Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pedoatya

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Így mennek a dolgok manapság egy vidéki nagyvárosban...
Szóval a Jobbik küldött egy öt soros, két mondatból álló üdvözletet az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközségnek, amit az egyház vezetője, Köves Slomó nyilvánosságra hozott, és jól visszautasított. Ebből aztán jókora botrány kerekedett. Az ügy radikális jobboldalon verte ki a sokakban a…..
Mert Szent Pál előírja, könyörögni és imádkozni kell a királyokért és feljebbvalókért. És könyörögnek is: imalánc indult Orbán Viktorért...
Terjedelmes interjút adott Friderikusz Sándor az Indexnek, amelyben többek között felidézte Németh Sándorral való személyes telefonbeszélgetését is. Ebben állítása szerint a Hit Gyülekezete vezetője számon kérte őt, "miért akarja Orbán Viktor vesztét?" Németh Sándor a Facebookon válaszolt a…..
pedoatya 2016.10.13 17:26:36
(kép: Szarvas) Nem irigylem most Rogán Antalt, nem mintha tegnap irigyeltem volna, sőt, vasárnap sem, csak egy kicsit, mert mindig is szerettem volna helikopterrel közlekedni egy kicsit, felőlem esküvőre is vihetett volna, vagy mondjuk a nizzai reptérről Monte-Carlóba, mint a nagyokat, de egyrészt…..
pedoatya 2016.10.07 07:24:19
@Gérard Duchemin:

Jó az ötlet,mától,havonta ötszáz forintot félreteszek,hátha ..............
Anno 2002-ben nem kicsit hördült fel a jobboldali közönség azon, hogy kiderült. Medgyessy Péter akkori miniszterelnök III/II ügynök volt. Balról persze magyarázták, hogy ez nem az, nem olyan, nem úgy, nem azért ésatöbbi. Persze sokan fújjoltak, meg cümmögtek, hogy basszátok…..
Jobbegyenes Szurkolói véna 2014.06.15 19:22:48
1987 óta járok focimeccsekre több-kevesebb rendszerességgel. Az elmúlt 27 évben sok szép élményt adott ez a szenvedély. Szeretem az ultrák rendkívül kreatív, szemet gyönyörködtető és lelkesítő koreográfiáit, az orkánerejű dalokat és rigmusokat, a hangulatot téli…..
De olyan jó, hogy ülve is magával ragad. Let's dance!     Vona Gábor viszont meglehetősen gátlásos :( (A középen ülő KGB-s ne tévesszen meg senkit: ő jobb, mint Kovács, csak nem akar dekonspirálódni.) ..
Nem érti a címet? Joggal.Nem cseng ismerősen a szám?Nem csodáljuk. 24 904 milliárd forint a magyar államdósság. Ez az apró kis semmiség csak amolyan mellékesen, kissé szégyenlősen jelent meg a magyar média hátsó szegletében, szinte csak a szaksajtó elelemezgette csendes…..
Na milyen fát vágtak vágták ki Tiborcz Eszter emberei tavaly februárban Csabdi-Tükröspusztán illegálisan? Igen, akácot. Amit a fideszes mércével átlagosan korruptnak, viszont az átlagosnál ostobábbnak tekinthető Fazekas miniszter a napokban minősített hungarikumnak. Miután…..
Meglátjuk majd (ha meglátjuk), hogy ez a Kovács nevű Jobbik-képviselő Brüsszelben valóban az EU ellen kémkedett-e, amivel persze csak Morvai, Gaudi-Nagy és Szegedi Csanád letisztult profilját vitte volna diadalra, miszerint belülről kell (jó pénzen) bomlasztani az Uniót. De azért…..
Az Árkádban lakó Van Graaf áruházban naiv ügyfél több kollégának is elmondhatta, hogy nem ment a lábára az univerzális méretű zokni. Ők pedig azt hajtogatták, hogy megsérült a csomagolása, és ezért nem vásárolhatja le. Végül mégis levásárolhatta a 3x 1590…..
 „Választási Program, 2014 - Fidesz Magyar Polgári Szövetség Akit az sem hat meg, hogy négy év alatt létrehoztunk annyi mindent, amit két héten keresztül tudunk a nép közé szórni, az meg sem érdemli, hogy egy ilyen erőskezű (metró)vezető kézivezérelje az országát.”..
Handó Tünde főbíró (az Országos Bírósági Hivatal elnöke) olyat tett, ami a NER keretei között ugyan megszokott, de törvénytisztelő ember szemében ócska kis svindli, a jogszabályok, sőt, az Alkotmányosság szellemiségének sárba tiprása.Welsz Tamás különös körülmények…..
A magyar sajtótörténet sokszor produkál olyat, amitól az ember a reggelizőasztalra köpi a kávét, de az, amit a mai Blikkben láttunk, tényleg túlmutat mindenen. Emlékeznek még Obersovszky végtelenül kínos interjújára Schmitt Pállal? Megvan a köztévé Ma Reggel című műsorának…..
A rezsitábornok nagyon bátor, amikor katonákkal a háta mögött kell kinyilatkoznia az ájult híveknek, vagy amikor Obersovszky-díjas újságírók kérdeznek alá a Magyar Rádióban, de speciel Mesterházyval nem mer kiállni vitázni. Úgy látszik még élénken él benne annak emléke,…..
A Sakk és póker című besztszeller szerzője lerántja a leplet. „A hisztérikus ellenzéki reakciók lecsillapítása érdekében kénytelen vagyok bepillantást engedni a kulisszák mögé”, kezdte nemzetközi sajtótájékoztatóját Wiedermann Helga, a Sakk és póker című könyv…..
Jót röhögtem a tényen, hogy legújabb legjobb barátaink a ruszkik azért nem felejtik el megfingatni Viktort, hiába lapít lojálisan mondjuk az ukrán ügyben is. Putyin nem felejt, és bizonyára megvan neki minden ócsárolás és beszólás ami csak nálunk a nagy büdösben vagy bárhol…..
Három nap eltéréssel tartott lakossági fórumot a győri Bartók Béla Megyei Művelődési Központban az MSZP (Összefogás/Kormányváltás/stb.) és a Jobbik. A képek alapján jelentős, konkrétan több évtizedes eltérés mutatkozik a résztvevők átlagéletkorában, a Jobbik javára.…..
Úgy véljük, hogy a kirekesztő beszédnek egyfajta kultúrája kezd meghonosodni Magyarországon. Egyre nagyobb a társadalmi támogatottsága azoknak a politikusoknak, közgondolkodóknak, akik különböző társadalmi csoportok másokkal való egyenlőségét megkérdőjelezik. Célunk, hogy…..
Az In Vino Veritas Történelemhelyesbítő Intézet kezdeményezésére, a múlttal való szembenézés jegyében független szakértők segítségével rekonstruálják a holokausztot. „Meg kell győződnünk róla, hogy hány embert lehetett elvinni, milyen eszközökkel és milyen…..
Lázár János és Jávor Benedek csütörtökön az ELTE jogi karán szűk körben, az újságírókat kitiltva próbáltak meg vitatkozni a paksi bővítésről. Kár, hogy egyikük sem tudja, miről beszél, hát még, hogy miről szavaz. De sebaj, nem csak ők, a komplett magyar közélet is úgy beszél a paksi…..