Regisztráció Blogot indítok
Adatok
IttJártam.hu

92 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szorgalmas értékelőink nem restek az újonnan nyílt helyekről is hírt adni: Budapest forgalmas pontján található a címszereplő pékség és kávézó, ahová a beszámoló alapján mindenképp érdemes ellátogatni. Édesszájúak előnyben! Olvasd el a bejegyzést a címre kattintva!…..
Nem teljesen felkészült személyzetről árulkodik a tény, hogy az étel hamarabb érkezett mint az evőeszköz - a vacsora minősége, a "hangulatzene" és végül a számla pedig mind rontottak az élményen. Értékelőknek sajnos nem volt jópofa estéje. Olvasd el a bejegyzést a címre…..
Értékelőnk erdei pihenést választott a felkapott nyaralóhelyektől távol, és nem is járt rosszul: ugyan a szálláshely nem hibátlan, de a gyerekkel érkezők szerint átment a vizsgán.…..
A nyárnak még nincs vége, ezért újra egy balatoni szállást veszünk szemügyre. Közvetlenül a vízparton, a fürdő szomszédságában található, családbarát…..
A háziállattal rendelkezőknek sokszor gondot okoz a kis kedvenc elhelyezése a nyaralás alatt - azonban szerencsére hazánkban is egyre több szálláshely fogadja a négylábú vendégeket. A következő értékelésből kiderül hogy milyen extrákkal kedveskednek a kutyusoknak egy esztergomi…..
Nem teljesen felkészült szállodáról olvashatunk a mai értékelésben - kicsit retro hangulatú a toldott-foldott szúnyogháló és a felszolgáló-konyhásnéni. Olvasd el a bejegyzést a címre kattintva! Elöljáróban annyit mondanék, hogy alapvetően legalább négycsillagos…..
Dicséretet és kritikát is kapott a szálloda legújabb értékelőnktől, aki bizony a vendégeket sem kímélte :) Nem tudunk vitatkozni vele! Olvasd el a bejegyzést a címre kattintva! Először is azzal kezdeném, hogy az oldalon elég vegyes véleményeket olvastam a szállodáról,de…..
A következő étteremnek megítélése meglehetősen vegyes, egy biztos, mindenki hallott már róla aki járt a Balatonnál. Most az oldalunkon található legfrissebb értékelést osztjuk meg, de továbbra is várjuk a beszámolókat, legyen akár pozitív vagy negatív az élmény. Olvasd el a…..
A nyári hőségben sokan a vízpart helyett inkább a kirándulóhelyeket választják. Nekik kedvezünk a következő értékeléssel, amely egy erdő közepén található kastélyról mesél - szerintünk érdemes meglátogatni. Olvasd el a bejegyzést a címre kattintva! Egyetlen…..
Főszezonban a Balatonon nagy a pörgés, de sajnos ezt éreztetik is a vendégekkel a következő étteremben - akik szeretnek az elfogyasztott ebéd után még ücsörögni, ne itt tegyék. Olvasd el a bejegyzést a címre kattintva! Ajánlásra mentünk párommal erre a helyre. Már…..
Maradva a Balatonnál, ezen a héten egy éttermet mutatunk be, ahová mind az ételek, mind a hangulat miatt megéri betérni, és visszajárni. Irány Balatonlelle! Olvasd el a bejegyzést a címre kattintva! Éttermet kerestünk párommal Balatonlellén es rátálaltunk erre a…..
A Balaton mellett előfordulnak helyek ahova nem érdemes betérni - értékelőnk is inkább egy sátorra szavazna visszatekintésében. Olvasd el a bejegyzést a címre kattintva! Először azt gondoltam leírom rèszletesen ezt a putrit,hogy mi várja az oda látogatókat egy kisebb…..
Hamarosan itt a nyári szezon, ezért hazánk egyik legkedveltebb turistacélpontját, a Balatont szeretnénk górcső alá venni néhány poszt erejéig. Kezdésnek lássuk, mire számíthat az utazó egy háromcsillagos superior hotelben az északi parton. Olvasd el a bejegyzést a címre…..
