Regisztráció Blogot indítok
Adatok
makettshop

3 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szép napot mindenkinek!   Megpróbálok egy blogot szerkeszteni azon embereknek, akiket egy picit is érdekel a makettezés, mint hobbi.  Próbálom csokorba gyűjteni azokat az információkat, melyeket szívesen vesznek (legalábbis csak remélni tudom :)) azok, akik ezt a hobbit…..
makettshop 2014.12.31 22:39:35
@panzer V:
Szia! Milyen festékre gondolsz?

Üdv,
Alex
makettshop 2014.12.31 22:44:15
@Herceg András:
Szia András!

Igen, kell őket hígitani. Attól függ, mivel fogaz festeni. Ecsettel, vagy szórópisztollyal?
Ecsethez kb. 1:1 az arány (1 rész festék, 1 rész hígitó), pisztolyhoz elég híg kell 1:6, vagy 1:7, de ezt mindenkinek saját maga kell kitapasztalnia.
Hígitót csak a gyártó sajátját ajánljuk minden esetben.
Ha enamel festékeid vannak ez a kisebb kiszerelés megfelelő lesz :www.makettshop.hu/termeklap/makett-kellekek-kiegeszitok/revell/higitok-maszkolok-egyeb-kellekek/revell-color-mix-30ml-no39611-higito_131430
Ha nagyobb kellene, erre lesz szükséged:
www.makettshop.hu/termeklap/makett-kellekek-kiegeszitok/revell/higitok-maszkolok-egyeb-kellekek/revell-color-mix-100ml-no39612-higito_131432

Üdv,
Alex
makettshop 2015.01.03 17:40:43
@Herceg András:
Sajnos abból az ecsetből (ha már beleszáradt) kiszedni szinte lehetetlenség. Ha legközelebb festeni fogsz, használj festés után ecsetmosó folyadékot, vagy csak egyszerűen a gyógyszertárakban kapható tiszta benzinben mosd ki, miután befejezted a festést.

Üdv,
Alex
A gyártók által kínált makettek összerakva és lefestve nem mindig adják vissza azt a hatást a makettezőnek,mint amit vár az általa elkészített kittől.Olykor nem egy igazi harci szörnyeteget,hanem egy műanyag játék kinézetét adja vissza a precízen összerakott makett.Itt…..
Dobozbontás! Igazából a honi makettezésről, illetve a makettezés mai helyzetéről akartam egy bejegyzést írni, de rájöttem, hogy azzal újfent eltántorítanám az újdonsült makettezőket eme csudálatos hobbitól. Úgyhogy maradt a dobozbontás és annak folyamányai.    …..
Ide is jöhetnek a hozászólások, társalgások makettezés kapcsoltban. A tapasztaltabbaknak pedig lehet 'oktatni' a népet. :P..
Hadijátékos Tiger Terror! 2013.08.24 09:17:06
Egy rendhagyó kísérletet végeztünk azon a júliusi utolsó klubdélutánon amin még részt vettem, nyolc játékossal játszottunk Rapid Fire-t, két asztalon. A két terep teljesen megegyezett, és minden asztalon egyenlő pontértékű seregek csaptak össze, egyfajta variációk egy…..