Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Almandine

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Izak2 társszerzőm szíve csücske ez a cikk. Az ötletdobozból az elsők között választotta ki a témát, hogy mindenképpen ő írhassa meg. Jó régen összeállította már nektek, és bevallom az én hibám, hogy eddig nem került a napi címlapra. Ennek az oka egyszerű. Ő jóval fiatalabb nálam, ezért nem…..
Average Citizen Férfi intimitás 2014.03.08 06:04:31
Hektikus férfi vagyok - és szerintem ezzel nem vagyok egyedül. Vannak dolgok amiket egyik pillanatban szeretek, egy másikban meg nem, egy harmadikban pedig ki nem állhatok. És vannak dolgok, amiket sosem állhatok. Ilyen az ápolatlanság.Sokan vannak ezzel így tudom. Önmagunkra igényesnek…..
IDDQD Habzsoljuk a pc-s játékokat 2014.01.08 21:21:33
Na, ünnepi leárazások, csomagban árult játékok, humble bundlék megvoltak, gondolom, a blog olvasói közül sokan vettek a napokban egy-két – vagy inkább egy-két tucat – játékot itt-ott, Steamen, GOG-on, meg ahol még volt holiday sale. Aki mondjuk tíznél többet vett, főleg annak…..
Almandine 2014.01.09 23:26:23
@Almandine: illetve a Mass Effect 2-őt vettem meg 3x :)
Almandine 2014.01.10 21:47:14
@AlexWolf: köszi! Regisztrálok rá és megnézem.
Aki az új évben egy új munkahelyen kezd, annak ez lehet az első munkahete ott. És remélhetőleg nem munkaidőben olvassa ezt a posztot :) A próbaidőben az alkalmasság, szorgalom, rátermettség és tanulási hajlandóság bizonyítása a legfontosabb. Erről jutott eszembe, hogy sokan…..
Almandine 2014.01.02 23:14:05
@Jankove: nem erről volt szó.
1. Azért ment el, hogy elkísérje a 18 éves lányát a fodrászhoz. Nem a ballagásra.
2. Másnapra (a ballagás napjára) még korábban méltányosságból szabadságot kapott, pedig próbaidő alatt nálunk nincs szabadság normál esetben, szóval még rendesek is voltak vele.
3. Nem csak hogy elment, de még azt a pár percet sem várta meg, hogy a telefonálásnak vége legyen, és el tudjon kéredzkedni a saját főnökétől.
Zenóbia Lemon curd 2013.11.23 23:10:35
A mákos keksz miatt készült, de hihetetlenül tök jó cucc ez, és vajon működik ez narancsból is? Kénytelen leszek kipróbálni. És látnivalóan tisztára megérte elmenni a múltkor a nyugdíjas vásárra, tudjátok, ahol lehet kapni mindent, kétszáz forint alatt, mert különben most…..
Azt sokan tudják, hogy a jóságos, ajándékot hozó Mikulás figurája Szent Miklós püspöktől ered: a híres szent éjjelente kijárt és vagyonából osztott a leginkább rászorulóknak, de sosem fedte föl magát. El is terjedt, hogy egy ismeretlen jó akaró segít az embereken, amikor a…..
Édesség reggelire, ami tápláló és egészséges is? Miért ne? Számtalan helyen olvashatunk róla, milyen fontos szerepe van a kiegyensúlyozott táplálkozásban és az egészségtudatos életmódban a reggelinek. Nemcsak elegendő energiával lát el minket a nap első szakaszában, de…..
Ezen a héten az Omnibusz blogon kizárólag elektromos hajtású buszokkal foglalkozunk. Az első posztunk egy trolibuszról szól, ami korlátozottan, de képes önjáró üzemre is. Megnéztük az új Ikarus trolit, ami sokkal nemzetibb mint a Rába terméke és sok tekintetben veri a…..
Almandine 2013.09.23 21:15:37
@ZBR: "Azon túl, hogy "jjájj, de ezt az utasok már elvárják" nincs semmilyen mellette szóló érv."

Azok a fránya utasok. Csak a baj van velük. Nyavalyognak, hogy klíma kell nekik, összekoszolják a szép tiszta szerelvényeket, tovább kell állni miattuk a megállóban hogy felszálljanak emiatt vannak a
késések. Mondjuk ki: a tömegközlekedésnek az utasok csak terhet jelentenek!