Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr.Andus

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az állami „segítségekről”, vagy azok hiányáról – nézőpont kérdése – írott legutóbbi bejegyzésünkben már érintettük a lényeget: a Kúria mint legfőbb bírói fórum állásfoglalását maga a miniszterelnök sürgette, elvárva,  hogy a Kúria minél előbb hozzon…..
Nyilatkozatháború, ide-oda mutogatás, jogi és joginak tűnő érvek és ellenérvek, bűnbakok keresése – próbáljunk meg kicsit rendet teremteni mindebben! Ismét csak némi visszatekintéssel   kell kezdeni, a fő kérdés: adott-e vagy próbált-e a mindenkori kormányzat,…..
Elkezdődött a tábor, az X-Faktor kétnapos parasztvakítása, ami elméletileg azt a 24 énekest és zenekart hivatott kiszűrni, akikkel majd jövő héten, a mentorházban találkozunk, hogy ott lefeleződjenek, és kialakuljon az élő adások mezőnye. Nincsenek illúzióink, ez egy…..
Dr.Andus 2013.09.29 15:18:09
@HgGina: Alföldi tud énekelni. Kezdő színészként - merthogy eredetileg az - ő alakította Laborcot a színházban.
1.  A bűnbeesés előtt  A rendszerváltáskor és az azt követő években a bankok számára a lakosság számára történő hitelezés még gyerekcipőben járt, a fiókhálózatok kezdetlegesek, a banki termékek kiforratlanok voltak és a 90-es évek első éveire esett a bankok…..
Üdvözlet az olvasónak! A devizahitelek és -hitelesek problémája folyamatosan napirendre kerül, a szerteágazó, de általában csak egy-egy részproblémát felölelő információk között nem könnyű eligazodni, a teljes kérdéskört átlátni pedig szinte lehetetlen. Blogunk arra a…..