Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A Parittyás Hangja

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A bálnaháború már hosszú ideje dúl a Föld óceánjain, az egyik oldalon a Greenpeace és az annál radikálisabb szervezetek, például a Sea Shepherd, a másik oldalon pedig Norvégia, Izland és Japán bálnavadász-cégei vívják ezt harcot...
A Parittyás Hangja 2014.01.29 09:45:16
@killertom24: Mesélj, hogy vagytok ott a zárt osztályon?
A Parittyás Hangja 2014.01.29 09:45:21
@steery: "etessék, gondozzák őket" ...? Van némi elképzelésed a szóban forgó állatról? Segítek! Nem teljesen olyan mint egy kecske! :))))))
Fotelforradalmár Út a pokolba 2014.01.13 07:37:43
Alig három hónap van a választásokig, a múlt héten pedig "végre" felállt a magát Fidesszel szemben meghatározó politikai blokk is, benne Mesterházyval, Bajnaival és mindenki kedvenc Gyurcsány Ferencével. Ebben a posztomban nem kívánok már azzal foglalkozni, hogy ki honnan jött, erről már volt bőven…..
A Parittyás Hangja 2014.01.13 15:48:12
@Lencsés István: Nem szégyen ha félművelt vagy, akkor válik kínossá ha kérkedsz vele! Gondolom rémlett valami áltiból mikor belénk verték, ne kezdjük a mondatot kötőszóval! Csak szólok, kizárólag stilisztikai, esztétikai okai voltak az intelemnek. Nyelvtanilag nem helytelen! Na ennyit a tökéletességedről...
A Parittyás Hangja 2014.01.13 16:20:29
@Lencsés István: Mindig ennyit hisztizel? Na vedd fel szépen az élőIstenes pólód, attól rögtön nyugodtabb leszel! :)))
Egyszer régen, régesrégen mondtam a férjemnek - akkor még az volt -, hogy én tulajdonképpen kurvára szeretek autót mosni és füvet, bokrot nyírni. Nagy kegyesen átengedte az idevágó eszközöket. Kibontottam őket a gyári csomagolásból. Boldogan harcászkodtam az elemekkel,…..
Nem kis kihívás, nem könnyű feladat. Mi magunk, ugye, hosszú évek nehéz munkájával jutottunk el odáig, hogy végre ott a fal, annál jobbra már nincs. Na de hogy a gyerek. Azt ki kéne még kupálni. Lóból már nem szophat, bassza meg az elmúltnyolcév. Bölcsibe, oviba is kell…..
Gyöngyösi Márton (Jobbik) ma a magyar parlamentben felvetette, hogy nemzebiztonsági okokból listázni kéne a zsidó származású képviselőket és kormánytagokat. Igen? Mert miért? Mert azoknak nem két lábuk van, nem egy szájuk, amin bemegy a kaja, nem egy seggük, amin kijön a…..
A kutatási téma rövid előzményeit és célkitűzései: A tízparancsolat (héberül: עֲשֶׂרֶ הַדִּיבְרוֹת ă`szeret haddivrót) a judaizmus és a kereszténység alapját képező legfontosabb vallási és erkölcsi parancsolatokat tartalmazza, amelyet a Biblia szerint…..
Tekintetes Nagyuram! Én igyekeztem Önt megkeresni  e-mailban, de a webhely  bemutatott nekem egy... izé... szóval nem ártana legális szoftvert használni. Próbáltam Önöket felhívni, de hát én vagyok a hülye, hogy azt hittem, majd bárki is felveszi a telefont. Ma délután…..
A Parittyás Hangja 2013.08.13 09:27:01
Pedig már majdnem jó volt az elképzelés. Csak kicsit korán jött ez a félbefűrészelt Messiás. A tízmillióból legalább hatmilliónak ugyanis még igen élénk emlékei vannak a túlélés mindennapi módszereivel kapcsolatban. Abban éltünk, abba szocializálódtunk, úgy neveltük a…..
Megy a licit a vaterán nyilaskeresztre. Jól megy a dolog, többre, többre. De hát csak eladási célt szolgál. Véletlenül se kéne addig ütni a fickó fejét, míg dávidcsillagokat nem lát. Mit tehetünk?! Ilyen az üzleti világ. Ha erre van kereslet?! Mi, ugye, csak közvetítők…..
Ha kilyukadt a csónakja, üljön át egy másikba! Víz alatt ne is próbáljon levegőt venni, csak az első öt perc a nehéz. Ha búvárt lát, ne álljon szóba vele, mert az jugoszláv ügynök! Mindenki a gátakra! Örülni fog az asszony... Csak vak komondorba kapaszkodjon, mert az…..
Kimosom a szádat szappannal, ha még egyszer ilyesmit mondasz! Ismerős? Csúnyán beszélni nem szép. Ez úgy adja magát. Ahogy nagyanyám fogalmazott: egy raklap lófaszért nem picsáznék. Hanem úgy azért elgondolkodtam rajta, mitől van, hogy az emberek egy része, ideértve imádott…..
Még pár órán át lehet, használjuk ki Hétfőtől nem lehet fikázni a koronát. De most még igen! Bevallom, eddig nagyjából semmilyen érzelmi viszonyban nem voltam vele, értsd: pont leszartam, milyen. Van és kész. Múzeumban a helye. Tízévente egyszer is csak akkor jutott eszembe,…..
Akinek nem a ló nézett be az ablakon, az másik műfaj, nem véletlenül nincs is kormánykerék-közelben. Hát, istenem, elég sokakakkal megtörtént, hogy zuhanyzott mindennap, tudta, mire való a kés meg a villa, nem szotyizott kurvaanyázva és olykor-olykor előre köszönt az…..
Dicsőséges akárhány nap. Csukjuk be a szemünket és képzeljük el, hogy néhány – lehetőleg minél több – gyerek eljön Pestre és megnézi a Margitszigetet. Kétszer is körbejárja a víztornyot. Akár a Várig elnéz, kezével árnyékolva a szemét. Aztán hazamegy, otthon pedig…..