Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nemzeti Hozzászóló

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy komoly éjszakai ivászat után egy qingdao-i férfi Shandong tartományból reggelre egy lezárt konténerben ébredt, ami egy órán belül majdnem Los Angeles-be vitte. Wu Jiang úr egyszerűen összetévesztette a hotelszobáját egy hatalmas fém konténerrel (rögtön felmerül…..
Nemzeti Hozzászóló 2013.08.17 22:37:55
@Mc Master: A félrészeg, kétségbeesett emberek pont így gondolkodnak. De a legegyszerűbb tényleg az lett volna, ha a lézerkardjával vág egy lyukat a konténer falán és a varázsszőnyegére ülve hazarepül. Ezt minden részeg tudja.
Az állampolgári bejelentések miatt módosul a törvény, így nem lehetnek oktatási, egyházi és egészségügyi intézmények a Nemzeti Dohányboltok 300 méteres körzetében. Számos ellenőrzés tapasztalatából okulva a kiskorúak fokozott védelme az intézkedés célja. Amennyiben…..
Valaki lenyúlta a növekedést. Ki lehetett? A kiscica, az IMF, a titkos háttérhatalom, esetleg a rézfaszú bagoly? Nem tudjuk hova lett, csak az biztos, hogy kifingott, szublimált, felszívódott. De nézzük inkább az elmúlt három évet és legalább mulassunk. Az ország valamennyi…..
Nemzeti Hozzászóló 2013.08.16 09:43:42
@Blogger Géza: Ez igaz, de a legtöbbet a másik komcsik által idetelepített gyárak, ill. a kiugróan jó mezőgazdaság nyomta a latba. Sajnos ez nudli. Egy kis eső vagy aszály és lazán mínuszos a vége - kivéve persze, ha nemmegszorítanak.
Nem vagyok a punk zene rajongója, de eléggé valószínűnek tartom, hogy mint ahogy én sem, úgy a műfaj legelszántabb kedvelői sem fognak a kardjukba dőlni attól, hogy elmarad a HétköznaPI CSAlódások nevű punkzenekar szeptember 14-i kiskunhalasi koncertje. Helyesbítek: nem elmarad.…..