Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Közhír

23 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
…avagy hogyan szerezz magadnak egy fullos sátrat az EFOTT-ra Nincs még szállásod az EFOTT-on? Jól jönne egy sátor, de nincs kedved bajlódni cipeléssel, felállítással, lebontással? A Jófogás 100 sátras, full extrás kempinget állít fel a Velencei-tó partján, ahol napközben szóda segíti a belső…..
Puskás Peti: „A vizsgaidőszak valójában a nyári bulik előtti méregtelenítés” Napszemcsi fel, úszógumi a kézbe, felpattanni egy tuktukra és már indulhat is a kedvjavító hadművelet vizsgaidőszakhoz – ezzel az elhatározással vette a nyakába a várost Puskás Peti, Puskás Dani és Ganxsta Zolee.…..
Közhír blog Kapszulahotel 2016.06.22 23:53:22
Szeretnél egy óriási kalandban részt venni, ugyanakkor pihenni is szeretnél ?! Unod a sátrazást, aggódsz az értékeid miatt és valami újra vágysz? KAPSZULAHOTEL A MEGOLDÁS! A Kapszulahotel blokkonként 50 db 1,13 méter széles 1,13 méter magas 2,30 méter mélységű alvó fülkéből áll, mely kettő,…..
Elkészült az EFOTT himnusza   Különleges zenei csemege és vízparti hangulat – elkészült az EFOTT himnusza, amely a Margaret Island, Felcser Máté (Punnany Massif) és JumoDaddy (Irie Maffia, Kelemen Kabátban) közreműködésével született. A zenészek fesztiválélményei ihlette dal a rendezvény…..
Hét fesztiválozó lesz alkalmas repülésirányításra 14 méteres torony, habparti, piatőzsde, karrierindítás, megannyi sport és turisztikai program – a felsoroltak mindegyikével találkozhat az, aki július 12-17. között kilátogat a Velencei-tó partjára, az egyetemisták legnagyobb nyári bulijára. A…..
Kunos Tamás nem hagyja, hogy kikopjanak az értékek Jóllehet, a fiatalok elősorban nem hagyományőrző programokat keresnek, mégis nem várt tömegek nótáznak és néptáncolnak, ha házhoz viszik nekik erre a lehetőségeket. Az EFOTT minden eddiginél komolyabb kulturális programmal és egy külön…..
A hazai kedvencek mellett öt külföldi dj pörgeti majd az ütemet Az EFOTT fesztivál szervezői bejelentették, hogy július 12-17. között a Velencei-tó partján az elektronikus zene rajongóinak minden eddiginél erősebb kínálattal kedveznek. Az egyetemisták legnagyobb éves buliján zenél majd először…..
Zomboy után jön a következő külföldi név az EFOTT 2016-os palettájáról! A Rudimental érkezik a Velencei-tó partjára, így jóvoltából olyan slágerekre tombolhat a közönség, mint a Waiting All Night és a Feel The Love. A brit kollektíva a legnagyobb hazai kedvencek mellett lép majd az egyetemisták…..
Közhír blog Top Gear Live Show 2014.09.03 08:33:05
Az autós-szórakoztató TV-műsorok koronázatlan királyai - Jeremy Clarkson, Richard Hammond és James May - közel teltházas élő show-t adtak a Budapest Sportarénában. Lássuk, hogyan sikerült! A hatásos belépő érdekében a műsorban már megszokott kerek pódiumon, a foteljeikben…..
Energikusak, frissek és tehetségesek! Talán sokaknak már ismerősen cseng a Mary Popkids, az Ivan and the Parazol, vagy éppen a Halott Pénz neve, de akik nem buliztak még együtt a srácokkal, azok az idei EFOTT-on megtehetik! Az új generáció éllovasai csupán pár éve robbantak be a…..
„Én feszt nem változom, fesztiválozom” – indul az Animal Cannibals idei fesztiválhimnusza, ami minden bizonnyal az EFOTT-on is felcsendül majd. A magyar rap zászlósai idén először önálló teret kapnak a szövegelésre, a kannibálok pedig az előző évekhez hasonlóan…..
