerte a legjobb dekoltázs díját.Az a fej....:-)))
Balázsék azzal kezdik, hogy sírós epizód jön, aminek nem örülünk, ki a tököm akarná sírni látni Miss Gyémántot és Bunyós Pityut? Bárdos tegnapi kiesése után egy szarós poén azért még belefér a műsor elején, közben az albínó sün, akit én ezennel elnevezek Jánosnak a…..
Nagy Endre 2014.11.09 19:31:45
@MZ/X hip hip hurrá: Viszont tudta hogy a blogját sokan olvassák majd és befolyásolja majd a nézőket.Van ugye amit az RTL lead és van a egy ember aki a benntről látja az eseményeket jó esetben azt írja le ami a valóság. Ez nagy különbség.Erre az elején rájöhetett volna.
Nagy Endre 2014.11.10 11:22:12
@Kellemes Zérókomponista: az max a kezelőorvosa tudja leginkább, de ahogy hallhattuk tegnap. szar gyerekkora volt.
Kín és szenvedés. Akár ez is lehetne a mai adás alcíme. Egyéni szoc problem, hogy továbbra sem tudom elviselni Éváék sunyi geciskedését, így szerintem se nem viccesek, se nem szellemesek, csak szimplán parasztok, de hát ők ezt tudják, nem most jöttem le a falvédőről, nem…..
Nagy Endre 2014.11.09 19:57:43
@_most_: Aki ad magára?Én nem a mostani szériák alapján ítélnék...Az első kettő jóval vállalhatóbb volt mind tartalmilag mind a szereplők miatt.Ennyit változott a világ azóta meg a nézők kiszolgálása.Nem azzal van a baj ha valaki elvállal egy ilyen műsort,Kapnak érte szépen fizut de cserébe kemény szerződés jár sok kötelezettséggel.Erről a kettőröl senki nem beszél de így van.Andi a Szombat esti lázban nagyon megkínlódott a botlábú Bárdossal csodáltam a türelmét, és a munkáját csinálta.Hozzáteszem hogy az RTL legszinvonalasabb licenc műsora szerintem ez.Amúgy meg aki a való életben is emberként él az a dzsungelben is az lesz és sem fog szégyenkezni a műsor után.Aki meg tapló volt az meg nem fog mert neki ez a "normális".
Rájöttem, hogy miért is nem tetszik nekem ez a második/negyedik etap, amiért az alekoszos, vvévás Való Világ sem tetszett (na jó, tetszett), hogy túl sok a pofázás, a fúrás meg a faragás, de cselekmény az nulla. Igen, bezzeg régen… Aurélió és Laci csinálták a műsort, egész…..
Volt egy pillanat a tegnapi Celeb vagyok…-ban, asszem úgy a hetvenedik perc környékén, amikor Bárdos András olyan arccal állt a dél-afrikai dzsungel közepén, az Add ide a didit, a didit add ide című, méltán híres slágert éneklő, magát hullarészeg dzsungellakónak eladó Pákó…..
Nagy Endre 2014.11.02 21:48:22
@Onereality: Ahogy az előző szériák emberei is elmondták nemcsak balhé volt jókat dumáltak.Nyílván egy normálisabb beszélgetést nem adnak le mert az kit érdekel ha nincs benne sírás, a másik kibeszélése vagy valami nagyon bulvár dolog.Azt hiszi azokra nem vevők az emberek mert már annyira elhülyültek hogy csak a balhé élteti őket:D Itt korban idősebb emberek is vannak és nagyrészük normális nem az elhasznált celeb vagy ismert ember figura.Show elemnek és balhé forrásnak Baukó és Pákó lett szerződtetve.Őket lehet ráncigálni és helyzetbe hozni hogy a nézőknek ne egy normális adást nézzenek.
Olyan mélységeket birizgál ez a műsor, mint még talán soha, és egy motívum annyira hangsúlyos most, hogy érdemes volt rá ezt az egész másfél órát felhúzni. Mondjuk ki, Éva rémuralmáról van szó, és annak sokszínű mögöttes tartalomrétegeiről, amiket Bárdos elegánsan,…..
Elkezdődött a messiásként várt negyedik etap. Kicsit megváltozott a műsorstrúktúra: egy napos delay-jel adják le az eseményeket, de a felkonfok továbbra is élőben mennek, plusz VV Éva, Gyémánt Aleska, Bunyós Pityu, Bárdos Bandi és Puskás Peti (meg még pár számomra abszolút…..
Nagy Endre 2014.10.30 10:48:12
@tibi111: Éva nem fog megváltozni ez már világos.Ok letette a piát de nincs garancia arra hogy nem fog újból inni mert alkoholista.és ide is eljött annak tudatában hogy pánikbeteg ahogy a VV-be is úgy jelentkezett hogy nem mondta el ezt.Ő tudja de el lehet ezzel mártírkodni egy darabig a többiek még nem ismerik igazán.Hogy ki kurva és ki nem az érdekes.Aleska a saját testéből élt és nem férfiaknak árulta hanem ugyanolyan megfizetett pornósokkal szexelt mint ő maga.Ráadásul az ő döntése volt.Még mindig tisztességesebb mint mindig más palinál aludni, kihasználni balhét rendezni rendőrséget ráhivatni stb.Magyarul kihasználni lehetőleg mindenkit aki a környezetében van.Aleska nekem most egy pozitív valaki, nem játssza meg jobban magát mint más és nem szarkeverő.Úgy látom a mostani csapat eléggé higgadt nem a "hol a kamera, hova nézzek típus".meglátjuk mi lesz a továbbiakban.
Nagy Endre 2014.10.30 11:43:08
@Nagy Endre: Engem sem az érdekel.
Nagy Endre 2014.10.30 11:48:32
@vörösbor(de)minőségi: Bárdos azzal a feltétellel vállalta a szereplést hogy blogot írhat.Ez teljesült.
Érdekes hogy Vadonék állandóan rajta rugóznak (a felét nem tették len annak melóban mint ő) hogy milyen.Miért kéne valakinek másképp viselkedni mert kamerák vannak a közelben vagy éppenséggel műbalhét generálni a nézettség miatt?Arra szerződtettelek mást.Úgyis figyelik a szerkesztők az eseményeket s irányítani fogják azt.