Kap hideget s meleget is a kastélyszálló a következő értékelésben - hogy merre billen a mérleg nyelve, azt mindenki döntse el maga. Egy biztos, minden részletre kitérő elemzés következik a szálláshelyről: ajánlott olvasmány azoknak, akik tervezik meglátogatni a…..
A kínai büfék nagy számmal képviseltetik magukat hazánkban, ennek ellenére alig található értékelés róluk: ezt a hagyományt törjük meg most. Lássunk egy kifejezetten jó keleti éttermet, ami kiemelkedik a "sarki kínai" büfék tömegéből. Olvasd el a bejegyzést a címre…..
IttJártam.hu 2015.04.27 16:21:47
@Gyöngyi71: Köszönjük a hozzászólást! Ha van kedved, akár értékelheted is az éttermet az oldalunkon:

www.ittjartam.hu/budapest/ettermek/wokzilla-sushi-wok-bar-budapest/
Nagyobb társaságban eltöltött pihenésre sokan választják a különböző apartmanokat, vendégházakat. Kecskeméten járva érdemes felkeresni a címszereplő szálláshelyet, hiszen nem csak a kellemes környezettel, hanem színvonalas szolgáltatásokkal is várja vendégeit. Olvasd el a…..
Néhány hete ajánlottunk egy helyet kifejezetten a hölgyeknek, ezért mai posztunkkal az uraknak kedvezünk. Csülök, minőségi cseh sörök és pálinka - mi kellhet még? :) Olvasd el a bejegyzést a címre kattintva! Munkatársunk búcsúztató buliját szerveztük ide a Zöld Kapu…..
A húsvéti ünnepek alatt tömegesen érkeztek a friss értékelések oldalunkra - ezekből választottuk ki most egy majdnem felhőtlen húsvéti ebéd történetét. Olvasd el a bejegyzést a címre kattintva! Tata központjához közel, pár perc sétányira a történelmi…..
Árvíz a fürdőszobában, egy emberes személyzet, álmatlan éjszakák - több sebből vérzik a panzió által nyújtott szolgáltatás, így négy nap pihenés helyett négy nap bosszankodás jutott értékelőnknek. Olvasd el a bejegyzést a címre kattintva! 3 éjszakát töltöttünk…..
Piaci kifőzdékben, gyorséttermekben bevett szokás, de egy fogadóban mást várnánk el - lássuk az újramelegített vacsora történetét! Olvasd el a bejegyzést a címre kattintva! "Ajánlás alapján jöttem vacsorázni de sajnos csalódást okozott. Pikkpakk megérkezett a…..
Bár a Nőnap már elmúlt, szeretnénk utólag kedveskedni a hölgyeknek egy ajánlóval - az értékelésben szereplő hely például tökéletes célpont lehet a következő csajos traccspartira. Kipróbáljátok? Olvasd el a bejegyzést a címre kattintva! A színek, a hangulat és a…..
A címben szereplő étterem nem csak sokoldalúságával, hanem ízletes ételeivel és profi kiszolgálással is csábít. Erről bővebben a következő értékelés mesél: Olvasd el a bejegyzést a címre kattintva! Kalocsa belvárosához közel helyezkedik el ez a hangulatos kis…..
Legtöbbször azt gondoljuk, hogy a város határához közeledve már csak lepukkant kiskocsmákat és hamburgeres bódékat találunk. Értékelőnk is valami ilyesmire gondolhatott, de aztán betért Lidi Mamához és átértékelte korábbi gondolatait. Olvasd el a bejegyzést a címre…..
A szerelmesek hétvégéjén rendszerint megtelnek a szállodák - a szabad napozóágyra és jakuzzira vadászat közben pedig nem csoda ha néhányan elgondolkoznak, hogy talán jobb lett volna otthon, csendben és nyugalomban ünnepelni. Olvasd el a bejegyzést a címre kattintva! Valentin…..
A téli fáradtságra a legjobb elixír egy négycsillagos pihenés káprázatos ételekkel, profi személyzettel és remek wellness szolgáltatásokkal. De hogyan járulhat hozzá a teljes kikapcsolódáshoz egy rejtélyes módon gyógyítani tudó ágyneműhuzat? A válasz Zalakaroson…..