Júliusban újra dübörög az EFOTT. Ezúttal 30 év után ismét Miskolctapolcán forgatja fel a várost a hazai zeneipar színe-java. A 2014-es programban idén is helyett kapott a Quimby, a Kowalsky meg a Vega, a Beatrice és a Magashegyi Underground, valamint az Anna and the Barbies. A…..
Nyolc zenei színpad, tizenhat hektáros terület, tíz kilométer kábel, három kilométer kerítés és egy nagyjából ezerkétszáz fős stáb. Ez a 2014-es EFOTT számokban. Az 1976 óta vándorló, minden évben új helyszínre költöző fesztivál jövőre Miskolctapolcára teszi át…..
Közhír blog Táncház a Barossban 2013.11.10 21:11:31
November 12-én este nyolckor nyitja meg kapuit a Baross Táncház, ahová minden kedves táncolni vágyót szívesen várnak a szervezők. A szervezők célja az, hogy magyar ember kultúrájának szerves részét képező néptáncot megismertessék a kollégium lakóival, a kar hallgatóival,…..
Mielőtt bezárja kapuit a Budapesti Vidámpark, lehetőségünk van kedvezményesen (utoljára) átlépni kapuit.Aki szeretne részt venni a közlekkar szervezésében egy közös, nem csak BME-s vidámparkozásban, az a részvételi díj (2500 Ft) befizetésével jelentkezhet a Baross Gábor…..
A BME Formula Racing Team egy elbeszélgetésre invitál, ahol korábbi tapasztalataidra, érdeklődési körödre, egyéni céljaidra és motivációdra kíváncsiak. A közhiedelemmel ellentétben nem csak gépész-, villamos- és közlekedésmérnök hallgatókat várnak. A HR-estől a…..
2013. szeptember 16-án immár 7. alkalommal kerül megrendezésre az Egyetemi Sportnap a BME Testnevelési Központ és az Egyetemi Hallgatói Képviselet (EHK) közös szervezésében. A Sportnap évről évre szélesebb hallgatói rétegeket vonz, és egyre több embert mozgat meg a Bogdánfy…..
A Műegyetemi Sajtóklub öntevékeny hallgatói csoport és a BME EHK alkotói pályázatot hirdet. A pályázat célja az újságírás, fényképezés valamint a kari lapok népszerűsítése az egyetemen. Az alkotói pályázat témaköre Feltámadás – Megújulás – Újjászületés. A…..
Avagy „hogyé van a hal” 2013-ban? 2009, SCOOTER, BME EGYETEMI NAPOK... Csak három gondolat, ami örökre beleívódott Budapest történetébe. Négy év után ismét az Egyetemi Napok Nagyszínpadán: H.P. Baxxter, a SCOOTER frontembere! A techno koronázatlan királya és a 90-es évek…..
Idén nagyot tartolt a Brains: márciusban megjelent lemezük átütő siker lett, a nyáron rengeteget koncerteztek és külföldi nagy sztárokkal csinálnak közös bulikat és klippet is. A BME Egyetemi Napokon szeptember 17-én, kedden 22:30-tól láthatjátok őket a Nagyszínpadon. A…..
A VII. BME Egyetemi Napokon, az Infoparkban zárja az idei fesztiválszezont a Tankcsapda. 2014. nyaráig ez lesz az utolsó fesztivál fellépésük a fővárosban. „Az elmúlt két évben mindig jól éreztük magunkat a BME Napokon, köszönhetően a lelkes fogadtatásnak és, hogy…..
A Műegyetem hallgatói lapja várja azon BME-sek jelentkezését, akik szívesen részt vennének szeptemberben induló újságíró képzésükön. (Forrás: http://www.muhely.com/magunkrol) Az előadások időpontja: csütörtök 18-19 óra A képzés időtartama: 2013. szeptember 26. -…..
A VII. BME Egyetemi Napok első napján, a nagyszínpadon lép közönség elé a három év után idén visszatért Kaukázus együttes. A Kardos-Horváth János vezette csapat zenei világa komplex és igényes, a drum and basstől az alternatív rockon át a klasszikus értelemben vett…..